skip to Main Content
Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52


Què li podem oferir?

A Viatges Concord els oferim un servei d’atenció al client personalitzat, tenint com a màxima ambició, assolir el viatge que més s’adeqüi a les seves necessitats.

VIATGES GUIATS

Viatge d’elaboració pròpia en format tot-inclòs, en grup i guia acompanyant des de Barcelona. Ideal per gaudir de l’experiència del viatge amb la tranquil·litat d’estar en bones mans.

Conegui tots els nostres viatges

VIATGES A MIDA

Exhaustiva documentació en la formulació personalitzada de l’itinerari. Orientació en la selecció del destí, les rutes, els punts d’interès i la millor temporada; assessorament en l’allotjament, lloguer de vehicles i millors connexions; tenint en compte les tarifes i els preus més competitius. El viatge a mida en el màxim rendiment.

Conegui tots els nostres viatges

Estances curtes

Escapades amb transport i allotjament. Per esprémer l’atractiu cultural d’una ciutat, relaxar-se en un hotel amb SPA o excursions temàtiques i divertides.

Conegui tots els nostres viatges

Viatges de noces

Confiança i professionalitat en l’elaboració d’un viatge especial i irrepetible. Gran ventall de possibilitats i prestacions personalitzades per fer del viatge de noces una experiència única.

Demani’ns més informació

Viatges per empresa i incentius

Amb garanties i professionalitat. Optant pel màxim rendiment del temps i els recursos

Demani’ns més informació

Jets privats

Jets privats per executius, acomiadaments de solter, famílies o amics que tingueu pensat un desplaçament molt especial. Amb un servei integral d’aeronàutica amb els més alts estàndards de qualitat.

Demani’ns més informació
Back To Top
Traducir »