PANAMÀ, un paradís per descobrir

A Viatges Concord, trobaràs un paradís per descobrir: La república de Panamà és un país reconegut internacionalment per la seva canal, obra d’enginyeria que facilita la comunicació entre els oceans Atlàntic i Pacífic. A més, Panamà amaga un veritable paradís que et convidem a descobrir; endinsar-te en la seva cultura, admirar la seva bellesa natural, relaxar-te en les seves espectaculars platges i passejar pel seu cosmopolita i divertida capital, amb un clima més que agradable amb 27º de mitjana tot l’any.

Cultura
L’herència hispànica batega sobretot en les regions d’Azuero i Coclé on les costums són molt valorades. El llegat africà enlluerna en els vistosos balls Congo, una tradició assentada a la província de Colom, mentre que els pobles originaris mantenen vives les seves arrels.

Naturalesa
En bellesa natural, biodiversitat i paisatges enlluernadors, Panamà és incomparable. A prop de la capital trobaràs diversos tipus d’hàbitats d’una varietat sense fi d’espècies tant de plantes com d’animals. No et pots perdre el Parc Natural Metropolità, el Camí de Creus, Turó Ancón i els Parcs Nacionals Chagres, Sobirania i Gamboa.

Platges
Enfront de les costes de el Pacífic podràs observar el pas de balenes geperudes, gentils gegants que cada any passen en camí a la seva cita de reproducció entre els mesos de juliol i setembre, a Illa de Coiba, Arxipèlag de les Perles, Golf de Chiriquí, Illa Iguana, Golf de Montijo i a la Badia de Panamà. També podràs veure dofins solcant les aigües cristal·lines i fent salts acrobàtics. Les illes de Bocas del’Toro són l’essència i el reflex del Carib panameny. Aquest paradís et delectarà amb els seus esculls de coral, la seva diversitat multicultural, la seva bellesa natural que envolta l’arxipèlag, i les seves espècies exòtiques de flora i fauna.