ÀFRICA, UN CONTINENT FASCINANT

Ideal per als amants de l’aventura, el contacte directe amb la natura, la fauna i l’exòtic. La seva essència, penetra sota la pell, tant si es visita per primera vegada com si ja es coneix. I és que, en qualsevol punt d’aquest enorme i preciós territori, un descobreix que la seva bellesa natural gairebé no té rival.


L’Est d’Àfrica, on els somnis es compleixen
La seva vida salvatge, la seva diversitat cultural i social i la seva història fan que la lluna de mel a qualsevol de les destinacions d’aquesta àrea geogràfica esdevingui un somni fet realitat. No hi ha dubtes. Aquesta experiència deixa marcat a tot el que la visita.
Kenya és un país de variats ecosistemes, amb muntanya i sabana. Els parcs nacionals i reserves són el seu principal atractiu on poder veure una gran varietat d’animals salvatges i endèmics. A més, tribus ancestrals com massai i samburu encara mantenen intactes les seves tradicions en aquestes terres.
Per la seva banda, Tanzània és conegut pels seus safaris, que es troben entre els més espectaculars del món, gràcies als seus paisatges majestuosos i a una fauna molt variada. La seva població, propera i amigable, ofereixen un extra que ningú pot oblidar.

Àfrica austral, una regió d’increïbles contrastos
No hi ha un altre lloc al planeta que el superi en fauna, paisatges i tradicions ancestrals.
Aquesta zona, en concret, fa vessar totes les expectatives i és un dels més grans espectacles
naturals del planeta. Per molt que s’intenti no hi ha ni un sol racó a Sud-àfrica que no captivi. El seu principal atribut es basa en una gran riquesa cultural, una naturalesa que sedueix i paisatges que es queden gravats en la memòria.

Extensions a platja
La millor manera de completar la lluna de mel després d’un fabulós viatge al continent africà és gaudir dels paisatges excepcionals i platges idíl·liques de Maurici, Seychelles, Zanzíbar o Reunió. Destinacions capaços de evadir-nos de tot. Però compte, aquestes illes tenen molt més que platges irresistibles en què poder relaxar a plaer. Aigües ideals per al busseig, sendes de muntanya envoltades de naturalesa exuberant i un passat colonial que ha deixat la seva empremta. Un pla perfecte.

Més info dels destins:
Kenia: http://ktb.go.ke/
Tanzània: https://www.tanzaniatourism.go.tz/en
Sud Àfrica: https://www.southafrica.net/gl/en/
Maurici: https://www.tourism-mauritius.mu/es
Seychelles: https://www.seychelles.travel/en/
Zanzíbar: https://www.tanzaniatourism.go.tz/en/destination/zanzibar-island
Reunión: https://es.france.fr/es/isla-de-la-reuni%C3%B3n