Activitats aquàtiques a Sitges

Durada
1 dia
Preu per persona en habitació doble
38€
Categoria
Escoles

Activitats a la Costa del Garraf, per acostar el mar i la navegació als alumnes, de la mà d’instructors titulats, amb extensa experiència en la didàctica per a estudiants i tot amb la màxima seguretat.

Curs 2022-2023

Bus + 1 hora excursió en Caiac + 1 hora patí de pedals*
Preu per alumne: des de 39€


Bus + 1 hora excursió en Caiac + 1 hora excursió Paddle surf
Preu per alumne: des de 49€

 

Podem fer altres combinacions amb una gran varietat d’activitats: caiac, stand up paddle, monster sup, sup ioga, ioga, snorkel, tallers, futbol i volei platja, olimpíades nàutiques…, no dubteu en consultar.

En els preus s’inclou material tècnic + assegurança RC i accidents + monitors titulats
*Patí de pedals controlat per els professors del grup, seguint les instruccions dels monitors – En cas de voler monitor a l’activitat, consultar preu.

Preu amb 1 autocar i 50 alumnes de pagament.  -Curs 2023-2024
Consultar altres activitats i ocupacions a l’autocar.

 

 

Condicions generals

El preu dels viatges publicats pot ser revisat fins a 20 dies naturals abans de la data de sortida, en el cas que hi hagi variacions en el cost dels transports (inclòs el cost del carburant), en les taxes i impostos referents a determinats serveis (com els d’aterratge, embarcament o desembarcament en ports i aeroports) i en el tipus de canvi de moneda aplicats al viatge vigent.

Els viatges publicats es regeixen per les clàusules del contracte de viatge combinat, per la fitxa tècnica del viatge que detalla el seu contingut definitiu i per les nostres condicions generals, redactades de conformitat amb el que disposa la Reglamentació catalana de les agències de viatges (Decret 168/1994, de 30 de maig), i que podeu consultar a la nostra web www.viatgesconcord.com

L’organització tècnica dels viatges publicats correspon a VIATGES CONCORD, S.A., amb títol/ llicència G.C. Núm. 143. NIF A-08845794 i domicili a Manresa, Passeig de Pere III núm. 53.