BALI, ILLA DELS DÉUS

BALI, L’ILLA DELS DÉUS

Bali és una illa paradisíaca que té molt a oferir als seus visitants. Verds arrossars, antics temples, inoblidables capvespres, art i cultura local, danses mil·lenàries, atractius paisatges i els millors hotels del món són alguns dels atractius més destacables de l’illa.

Els extensos camps d’arròs de Bali són el paisatge més bonic que es pot contemplar a l’illa. És en els bancals d’arròs on es pot veure la veritable ànima de Bali. Lluny de les platges, les botigues, el bullici del turisme, on la gent resulten molt més agradables i es mantenen incorruptes. Són feliços amb el poc que tenen i transmeten aquesta felicitat als que tenen la sort de visitar-los.

 

És possible trobar arrossars en gran part de l’illa, encara que la zona més destacada són els camps d’Ubud i els seus voltants. Per arribar fins a ells el millor és contractar un cotxe amb conductor.
Una de les millors formes d’endinsar en la cultura balinesa i conèixer el dia a dia dels ciutadans que viuen en harmonia allunyats del turisme, és visitar un llogaret tradicional. En els llogarets tradicionals és possible veure els nens jugant lliurement mentre les dones porten ofrenes a el temple o realitzen les tasques diàries transportant grans objectes sobre els seus caps. Els llogarets tradicionals balinesos tenen una estructura similar que se situa al voltant de el temple. A la porta de cadascuna de les cases es pot veure una placa en què s’indica el nombre de persones que hi viu, a més dels membres de la família morts. A l’igual que passa en altres llocs, l’aspecte exterior de la porta revela el nivell de riquesa de la família.

Més info: https://balitourismboard.or.id/