DESCOBREIX LA COSTA

A Espanya tenim més de 8.000 quilòmetres de costa, cosa que ens converteix en una de les destinacions estrella a nivell internacional a l’hora d’escollir unes vacances o una escapada a prop del mar.
A més, estem envoltats pel mar Mediterrani, el mar Cantàbric i l’oceà Atlàntic, cosa que fa que tinguem una àmplia oferta de destinacions per a tots els gustos, des de platges a penya-segats, ries, maresmes, albuferes o dunes.
Coneixes el litoral espanyol i les costes? Avui et proposem un recorregut perquè sàpigues una mica més de cadascuna.

La Costa Mediterrània
El nostre recorregut pel litoral espanyol comença a la Mediterrània, una àmplia zona que destaca per les aigües cristal·lines i l’agradable temperatura del mar, on pots passejar per les seves llargues platges, bussejar a les cales o practicar esports aquàtics.

 

Només a Andalusia trobem algunes de les costes més populars com la Costa del Sol a la província de Màlaga, la Costa Tropical al litoral de Granada o la Costa d’Almeria.

Si seguim pujant cap a la regió de Múrcia trobem la Costa Càlida, anomenada així per l’elevada temperatura de les aigües. A la Comunitat Valenciana pots gaudir de la Costa Blanca a Alacant, la Costa de València i la Costa de l’Azahar a la zona de Castelló.

Aquí ens desviem una mica de la ruta per gaudir de les Balears i totes les costes, des dels sorrals d’Eivissa i Formentera a les platges de Mallorca o les petites cales de Menorca.

Reprenem el recorregut a Catalunya on trobem algunes de les destinacions de costa més populars, tant a nivell nacional com internacional, com la Costa Daurada que s’estén al llarg de Tarragona, la Costa del Garraf i la del Maresme a la província de Barcelona o la Costa Brava de Girona, amb les cales inconfusible.

La Costa Cantàbrica

Des del Mediterrani fem el salt al mar Cantàbric, i ens trobem amb la Costa Basca, la Costa Cantàbrica i la Costa Verda, a la província d’Astúries, on les platges de sorra fina, com la de la Conquilla a Sant Sebastià o la Santa Maria a Ribadesella, conviuen amb els escarpats penya-segats i els pobles pesquers de tota aquesta zona.

Ja a Galícia ens topem amb les Ries Altes i la seva espectacular Platja de les Catedrals, un tram de costa amb molts penya-segats i platges agrestes que ens porta directament a la nostra següent costa.

La Costa Atlàntica

El Golfo Ártabro, la Costa da Morte, anomenada així perquè antigament es considerava la fi del món i les Rías Baixas formen la costa atlàntica de Galícia, una zona on espectaculars platges com la de Rodes o la Platja Maior, comparteixen protagonisme amb penya-segats colpejats per les onades i petits pobles mariners.

 

Des d’aquí fem un salt cap a la costa atlàntica d’Andalusia, concretament fins a la Costa de la Llum, a les províncies de Huelva i Cadis, una zona ventosa que es caracteritza per les llargues platges de sorra finíssima i aigües fredes, entre les quals es troben algunes de les més ben valorades a nivell internacional, com Zahara de les Atunes, Punta Umbría o Tarifa.

I per acabar el nostre recorregut costaner visitem les Canàries, unes illes amb espectaculars paisatges volcànics i platges interminables, algunes d’aigües fredes i onades i altres tranquil·les i càlides.

 

ILLES CANÀRIES

Si ets un amant del mar i del seu entorn, no pots deixar de conèixer, visitar i gaudir de la gran varietat de costes espanyoles. Tria’n una i nosaltres t’enduem, perquè viatjar a prop de casa amb una agència de viatges, té molts avantatges.

Quan viatges a prop organitzar el viatge a través d’una agència marca la diferència, ja que t’oferim assessorament per triar els millors allotjaments tenint en compte les necessitats (família, mascotes, grups, etc.). A més, et donem idees i propostes sobre què fer o què veure i si vols, reservem per endavant excursions, experiències o visites. Nosaltres ens encarreguem de personalitzar al màxim la teva estada perquè tu només et preocupis de gaudir al màxim el viatge.