skip to Main Content
Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52


Quan dos viatgers es coneixen, s’enamoren i decideixen passar la seva vida junts, a l’horitzó es dibuixa, inevitablement, la silueta d’aquesta destinació únic, meravellós i d’una bellesa incomparable.

Pocs llocs en el món compleixen amb tanta exactitud els requisits que milions de parelles enamorades de tot el planeta li posen al viatge romàntic dels seus somnis. Maldives ofereix un ventall amplíssim d’experiències per a dos, tant si aquests dos són uns nuvis de lluna de mel, uns nuvis que volen fer el gran viatge de les seves vides, o un matrimoni amb ganes de renovar el seu amor en un destí exòtic i ple d’encants naturals.

 

 

Recordem que aquesta insòlita nació és, en realitat, un arxipèlag format per al voltant de 1.200 illes, que suren a la meitat de l’Oceà Índic agrupades en 26 atolons. No és casualitat que la paraula ‘atol’ tingui el seu origen precisament aquí, a Maldives.

Vistos des de l’aire, els atols de les Maldives, com Ari, Malé Nord o Malé Sud, els més importants, són veritablement sorprenents. La llacuna interior, tancada per un “corro” d’illes i illots, és també d’aigua salada, però no obstant això presenta una tonalitat de blau totalment diferent de la de la mar que envolta l’atol. Si a aquest contrast li sumem el color blanc de la sorra de les platges, el verd de la vegetació que tenen moltes de les illes al seu interior, i els tons més clars de blau que té l’aigua al costat de les ribes, el resultat és espectacular.

 

Back To Top
Traducir »