skip to Main Content
Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52

VIATGE EXCLUSIU CONCORD

AÇORES, Naturalesa en estat pur

8 dies. Sortida 16 de febrer de 2024 (divendres)

PDF
PREU: 1895
INFORMACIÓ

SORTIDA EN GRUP REDUÏT I ACOMPANYANT

1r. dia.- MANRESA – BARCELONA – PONTA DELGADA
Trasllat des de Manresa fina a l’aeroport de Barcelona, on després dels tràmits de facturació, sortirem amb vol directe destí Ponta Delgada.
Arribada a mitja tarda, recollida d’equipatge, trasllat a l’hotel, acomodació i resta de la tarda lliure, que amb el nostre acompanyant, comencçarem a tenir el primer contacte d’aquesta exhuberant ciutat.
Sopar i allotjament 

2n dia.- PONTA DELGADA  -VISITA DIA SENCER LAGOA DE FOGO AMB DINAR I ENTRADA A CALDEIRA VELHA INCLOSOS
Sortida per la Costa Sud de l’Illa, travessant les platges més properes de Ponta Prima que disten 7 km de la capital. Pujada cap a la Lagoa de Fogo per tota la zona muntanyosa, entre zones de pastura, mates i flors. Parada al Mirador de Lagoa de Fogo amb una enlluernadora vista sobre el cràter volcànic i amb una gran varietat de vegetació endèmica, sent una de les més belles llacunes de Sao Miguel. Seguirem cap a la Caldeira Velha coneguda reserva natural pintoresca, amb vegetació abundant. Baixarem per la costa Nord. Parada per dinar, continuarem cap a la vila de Ribeira Grande, on podrem observar al seu centre bells i significatius exemplars de la seva arquitectura barroca. Seguirem cap a Lagoa des d’on tornarem a Ponta Delgada.
Retorn al nostre hotel, sopar i allotjament.

3r. dia.- PONTA DELGADA – VISITA DIA SENCER SETE CIDADES AMB DINAR INCLÒS
A l’hora acordada, sortida  cap a la zona occidental de l’Illa de S. Miguel i parada al Mirador da Vista do Rei des d’on es contemplen els imponents llacs verds i blaus de les Set Cidades. Aquest lloc és un dels més bonics i imprescindibles de Les Açores. D’aquest meravellós lloc, Raul Brandao va escriure: “és la primera vegada a la meva vida que no es descriure ni el que veig ni el que sento”. Descens a la travessia de les Set Cidades, parant al Llac de S. Tiago, perdut al fons d’un cràter amb vessants alts i escarpats. Continuem per la carretera de l’interior, parant al Llac do Canari la bellesa del qual ve donada per la seva arbreda amagada. Dinar en restaurant. Parada al mirador del Pico do Carvao per apreciar la bellesa de la Costa nord i el seu aspecte lunar de la zona dels pics. Tornada a punta Prima, per carretera on veurem abundants flors i plantes de nombrosos colors. Per fi, visitarem una plantació de les seves famoses pinyes. Tornada a l’hotel. Sopar i allotjament.

4t. dia.- PONTA DELGADA – 1/2 dia VISITA CIUTAT, amb ENTRADA A UN NUCLI DEL MUSEU CARLOS MACHADO
Descobrirem la ciutat de Ponta Delgada, ciutat que té una rica història i un patrimoni arquitectònic encantador, envoltada per la bellesa esplèndida de la natura d’aquesta Illa. Avui dia Ponta Delgada respira història, amb el seu ambient cosmopolita, els seus jardins romàntics, els seus carrers pavimentades amb pedres de basalt o les seves diverses cases senyorials i palauets. Ens endinsarem per passejar per l’Església de Sao Sebastiao del segle XV, les portes de la ciutat, la Praça da República, la Cambra Municipal, el convent de Nossa Senhora da Esperanca del segle VXIII, l’Església de Sao Jorge, el Forte de Sao Bras i el Museu Carlos Machado (on visitarem un dels seus nuclis). Dinar inclòs.
Retorn a l’hotel, resta de tarda lliure, per continuar descobrint la ciutat, amb el nostre acompanyant, Sopar i allotjament 

5è dia.- PONTA DELGADA – VISITA DIA SENCER FUNRES AMB DINAR I ENTRADA AL PARC DE TERRA NOSTRA
Sortida de Ponta Delgada cap a la part nord de l’Illa, Parada al Mirador de Santa Iria des d’on contemplarem l’immens oceà i la bellesa retallada del paisatge del nord de l’Illa. Continuació cap a la fàbrica de te Gorreana, on tastarem diversos tipus de et fabricats localment i el sabor i aroma dels quals distingeix. Continuem cap al Mirador de Pico do Ferro, des d’on s’albira el cràter “Caldeira” adormit del Volcà de Furnas, on podrem contemplar el preciós llac amb una bellesa única. Pararem a les caldeires de Furnas, amb naixements d’aigües fredes i calentes i les seves famoses fumaroles. Dinar en restaurant basat en el seu famós bullit que es cuina a la Caldeira. Posteriorment visitarem el Parc de Terra Nostra, bell i admirat per tot el món que el visita, no només per la tradició de la seva aigua termal, també per la seva riquesa, varietat i origen de les múltiples espècies botàniques. Tornada per la zona sud passant pel Llac de Furnes, Vila Franca do Campo on farem una breu parada per visitar aquesta antiga capital de Sao Miguel, Aigua de Pau, Sao Roque. Arribada l’hotel. Sopar i allotjament.

6è dia.-  PONTA DELGADA – VISITA DIA SENCER NORD-EST
El recorregut ens porta a descobrir la zona més remota i geogràficament accidentada de l´illa de San Miguel. Seguint la costa sud, arribarem al pintoresc poble de Povoação, on ens aturarem per degustar el famós “Fofas da Povoação” (postres tradicionals). A continuació, el nostre tour continua cap al municipi més florit de l’illa de San Miguel, el Nord-est. Tindrem l’oportunitat d’entreveure i experimentar les vistes protagonitzades pels miradors de Ponta do Sossego i Ponta da Madrugada amb vistes al mar i la costa de la ciutat, llavors temps per parar i dinar al poble de Nordeste, en restaurant tradicional. El camí de tornada a Ponta Delgada, admirarem els antics molins d’aigua del Parc da Ribeira dos Caldeirões, on durant dècades es mol el gra de les parròquies circumdants.El retorn a Ponta Delgada es fa per la costa nord, des d’on es pot admirar la manera com el mar i els vents del quadrant nord forma el vessant nord.
Sopar i allotjament .

7è dia.- PONTA DELGADA –  AVISTAMENT DE CETACIS (1/2 dia)
Excursió per avistament de cetàcis, A les Açores tindrem l’oportunitat d’observar unes 24 espècies de cetacis durant tot l’any, sempre acompanyats d’un equip professional de capitans, guaites i biòlegs. Abans de sortir al mar ens faran una reunió informativa sobre cetacis, mètodes d’albirament, normes de seguretat i el codi d’ètica de l’observació de cetacis a les Açores.
l’activitat inclou:  Inclou:  Presentació de lactivitat /  Passeig en embarcacions semi-rígides / – Armilla salvavides (ús obligatori) / – Impermeable
Dinar i sopar inclosos.

8è dia.- PONTA DELGADA – BARCELONA – MANRESA
A primera hora del matí, trasllat a l’aeroport, on desprès dels tràmits de facturació, sortirem en vol directe a Barcelona.
Arribada sobre les 13:00 a Barcelona, i trasllat de nou fins a Manresa.


Preu per persona:  1.895€

Suplement habitació individual: 270€


El preu inclou: 

Trasllats Manresa-aeroport-Manresa (descompte per no utilitzar el servei: 30€)
Bitllet d’avió en vol directe Barcelona-Ponta Delgada-Barcelona amb maleta facturada de 20kg.
Estada en hotel 4*, en base habitacions dobles
Règim de Pensió Completa, segons itinerari
Excursions diàries descrites a l’itinerari
Acompanyant de l’agència durant tot el viatge
Guia local a destí per les visites
Assegurança mèdica i de cancel·lació

PREU: 1895
INFORMACIÓ
Back To Top
Traducir »