Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52

Panoramic View Of Interlaken In A Beautiful Summer Day, Switzerland

SUÏSSA EN AUTOCAR

7 dies. Sortida 1 de juny de 2020 (dilluns)

PDF
PREU: 1445
INFORMACIÓ / RESERVA

VIATGE EN GRUP I GUIA ACOMPANYANT

 

Dilluns 1: MANRESA – HOTEL RODALIES GINEBRA
Sortida en direcció la Jonquera i parada en ruta per esmorzar a compte del client. Entrada a l’estat francès i continuació per l’autopista direcció Nimes. Dinar de restaurant en ruta i continuació del viatge fins arribar a l’hotel situat a les rodalies de Ginebra, on soparem i descansarem.
Dimarts 2: HOTEL – BROC – GRUYÈRES – BERNA- LUCERNA
Esmorzar a l’hotel i represa del viatge tot vorejant el Llac Léman fins arribar a la gran xocolateria “Maison Cailler” de Broc on realitzarem un recorregut guiat per la fàbrica amb degustació. La nostra següent parada serà Gruyères, bella població medieval que dóna nom a tota una vall famosa pels seus formatges. Dinar de restaurant. A la tarda seguirem camí cap a Berna, capital de la Confederació Helvètica, on amb guia local passejarem pel seu centre històric per admirar les fonts medievals, la Torre del rellotge amb el seu carilló, etc. Arribada a l’hotel situat a Lucerna, situada davant d’un impressionant panorama alpí és porta d’entrada a la Suïssa Central, a la vora del Llac dels Quatre Cantons. Sopar i allotjament.
Dimecres 3: MUNTANYA PILATUS – LUCERNA
Esmorzar a l’hotel i matí destinat a realitzar un recorregut espectacular al voltant de la Muntanya Pilatus. Sortida de l’hotel per anar fins a l’estació marítima i inici de l’excursió amb un trajecte d’una hora en vaixell pel Llac dels Quatre Cantons. Durant el recorregut podrem apreciar les vistes de l’estany i les muntanyes que el rodegen. Desembarcarem Alpnachstad on agafarem el tren cremallera més inclinat del món per ascendir fins al cim situat a 2.132 metres, el millor mirador panoràmic dels Alps Suïssos. A l’hora convinguda descendirem amb el telefèric panoràmic, des d’on podrem admirar el bell paisatge prealpí. Finalitzat el trajecte, retorn amb el nostre autocar cap a Lucerna i dinar. Tarda destinada a visitar el bell nucli històric, on podrem admirar el bell pont medieval, les cases del s. XVI i XVII adornades amb
frescos i el monument del Lleó, aixecat en honor a la guàrdia suïssa Sopar i allotjament a l’hotel.
Dijous 4: CASCADES DE TRÚMMELBACH – INTERLAKEN – LUCERNA
Esmorzar i sortida cap a la vall de Lauterbrunnen una de les valls més impressionants dels Alps dominada pels tres colossos de pedra, les muntanyes Eiger, Mönch i Jungfrau. Fent camí entre prats alpins i cases de fusta arribarem fins als Salts del Trümmelbach, considerats com la major cascada d’origen glacial subterrània d’Europa. Acabada la visita seguirem camí fins a Interlaken està ubicada a Berna Oberland en un terreny al·luvial entre els llacs de Thun i Brienz i dominada pels tres colossos de pedra, les muntanyes Eiger, Mönch i Jungfrau. Dinar de restaurant. Tarda destinada a visitar el nucli antic d’aquesta bella població. Retorn a l’hotel, sopar i allotjament.
Divendres 5: CATARACTES DEL RHIN – STEIN AM RHEIM – ZURICH – LUCERNA
Esmorzar i sortida direcció la frontera amb Alemanya on el riu Rhin supera un desnivell de 23 metres i la seva amplada arriba als 150 metres donant lloc a una espectacular cataracta que és la més gran d’Europa. Podrem admirar-la des dels diferents miradors, entre els quals es troba el del Castell de Laufen i fer una passejada per la zona per fer fotos. A l’hora convinguda, seguint el curs del Rhin cap Constanza, farem una visita a la bonica població medieval de Stein am Rhein, a la vora del riu, on destaquen les seves façanes decorades amb frescos. Dinar de restaurant. A la tarda, a Zurich, la ciutat bancària més important de Suïssa, farem un breu passeig pel fascinant casc antic on esglésies i cafès, representen la cara oposada de l’altre Zurich avantguardista que floreix entre les ciutats europees conservant
tradició i paisatge. Sopar i allotjament a l’hotel.
Dissabte 6: CASTELL DE CHILLON – GINEBRA – RODALIES GRENOBLE
Esmorzar a l’hotel i ruta en direcció el Llac Léman i Montreux, ciutat per excel·lència de la riviera suïssa fins arribar al Castell de Chillon situat sobre una roca a la vora del Llac Léman. Entrada i visita d’un dels edificis de caràcter històric més emblemàtics de Suïssa. Dinar de restaurant a Ginebra i a la tarda, visita amb guia local d’aquesta ciutat, seu europea de l’ONU i seu principal de la Creu Roja on hi destaca el “Jet-d’eau” símbol del metròpoli, el rellotge florit (al jardí anglès, símbol de l’industria rellotgera) i un casc antic on hi sobresurt la Catedral de Sant Pere i la Plaça de Bourg-de-Four, la més vella i veritable cor de la ciutat. Sopar i allotjament.
Diumenge 7: RODALIES DE GRENOBLE – MANRESA
Esmorzar a l’hotel i continuació del viatge per Valance i Nimes fins passar el pas fronterer de la Jonquera. Bon dinar de restaurant i acabada la sobretaula recorregut dels últims quilòmetres fins arribar a de nou a Manresa.

 

PREU: 1445
INFORMACIÓ / RESERVA
Traducir »