skip to Main Content
Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52


Conferència CREUERS FLUVIALS
Dijous 3 de març de 2022 a les 17.00h. a la sala d’actes de Viatges Concord

Conèixer el món és aprendre, gaudir i, en definitiva, viure. Descobreix una manera diferent de recórrer el món amb TUI.

Et presentem “Creuers Fluvials 2022”. Grans rius recorren Europa i ara tu ho pots fer a través d’ells. I és que, els creuers fluvials són una de les millors maneres de conèixer diversos llocs en pocs dies: navegues de nit i aprofites el dia per visitar ciutats emblemàtiques. La novetat principal  és que comptem amb vaixells exclusius amb atenció en espanyol. A més, cal no oblidar que disposem d’embarcacions de 4 estrelles superior i 5 estrelles. És important destacar que a cada circuit estan incloses les principals visites per conèixer el millor de cada destinació. Enclavaments plens d’història i bells racons a països com Alemanya, Àustria, Hongria, Rússia, França i Sèrbia, entre d’altres.
Feliç gran viatge!


o truca al 938746152

 

Per què escollir un creuer fluvial?
Perquè a TUI CRUISES trobaràs el creuer que estaves buscant, amb vaixells seleccionats de 4* i 5* i una gran varietat d’itineraris als principals rius.
Recorreguts dissenyats amb molta cura, que et faran gaudir de la experiència de navegar per un riu facilitant el descans de tots els sentits sense perdre cap detall.
Amaneix cada dia en una ciutat diferent sense necessitat de fer i desfer l’equipatge.
Accedeix fàcilment a les zones de interès turístic gràcies al fet que la majoria de les escales es realitzen al centre de les ciutats.
Gaudeix de cabines exteriors a la majoria dels vaixells.
Gastronomia a bord cuidada i variada que inclou menús amb productes locals i sopars temàtics, perquè el viatge sigui també una experiència gastronòmica.
Begudes il·limitades* a MS RIVER DIAMOND – 4*SUP I MS RIVER SAPPHIRE – 4* SUP de 09.00H a 00.00H: Vi de la casa il·limitat (tinto, rosat i blanc),
Vi escumós il·limitat, cervesa de barril il·limitada, refrescos i sucs, cervesa sense alcohol il·limitada embotellada, exprés, caputxí, tes il·limitats (al bar), ampolles il·limitades de aigua mineral (amb gas/sense gas), aigua d´excursió i aigua en cabina diària.

 

Back To Top
Traducir »