Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52

Budapest, Hungary Parliament At Night

VIENA – BUDAPEST – PRAGA

8 dies. Sortida 8 de setembre de 2020 (dimarts)

PDF
PREU: 2490
INFORMACIÓ / RESERVA

VIATGE EN GRUP I GUIA ACOMPANYANT

 

08 setembre.- MANRESA – BARCELONA – VIENA
Sortida des de Manresa, fins a l’aeroport de Barcelona per a la sortida en vol directe amb destinació Viena. Arribada i trasllat a el centre. Dinar i seguidament realitzarem la visita panoràmica de la ciutat en la qual podrem observar: La “Ringstrasse” amb els més bells i majestuosos palaus de la monarquia dels Habsburg, el Palau d’Hofburg, l’Ajuntament, l’Òpera, el Parlament, etc. Trasllat a l’hotel. Sopar i Allotjament.

09 setembre.- VIENA
Esmorzar. visita de la Viena Clàssica, en què coneixerem interior del Palau Schönbrunn, residència estival de la família imperial, i també l’òpera. Dinar i temps lliure. A la tarda, ens traslladarem a el famós barri de Grinzing era un dels llocs de passeig favorits de Schubert. Sopar en restaurant a Grizing. Trasllat a l’hotel. Allotjament.

10 setembre.- VIENA – BUDAPEST
Esmorzar. Sortida cap a Budapest. Arribada i dinar. A la tarda visita panoràmica amb guia local Es visiten els monuments més importants de la capital hongaresa, començant a la riba de Pest amb la Plaça dels Herois, el Castell de Vajdahunyad, després seguim per l’avinguda Andrássy, admirant les façanes espectaculars de la opera, la Basílica de Sant Esteve, i el Parlament. Creuem el Danubi pel pont Margarita fent una ullada a la bonica illa. En Buda vam pujar a el Barri del Castell, on passem pel Bastió dels Pescadors i l’església de Maties. Trasllat a l’hotel. Sopar i allotjament.

11 setembre.- BUDAPEST
Esmorzar. Visita de la Budapest Històrica, en la qual podrem conèixer l’Òpera i el Parlament *. Dinar. Tarda lliure. A la nit farem un passeig en vaixell pel Danubi, mentre gaudim del sopar. Trasllat a l’hotel i allotjament

Nota important: * El Parlament es reserva el dret d’admissió en ocasions especials com festius nacionals, visites de caps d’estat, etc … *

12 setembre.- BUDAPEST-BRATISLAVA-PRAGA
Esmorzar. Sortirem en direcció a Bratislava, capital d’Eslovàquia. Visita amb guia local d’aquesta ciutat per conèixer la Catedral de Sant Martí, que s’aixeca l’alta silueta d’una església parroquial que durant un curt període de temps va ser l’església de la coronació dels reis d’Hongria. És un dels monuments arquitectònics més importants d’Eslovàquia. Entre els anys 1563 – 1830 es van celebrar aquí 19 coronacions que són recordades per la maqueta de la corona de sant Esteve, situada a l’espigó de la torre, a una alçada de 85 metres sobre la ciutat; l’Ajuntament antic, l’Església dels Franciscans, el Palau Mirbach, les escultures, etc … Dinar. Temps lliure fins a l’hora acordada per sortir direcció Praga. Arribada a l’hotel. Sopar i allotjament.

13 setembre.- PRAGA
Esmorzar. Visita de la ciutat amb guia local: visitarem el Call Jueu amb la sinagoga de Staronová, la més antiga d’Europa. Posteriorment arribarem a la Plaça de la Ciutat Vella en la qual destaquen l’església de Sant Nicolau, Ajuntament amb el rellotge Astronòmic, La nostra Senyora de Thyn, l’estàtua del reformador Jan Huss, oferint la plaça en si una bellesa i contingut difícil de trobar. També arribarem a el famosíssim pont de Carles que uneix la Ciutat Vella de la Ciutat Petita i amb 30 estàtues al llarg del mateix. Dinar. A la tarda visita amb guia local de Praga Artística: Castell de Praga i Malastrana, Catedral de Sant Vito i el Carreró de l’Or, Església de Nostra Senyora de la Victòria, amb “El Nen Jesús de Praga”. Trasllat a l’hotel. Sopar i allotjament.

14 setembre.- PRAGA – KARLOVY VARY – PRAGA
Esmorzar. Excursió de dia complet a la ciutat-balneari de Karlovy Vary. Visita amb guia local d’aquesta ciutat que va adquirir gran importància durant el segle XIX en què es va convertir en punt de trobada de l’alta societat a la recerca de tractaments termals, i lloc de descans de grans artistes, com Strauss o Beethoven entre d’altres. A més dels seus jardins, destaquen les columnates construïdes al voltant del riu Tepla perquè els visitants poguessin realitzar passejos i beure l’aigua termal estant protegits de les inclemències de el temps. Dinar. Temps lliure, tornada a Praga. A la nit, tindrem un sopar especial a la famosa cerveseria U-Fleku de la ciutat. Trasllat a l’hotel. Allotjament.

15 setembre.- PRAGA – BARCELONA – MANRESA
Esmorzar. Temps lliure. Dinar tipus box lunch. A l’hora indicada per al trasllat a l’aeroport per sortir en vol directe amb destinació Barcelona. A l’arribada, trasllat de nou fins al nostre punt de sortida.

El viatge inclou:
·         Bitllet avió classe turista amb sortida des de Barcelona
·         Allotjament en hotels previstos o similars categoria 4 *, habitacions dobles amb bany o dutxa.
·         Règim de Pensió Completa amb un total de 15 serveis segons s’indica en l’itinerari (Sopar – dinar i inclou sopar especial Viena (Grinzing), Budapest (sopar amb  vaixell), Praga (Ufleku)
·         Excursions indicades en programa amb entrades incloses on s’especifica)
·         Transport en autocar climatitzat segons ruta indicada.
·         Guia acompanyant durant el circuit.
·         Auriculars durant tot el recorregut Visites panoràmiques amb guia local de Budapest amb entrada Església Matiay i Bastion dels pescadors, Brastislava, Viena i  Praga
·         Visita artística de la ciutat de Viena, amb entrades a el palau de Schönbrunn tour Imperial
·         Visita Cultural a Budapest amb entrada Opera i Parlament
·         Visita artística de la ciutat de Praga, amb entrades a Palau, Catedral de Sant Vito i carreró d’Or Visita Karlovy Vary
·         Assegurança mèdica i de cancel·lació

 

PREU: 2490
INFORMACIÓ / RESERVA
Traducir »