Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52

Floating Fishing Village In Halong Bay, Vietnam, Southeast Asia

VIETNAM i CAMBODJA

15 dies. Sortida 25 de novembre de 2020 (dimecres)

PREU: 4690
INFORMACIÓ / RESERVA

 

25 novembre: MANRESA – BARCELONA – HANOI
Sortida des de Manresa en direcció al aeroport de Barcelona . Sortida en vol regular classe turista, amb destinació HANOI (via Singapore ). Nit a bord.

26 novembre: Arribada a HANOI
Arribada a l’aeroport internacional de Hanoi, tràmits d’immigració. Recepció i trasllat a l’aeroport. Trasllat a l’hotel per al check-inn). Resta del dia lliure per descansar del llarg viatge, o descobrir el centre cultural de la ciutat amb ajuda del mapa que els facilitarem.
Hanoi, capital de Vietnam amb milers d’anys d’història, ciutat de llacs, ombrejades avingudes i parcs, posseeix una elegància com cap altra ciutat a Àsia. El seu atractiu no només resideix en les seves fines mansions colonials, sinó també al barri antic i els seus comerços, on el visitant es delecta amb la visió d’una ciutat veritablement oriental. Sopar de Benvinguda a restaurant local (set menú vietnamita). Allotjament.

27 novembre: HANOI
Esmorzar. Avui visitarem els llocs històrics més fascinants de Hanoi. La nostra primera visita serà el Mausoleu de Ho Chi Minh (per fora), figura històrica i pare de Vietnam Modern, és el definitiu lloc de descans de Hochimin, un sarcòfag de vidre instal·lat a l’interior de l’edifici monumental que s’ha convertit en lloc de pelegrinatge. Prosseguirem amb la visita de la Pagoda d’un sol Pilar, construïda en 1049 per l’Emperador Ly Thai Tong, que regne des de 1028 fins a 1054. Construïda en fusta sobre un sol pilar de pedra, aquesta dissenyada assemblant una flor de lotus en honor a Buddha . Farem una passejada per l’àrea de la plaça Badinh, on coexisteixen diversos temples, pagodes, edificis colonials i viles utilitzades majoritàriament com a oficines governamentals i ambaixades estrangeres. Continuarem amb el Temple de la Literatura, que va ser la primera universitat del Vietnam, construïda al 1070 per l’Emperador Ly Thanh Tong, qui ho dedicà a Confuci com a manera d’honrar a tot estudiant o persona dedicada a la literatura, i el Temple de Quanthanh, important lloc històric i cultural de Hanoi.
Dinar en un bonic restaurant del barri antic al costat de la catedral, on serveixen excel·lents especialitats.
Després de dinar, ens traslladarem a la presó-museu Hoa Lo, més coneguda com “el Hilton” pels centenars de presidiaris americans que van estar empresonats del 54 al 73. Prosseguirem cap al Temple Ngocson situat en una illeta al llac de la espasa restituïda. Donarem un passeig en cyclo-pousse pel barri antic, passant davant la catedral de San Jose, edifici neogòtic acabat en 1887 i característic per les seves torres quadrades, i els seus preciosos finestrals.
Temps lliure per a recorregut a peu pel barri antic. Els recomanem els carrers Hangdao, Hangbac i Hanggai, on hi ha botigues representant tots els gremis del comerç seda, joieria … etc La millor manera de veure la vida quotidiana dels vilatans.
A última hora de la tarda gaudiran d’un Espectacle Tradicional de Marionetes sobre l’aigua, un espectacle artístic tradicional al Vietnam. Sopar i Allotjament.

28 novembre: HANOI – HAIPONG- CREUER A LA BADIA DE LAN HA & DE HALONG AMB NIT A BORD
Halong, declarada Patrimoni de la Humanitat, significa “On el drac descendeix cap al mar”. El mateix nom ja conté missatges ocults i existeixen incomptables llegendes que passen de generació en generació. Un cop allà més de 3000 illes i illots formats de compostos calcaris i carbonífers i coberts de vegetació ens envolten.
Esmorzar bufet. Sobre les 09: 00-09: 30 Hores sortida des del seu hotel a Hanoi i viatge per carretera fins arribar a l’oceà a l’illa de Cat Hai, i el petit port de Got on embarcarem.
Descobrirem grutes fascinants, platges encantadores, pintorescos llogarets flotants de pescadors i estranyes formacions rocoses emergint de l’aigua. Un paisatge místic, on milers d’illes de pedra calcària sobresurten del mar maragda, esculpides en formes estranyes i envoltades de acolorides llogarets flotants.
Sobre les 12:30 hores embarcament, beguda de benvinguda, informació sobre el creuer i consignes de seguretat. Navegació per la Badia de Halong i dinar. Sobre les 15:30 hrs fondejarem davant de “Hang Toi”, conjunt de llacunes i grutes que formen part de Parc Nacional de Cat Ba. Passeig en Caiac maniobrat per vostè mateix (o en pot de bambú amb remer si ho desitgen), per descobrir aquest interessant lloc.
Sobre les 17:30 hrs continuació del creuer descobrint encara més inoblidables paisatges amb les magnífiques llums del ponent. I gaudir de la “happy hour” al bar. A les 18:30 hores, demostració d’art culinari vietnamita per familiaritzar-se amb l’excel·lent cuina del país. Sopar a les 19:15 hrs. Un cop finalitzada (de 20:56 a 00:00 hrs), poden gaudir del paisatge al pont superior, relaxar-se amb música al Bar, o provar sort amb la pesca del calamar a “Lamparo” amb l’assistència dels nostres mariners, o veure una pel·lícula … Nit a bord.

29 novembre: HALONG – HANOI – HUE
Els més matiners podran participar en una demostració de Tai-txi (06:15 Hrs), al pont superior. Esmorzar lleuger (entre 07: 00-08: 30 hores) mentre continuem la navegació a través de les illes i illots. Desembarcament a l’illa de Cat Ba (08:40 hores) i curt trasllat en bus per visitar una curiosa cova amb formacions d’estalactites i estalagmites. Formalitzades del check-out a partir de les 10:30 hrs. Després es servirà un esmorzar-dinar mentre naveguem de tornada a port, on arribarem entre les 11: 00-11: 30 hrs.
Retorn a Hanoi, amb immersió en la vida rural. El nostre guia i conductor ens conduiran a Bac Ninh, província situada al nord de la ciutat i del delta, antic domini i un dels bressols de la civilització vietnamita. Aturada en un llogaret per dinar basat en menjar local tradicional de la regió amb una família vietnamita en una autèntica casa del segle XVII.
Durant el recorregut, es té la possibilitat de fer-se una idea sobre la vida en el medi rural, i tindrem també l’oportunitat de visitar petits tallers on es treballa i recicla el ferro.
A última hora de la tarda, trasllat a l’aeroport per agafar el vol VN-1545 a les 18: 35-19: 50 cap a la ciutat de Hue, antiga capital del Vietnam.
Benvinguda i trasllat a l’hotel. Sopar i Allotjament.

30 novembre: HUE – DANANG- HOI AN
Reflectida en el riu dels Perfums, Hue antiga capital del país fins a 1945, va ser el centre polític, cultural i religiós del Vietnam sota el Regne de la dinastia Nguyen. Els seus complexos de monuments, tombes i pagodes, l’han donat a conèixer pel seu valor històric; i li han valgut el reconeixement per la UNESCO com un dels llocs del patrimoni mundial, que avui tindran l’oportunitat de descobrir.
Al matí farem una passejada per les gracioses avingudes i el Mercat Dongba que vora el riu Huong. Visitarem la fabulosa Ciutat Imperial, on la dinastia Nguyen regnà des de 1802 fins a 1945. Visitarem les restes dels palaus i salons després de les muralles. El remarcable llegat de la dinastia imperial Nguyen van ser els tretze enormes complexos de tombes, construïts sota el seu imperi, en les verdes planes i terrenys al voltant de Hue. Visitarem el nostre mausoleu favorit, la tomba de Minh Mang.
Dinar al Pilgrimage Village, instal·lacions per preparar menú vietnamita. A continuació ens embarcarem en un petit bot privat que els recollirà a prop de les tombes i els portés al llarg del riu, admirant el pintoresc paisatge de les dues ribes. Parada per visitar la pagoda-monestir, que va ser base d’un prominent monjo activista per la pau, la pagoda Thien Mu. Des de la porta de la pagoda, amb bon temps, es gaudeix d’una magnífica vista del riu del Perfum. A última hora de la tarda, després d’un dia inoblidable, sortida cap al sud cap a Hoi An, travessant el pas dels núvols “Hai Van”. Durant el descens tindrem una espectacular vista sobre el bonic poble de pescadors de Lang Co. Arribada, registre a l’hotel. Sopar i allotjament.

1 desembre: HOI AN
Esmorzar bufet. Visita de la ciutat de Hoi An que va representar un port d’intercanvi amb Extrem Orient fins a finals del s. XIX. Tot i els 200 anys d’antiguitat, els estralls del temps i la guerra, el centre de Hoi An segueix sent el mateix que estava quan la ciutat era un important enclavament, mostrant la seva magnífica arquitectura.
Visitarem el Museu de Hoi An, on s’exhibeixen nombrosos objectes de la història de la ciutat dels segles II a XV, període del Regne de Champa, i dels segles XVI al XIX, període de la dinastia Nguyen. Prosseguirem amb la Pagoda Phuoc Kien, el pont Japonès Cobert, la casa Tonky, amb més de 200 anys d’antiguitat, amb els seus poemes xinesos, incrustats en mareperla en les seves estructures de fusta, i un petit taller d’artesania.
Dinar al restaurant local. Després tindrem temps de passejar pel mercat de la ciutat, que es troba al costat del riu, i és potser el basar més pintoresc del recorregut. Temps lliure per a compres o per encarregar un vestit o vestit a mida en un dels nombrosos sastres i modistes del lloc que realitzen les comandes a mida en menys de 24 hores.

A última hora de la tarda, prendrem el bot al llarg del riu Thubon cap al estuari “Cuadai”, gaudint de la magnífica posta de sol. Sopar i Allotjament.

2 desembre:  HOI AN- DANANG – HO CHI MINH – TÚNELS DE CUCHI HO CHI MINH
La ciutat de Ho Chi Minh, amb una població de més de 7 milions d’habitants, és la major ciutat de Vietnam. Molts rius travessen la ciutat, connectats amb el delta del Mekong i també amb Cambodja, transformant aquesta ciutat en nucli per al trànsit del sud, incloent línies ferroviàries i carreteres constituint la zona més important econòmicament de tot el país. Malgrat la seva jove història, Ho Chi Minh posseeix nombrosos edificis interessants i una combinació de cultures que van des de la vietnamita i la xinesa, a l’europea, realça el seu atractiu el bullici i l’efervescència dels seus carrers, els seus mercats, els seus incomptables comerços cafès i restaurants.

Esmorzar d’hora. Trasllat a l’aeroport de Danang i sortida en vol (08: 00-09: 25) amb destinació Ho Chi Minh. Benvinguda a l’aeroport i després sortida directa cap a Cu Chi (a una hora i mitja). Visita dels túnels de Cu chi, lloc de la història revolucionària, a 75km al nord-oest de la ciutat de Ho Chi Minh, és una original i complexa estructura amb un sistema de centenars de quilòmetres de túnels excavats profundament en la terra amb diferents nivells i ramificacions interconnectats creant una immensa xarxa entrecreuada. Aquests túnels excavats per les guerrilles de Cuchi durant la guerra amb els americans just sota els seus peus constituïa l’amagatall i habitació de les guerrilles, i van passar a la història com un símbol: “La guerra dels túnels” que va tenir una importància cabdal en la final Victòria del Vietnam sobre Estats Units. Finalitzada la visita retorn a Ho Chi Minh i dinar en restaurant.

A la tarda, visitarem el Museu de la Guerra, on s’exhibeixen col·leccions d’armes i fotografies de les dues guerres d’Indoxina. Farem un passeig d’orientació al voltant del centre de la ciutat, passant per la plaça de “La Commune de Paris”; la catedral; l’oficina de correus d’un estil colonial, que inclou una part de l’estructura en ferro dissenyada per un deixeble de Gustave Eiffel; el Palau de la Reunificació, antic palau del Govern que va ser arrasat pels tancs el 30 d’Abril del 1975, el que va significar la caiguda del règim de Vietnam del Sud; l’alcaldia i l’Òpera. Trasllat a l’hotel. Temps lliure per descobrir, pel seu compte, el centre de la ciutat, el carrer Dongkhoi (antic carrer Catinat), el mercat de Benthanh… Sopar i allotjament.

3 desembre:  HO CHI MINH- VINHLONG & CANTHO
Vinhlong és la capital de la província del mateix nom, A136 km al sud-oest de la ciutat de Ho Chi Minh. Situada al centre del delta de Cuu Long, format per la sedimentació dels rius Tiengiang i Haugiang, dos grans afluents del riu Mekong, aquest sòl divers i fèrtil produeix abundants collites i recol·leccions fruiters.
Esmorzar. Sortida cap a Cai Be al Delta del Mekong. Arribada darrere 2 hores de carretera, aprox. i embarcament en el seu sampan privat “Caibe Princess”.
Visita del pintoresc Mercat flotant de Caibe, creuant entre barquetes, bots i Sampans carregats de fruites, llegums i mercaderies diverses. Prosseguirem la navegació per admirar curiosos i característics paisatges del delta, amb parades en llogarets i manufactures artesanals de multitud de productes locals. Pararem per dinar al “Longanier”, una magnífica mansió colonial en una plantació tropical, amb exquisit menú de la regió.
Després del dinar la seva sampan prosseguirà cap Dong Hoa Hiep, observant en ruta la típica vida rural del Delta del Mekong, entre illes i illots desbordants de vegetació encara desconegudes per la majoria de la gent.
A continuació visita d’una antiga casa Mandarin del segle XIX, on la família els acollirà oferint el te. Seguirem cap a Vinh Long passant per magnífics paisatges al llarg de la cadena de Dong Phu i vorejant les illes de Binh Hoa Phuoc i An Binh famoses per les seves orquídies. Després de creuar el riu Co Chien, desembarcament a Vinh Long i curt passeig per la vora per visitar un mercat. Continuació per carretera fins a Can Tho.
Sopar i allotjament.

4 desembre: CAN THO (DELTA DEL MEKONG) – HO CHI MINH
Can tho, la metròpolis del delta de Cuulong, dista 35 quilòmetres de Vinhlong. Un terreny fèrtil i un gran entramat de rius i canals, garanteixen a la població un sistema de vida basat en la pesca, l’arròs i la producció de fruita. S’ha convertit en un dels principals graners de Vietnam, aprovisionant en arròs gran part del país i mantenint Vietnam al capdavant dels països exportadors.
A la sortida del sol, sortida amb barca cap al pintoresc Mercat flotant de Cai Rang, on petits i grans sampans així com grans barcasses de riu naveguen en totes direccions carregades amb tota classe de mercaderies, des de fruites i verdures fins matèries primeres i s’entrecreuen en un ballet multicolor constituint una enorme zona de comerç. Retorn a l’hotel per esmorzar, i retorn a la ciutat de Ho Chi Minh.
Dinar en un restaurant local. Un cop finalitzat visitarem el Cholon, el barri xinès, amb el mercat de Binhtay, recorrent els seus sempre plens carrers, i la pagoda Thienhau, edificada pels xinesos per venerar Lady Hau, la deessa de la mar, protectora dels navegants.
Resta de la tarda lliure. Sopar i allotjament.

5 desembre: HO CHI MINH – SIEM REAP (CAMBOYA)
Esmorzar a l’hotel. A l’hora convinguda traslladat a l’aeroport. Sortida en vol amb destinació Siem Reap. Arribada, tràmits d’immigració. Assistència i traslladat a l’hotel. Sopar i Allotjament.

6 desembre: SIEM REAP “TEMPLES D’ANGKOR”
Esmorzar a l’hotel. Visita als temples de Neak Pean; Ta Som; Ta Phrom un dels més espectaculars caracteritzat per els seus enormes arbres amb arrels gruixudes que enreden les seves parets, Banteay Kdei envoltat per les seves 4 torres concèntriques; Mebon Oriental temple dels s. X, i Srah Srang el llac artificial construït pel Rei Jayavarman VII, per gaudir del bany ell i els seus consorts.
Dinar en restaurant. A la tarda visita a el famós i magnífic Angkor Wat, símbol de l’Estat de Cambodja i un dels principals monuments Khmer. Erigit sota el regnat de Suriyvarman II, Angkor Wat és el temple més gran i millor conservat construït durant l’època d’esplendor de l’imperi Khmer i constitueix un dels tresors arqueològics més importants del món declarat per la Unesco Patrimoni de la Humanitat. Sopar i allotjament.

7 desembre: SIEM REAP “TEMPLES D’ANGKOR”
Esmorzar a l’hotel. Avui visitarem una de les joies de Cambodja, la impressionant Angkor Thom del s.XII “La Gran Ciutat”. Aquesta visita inclou molts dels millors temples de l’època del Rei Jayavarman VII, que va governar des de 1181 fins a 1220. Podrem veure el Temple de Bayon, construït a la fi de el segle XII i únic per les seves 54 torres decorades amb 200 cares somrients del Buda Avolokitesvara , el Phimeanakas, la Terrassa dels Elefants, la Terrassa del Rei Leprós i el Temple Baphoun. Dinar en restaurant. A la tarda prosseguirem amb la visita dels Temples Banteay Srei “La Ciutat de les Dones”, un temple que data del 967dC i considerat com a joia de l’art clàssic Khmer. El temple està dedicat a el déu hindú Shiva i és tan famós pels seus frisos tallats en les seves parets de gres vermell. A continuació visitarem Banteay Samre, construït durant el govern de Suryavarman II. Sopar i Allotjament.

8 desembre: SIEM REAP – BARCELONA
Esmorzar a l’hotel. Al matí farem una excursió en barca pel llac Tonle Sap i els pobles flotants que habiten al seu voltant. Constitueix el llac d’aigua dolça més gran del sud-est asiàtic, font d’economia regional de la zona i els llogarets del seu voltant que d’ell es proveeixen. En jemer vol dir llac d’aigua fresca, i va ser considerat Reserva de la Biosfera per la UNESCO el 1977. Aquest curiós llac arriba a créixer fins a gairebé deu vegades més a l’estació de pluges.
A l’hora convinguda trasllat a l’aeroport i sortida en vols regular, classe turista, de tornada a Barcelona (via Singapur). Nit a bord.

9 desembre: Arribada a BARCELONA-MANRESA
Arribada al aeroport del Prat. Assistència i tornada fins a la nostra ciutat.

PREU: 4690
INFORMACIÓ / RESERVA
Traducir »