skip to Main Content
Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52


Què li podem oferir?

A Viatges Concord els oferim un servei d’atenció al client personalitzat, tenint com a màxima ambició, assolir el viatge que més s’adeqüi a les seves necessitats.

VIATGES GUIATS

Viatge d’elaboració pròpia en format tot-inclòs, en grup i guia acompanyant des de Barcelona. Ideal per gaudir de l’experiència del viatge amb la tranquil·litat d’estar en bones mans.

Conegui tots els nostres viatges

VIATGES AL TEU AIRE

Exhaustiva documentació en la formulació personalitzada de l’itinerari. Orientació en la selecció del destí, les rutes, els punts d’interès i la millor temporada; assessorament en l’allotjament, lloguer de vehicles i millors connexions; tenint en compte les tarifes i els preus més competitius. El viatge a mida en el màxim rendiment.

Conegui tots els nostres viatges

Creuers

Troba el teu creuer arreu del món, amb disponibilitat i preus online.

Conegui tots els nostres viatges

Viatges de noces

Confiança i professionalitat en l’elaboració d’un viatge especial i irrepetible. Gran ventall de possibilitats i prestacions personalitzades per fer del viatge de noces una experiència única.

Demani’ns més informació

Viatges per empresa i incentius

Amb garanties i professionalitat. Optant pel màxim rendiment del temps i els recursos

Demani’ns més informació

Jets privats

Jets privats per executius, acomiadaments de solter, famílies o amics que tingueu pensat un desplaçament molt especial. Amb un servei integral d’aeronàutica amb els més alts estàndards de qualitat.

Demani’ns més informació
Back To Top
Traducir »