Viatges en grup i acompanyant

Viatge d’elaboració pròpia en format tot-inclòs, en grup i guia acompanyant des de Barcelona. Ideal per gaudir de l’experiència del viatge amb la tranquil·litat d’estar en bones mans.

Viatges al teu aire

Amb l’opció Fly & Drive t'organitzem la ruta a mida i amb total garantia perquè treguis el màxim profit a aquest tipus d'aventura al teu aire.

Exhaustiva documentació en la formulació personalitzada de l’itinerari. Orientació en la selecció del destí, les rutes, els punts d’interès i la millor temporada; assessorament en l’allotjament, lloguer de vehicles i millors connexions; tenint en compte les tarifes i els preus més competitius. El viatge a mida en el màxim rendiment.

Viatges de noces

El viatge de nuvis per gaudir de la vostra lluna de mel, és una d'aquelles experiències que deixaran empremta per sempre a la parella. Després del Sí vull! i tanta dedicació als preparatius d'un dels dies més importants de les vostres vides, arriba el moment de compartir un viatge romàntic que segellarà el vostre amor per sempre.

Volem que recordeu el viatge dels vostres somnis, per la qual cosa preparem acuradament el viatge perfecte per a cada parella, segons les vostres preferències, en destinacions exòtiques, platges paradisíaques, grans ciutats, meravelles naturals, safaris i tot el que pugueu imaginar.

Creuers

Troba el teu creuer arreu del món, amb disponibilitat i preus online.

Viatges per empresa i incentius

Som un equip de professionals especialitzats a aconseguir els millors estàndards de qualitat i preus per als viatges de negocis.

Posem a la vostra disposició tots els serveis que els desplaçaments, reunions, congressos i incentius precisen, amb la més avançada tecnologia i els estalvis en costos més importants adaptant-nos a cadascuna de les vostres necessitats i aplicant els criteris i les polítiques que la vostra empresa ens indiqui. Per això, estem en constant negociació amb Cies Aèries, Rent a Car, allotjaments, transports marítim i ferroviari. Disposem de tecnologia d'última generació, que ens permet monitorar els viatges i disposar en temps real de la informació necessària que ens prevé davant de problemes de qualsevol mena i així podem reconduir la situació perquè no es vegin afectats els viatgers.

Jets privats

Viatges Concord, empresa especialitzada en contractació de jets privats
· Atenció al client
· Servei de transfers
· Vols nacionals i internacionals
· Preus especialment competitius