TAILÀNDIA, REFINAT EXOTISME

A Viatges Concord, per a molts viatgers, Tailàndia és el primer contacte amb un país asiàtic, al no haver estat colonitzat per cap país occidental ha mantingut unes tradicions i costums propies molt diferents d’altres països veïns. Una cultura molt refinada que es palpa en els seus paisatges exuberants, platges tropicals, artesania, gastronomia i gent amigable i espontània.

Ubicada al centre de el sud-est asiàtic va ser coneguda com el regne de Siam. La seva allargada geografia ofereix tot tipus d’ecosistemes, el nord muntanyós, fresc a l’hivern i temperat a l’estiu; l’altiplà de nord-est, vorejada pel mític riu Mekong, on va sorgir la civilització més antiga de país; les fèrtils planes centrals i els seus camps d’arròs; les planes costaneres i illes de sud on se situen la majoria dels complexos turístics, fa molts anys era terra de pescadors i avui meca el turisme de sol i platja.
Un viatge suggerent per Siam seria un còctel d’ingredients culturals com les ciutats de Chiang Mai i els seus temples i santuaris d’elefants, Chiang Rai i el Triangle d’or fronterer amb Myanmar i Laos, la històrica ciutat de Sukhotai, el cinematogràfic riu Kwai, les tribus Karem a Mae Hong Son, i ingredients més romàntics o de descans com les populars platges de Phuket, Samui o més noves com Krabi, KohTao, Koh Sao Med, Phi Phi.


Bangkok, la seva capital és una megalòpolis animada, unes vegades caòtica i altres relaxada a la vora de el riu Chao Pharya, o en el seu famós barri xinès, amb una magnífica oferta gastronòmica i de centres comercials.