Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52

Hot Air Balloon Flying Over Rock Landscape At Cappadocia Turkey

TURQUIA -INCREÏBLE CAPADÒCIA

9 dies. Sortida 25 de juliol de 2021 (diumenge)

PDF
PREU: 1860
INFORMACIÓ / RESERVA

SORTIDA EN GRUP REDUÏT I GUIA ACOMPANYANT
*Sortida de Manresa amb mínim 4 places

 

DIA 1r. MANRESA – BARCELONA – ISTANBUL
Sortida des de Manresa, fins a l’aeroport de Barcelona i sortida en vol directe de línia regular de Turkish Airlines amb destinació ISTANBUL. Arribada i trasllat a l’hotel. Sopar i allotjament.

DIA 2n. ISTANBUL
Esmorzar. Visita de la ciutat antiga amb la plaça de l’Hipòdrom, la Mesquita Blava (entrada) i Santa Sofia (entrada), culminació de l’art bizantí. Dinar. Posteriorment, visita del Palau de Topkapi, residència dels sultans otomans durant quatre segles i la Mesquita de Solimà el Magnífic (entrada), obra mestra de l’arquitecte Sinan, reflex de l’esplendor dels otomans. Sopar i allotjament.

DIA 3r. ISTANBUL
Esmorzar. Recorregut per la riba de la Banya d’Or fins a la Mesquita d’Eyüp, que destaca pels seus esvelts minarets. Continuació cap al cim del turó per contemplar una esplèndida panoràmica del Corn d’Or i d’Istanbul des del nostàlgic Cafè de Pedra Lotti, lloc en el qual va residir l’escriptor francès, un enamorat de la ciutat. Continuació cap a la Mesquita de Solimà el Magnífic, obra mestra de l’arquitecte Sinan, reflex de l’esplendor i la glòria dels otomans. Dinar. Continuació cap a l’Església de Sant Salvador de Chora, convertida en l’actualitat en un museu que alberga bells mosaics i frescos bizantins. Durant el trajecte, es veuran part de les muralles de l’antiga ciutat de Constantinoble. Visita a la Mesquita de Rüstem Pacha, considerada la mesquita petita més bella de la ciutat, l’única en la qual l’arquitecte Sinan va recobrir totes les superfícies amb belles i valuoses rajoles d’Iznik. Sopar i allotjament.

DIA 4t. ISTANBUL – ANKARA (CREUER PEL BÒSFOR)
Esmorzar. Sortida cap al Gran Basar per veure les més de 4.500 botigues, restaurants i tallers d’artesania local. Posteriorment, trasllat al port per embarcar en el Creuer pel Bòsfor, estret que separa dos continents i uneix el Mar Negre amb el Mar Màrmara. Des del vaixell podrem admirar el Palau de Dolmabahçe, la Mesquita i el barri bohemi de Ortakoy, les Fortaleses de Rumèlia i Anatòlia, el Palau de Beylerbeyi i les típiques cases de fusta “yali”. Dinar i sortida per carretera cap a ANKARA. Sopar i allotjament.

DIA 5è. ANKARA – CAPADÒCIA
Esmorzar. Pel matí, visita al Mausoleu d’Atatürk, fundador de la República Turca. Posteriorment, recorregut cap al Llac Salat, el segon més gran del país. Dinar en ruta i arribada a CAPADÒCIA tot recorrent la Vall de Güyercinlik, amb visita panoràmica en ruta del castell d’Uçhisar, situat a la part alta d’un promontori de roca volcànica, perforat per túnels i finestres. Arribada a l’hotel, sopar i allotjament.

DIA 6è. CAPADÒCIA
Esmorzar. Recorregut per aquesta regió de paisatges naturals barreja dels capricis naturals i de l’art humà. Visita de la ciutat subterrània d’Orzkonak (o una altra similar), construïda per la comunitat cristiana per protegir-se dels atacs àrabs. Parada en un taller de catifes i kilims. Dinar. Continuació amb la visita als monestirs i capelles de Göreme, excavats a les roques i decorats amb frescos i a un taller d’artesans de pedres típiques i joies de la regió. Sopar i allotjament.
Per a aquest dia s’ha previst oferir, a mode de sorpresa i ja inclòs en el preu, la Cerimònia dels Dervixos: la cerimònia Sema, inclosa en el llistat del Patrimoni Immaterial de la Humanitat, simbolitza el viatge místic de l’ascens espiritual de l’home a través de l’amor, abandona el seu ego, troba la veritat i arriba a la perfecció.

DIA 7è. CAPADÒCIA – PAMUKKALE (KONYA)
Esmorzar. Pel matí, sortida cap a Konya, situada al centre de l’àrida estepa d’Anatòlia. En ruta, visitarem una Kervansaray, posada de viatgers i muntures a l’antiga Ruta de la Seda. Dinar. Visita del Mausoleu de Mevlana, poeta persa que va difondre el sufisme i va fundar l’ordre dels “Dervixos Dansaires”. Continuació cap a PAMUKKALE. Sopar i allotjament.

DIA 8è. PAMUKKALE – ÀREA D’ESMIRNA (EFES)
Esmorzar. Al matí, visita de Pamukkale, “castell de cotó”, coneguda per les seves cascades calcàries petrificades formades per la calç continguda en l’aigua de les fonts termals. Visita de la Hieràpolis, ciutat balneària romana edificada damunt de les cascades que posseeix la major necròpoli del món. Continuació cap a Efes, la ciutat clàssica millor conservada a l’est de la Mediterrània on destaquen la Biblioteca de Cels, el Temple d’Adrià i el Teatre. Dinar. Posteriorment, visita de la casa de la Verge Maria i parada en un taller de productes elaborats amb pell. Continuació cap a l’ÀREA D’ESMIRNA. Sopar i allotjament.

DIA 9è. ÀREA D’ESMIRNA – BARCELONA – MANRESA
Esmorzar. A l’hora convinguda, trasllat a l’aeroport d’Esmirna per sortir en vol de tornada de Turkish Airlines, via Istanbul. Arribada, trasllat de nou fins a Manresa  i final del viatge.

 

Grup Màxim de 24 persones
Preu per persona en Hab. Doble:  1.860€
Suplement amb Grup de 20 persones: 30 €
Suplement amb Grup de 15 persones: 86 €
Suplement en Hab. Individual: 190 €

 

ELS NOSTRES PREUS INCLOUEN

• Trasllats Manresa-aeroport-manresa (mínim 4 persones)
• Guia acompanyant de parla hispana des de / fins l’aeroport de Barcelona.
• Trasllats.
• Recorregut en autocar amb guia de parla hispana.
• 8 nits d’allotjament en hotels 4* / 5*.
• 8 esmorzars, 7 dinars i 8 sopars (begudes no incloses).
• Visites i entrades: Istanbul amb entrada a Santa Sofia, la Mesquita Blava, el Palau de Topkapi, la Mesquita de Solimà el Magnífic, la Banya d’Oro, Café de Pierre Lotti, església de Sant Salvador de Chora, Mesquita de Rüstem Pacha, el Gran Basar i el creuer pel Bòsfor, mausoleu d’Ataturk, Ozkonak, taller de catifes i kilims, capelles de Göreme, taller de pedres precioses, Konya, Kervansaray, Mausoleu de Mevlana, Pamukkale, Hieràpolis, Efes, Casa de la Verge Maria i taller de productes de pell.
• Propines.
• Assegurança de viatge “Premium”


ELS NOSTRES PREUS NO INCLOUEN
• Begudes en els menjars.
• Extres als hotels.
• Maleters.
• Qualsevol servei no detallat amb anterioritat.

 

PREU: 1860
INFORMACIÓ / RESERVA
Traducir »