EL CARIB

Viatges Concord, te un lloc que està sempre en el pensament, on el sol més càlid i l’aigua més transparent emmarquen espectaculars platges que, un cop s’han conegut i gaudit, no es desenganxen mai del record. Si hi ha una paraula associada eternament al Carib, aquesta és “platges”. I no és per menys: Aquí es troben algunes de les millors platges del món, i que compleixen a la perfecció amb el que s’espera d’una platja del Carib: Increïbles arenals poblats de cocoters i banyats per aigües càlides i cristal·lines en què, realment, el temps passa a un ritme pausat i indolent i on tot et demana ser gaudit, començant pel més senzill dels plaers: el no fer res més que bronzejar i gaudir de l’aigua.
Si és que es tracta del destí ideal per ser descobert entre dos! Platges de somni, resorts d’autèntic luxe, oci i diversió …

 

Riviera Maya
La Riviera Maya és una de les destinacions internacionals per a parelles més populars del món. Motius per a això no li falten: El còctel embriagador de pur Carib, cultura, història i gastronomia, se suma una oferta inimaginable.

 

República Dominicana
Si es tracta de la  República Dominicana, les parelles podran triar entre una àmplia varietat d’ambients que són garantia segura d’una experiència romàntica inoblidable. Platges de postal, aigües cristal·lines, piscines naturals a alta mar en què podran jugar amb les estrelles de mar mentre brinden amb un còctel … Pur hedonisme caribeny pensat només per a dos.

Cuba
“Si em perdo, busqueu-me a Cuba”, va deixar dit per l’eternitat Federico García Lorca, i aquesta afirmació té tota la validesa avui dia i, quan es tracta de la llegendària nit de l’Havana. La combinació del Carib amb les escenes congelades en el temps de la vida tradicional havanera -cotxes americans de segle passat, músics populars a cada cantonada i, sota cada porxada, el bullici interminable dels seus carrers colonials- formen un còctel tan perfecte, per què no seguir el romanç en les seves platges? Varadero, Cayo Coco, Cayo Guillermo … Arenals de somni en els quals el Carib, simplement, no té fi.