skip to Main Content
Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52


AL TEU AIRE, 6 DIES PER ANDALUSIA

6 dies. Sortida

PREU: 596
INFORMACIÓ / RESERVA

NO INCLOU EL TRANSPORT FINS AL PUNT DE SORTIDA
Circuit 6 dies – LLOGUER COTXE + HOTELS 

 

Itinerari:-

Dia 1 – ARRIBADA A SEVILLA (NIEBLA – HUELVA)
Recollida de el cotxe de lloguer a l’aeroport. Iniciarem la ruta amb destinació HUELVA, ciutat portuària de el sud-oest d’Espanya, on desemboquen els rius Odiel i Tinto. Suggerim una parada a la ciutat emmurallada de Niebla, visitar el seu castell. Arribada a Huelva. Allotjament.

Dia 2 – HUELVA (PARC MINER RIOTINTO – JABUGO – VALVERDE DEL CAMINO)
Esmorzar. Suggerim visitar el Parc Miner Riotinto que ofereix història, aventura i natura. Un viatge en un tren de segle XIX que travessa paisatges increïbles, un riu únic al món pel color i la composició de les seves aigües, un territori que mostra les petjades de 5.000 anys d’activitat minera, una antiga mina recuperada per a gaudi de nens i grans. Vagi a Jabugo població que viu principalment de la indústria creada al voltant dels derivats del porc ibèric i on es troba el Celler 5 jotes, on els mostraran el procés d’elaboració i curació de cadascuna de les seves peces. De retorn a Huelva, parin a Valverde del Camino indústria artesana del calçat campero. Allotjament.

Dia 3 – HUELVA (PARC NACIONAL DE DOÑANA – EL ROCÍO)
Esmorzar. Visiteu el Parc Nacional de Doñana, nomenat Patrimoni de la Humanitat el 1994. Possibilitat de realitzar una visita de 4 hores en vehicles tot terreny, visitant els dos ecosistemes més importants de Doñana: el bosc i la maresma. Porta d’entrada a parc tens la famosa aldea del Rocío, situada a 15 km del municipi d’Almonte. S’hi celebra una important peregrinació mariana, la Romeria del Rocío. Si hi ha alguna cosa que inevitablement ha de visitar en aquest llogaret és l’Ermita del Rocío, concebuda a manera de mas andalús, ens sorprèn en el seu exterior amb una preciosa espadanya, rematada per una creu de serralleria. A l’interior, un impressionant retaule d’estil barroc alberga la imatge més venerada de tot Andalusia: La nostra Senyora del Rocío, que és al seu torn la seva patrona. L’entorn que envolta la Rosada és espectacular. El llogaret està situada en una zona d’aiguamoll, on pots veure cavalls i poltres pasturant durant tot l’any. Retorn a Huelva. Allotjament.

Dia 4 – HUELVA – COSTA DE LA LLUM (ISLA CRISTINA)
Esmorzar. Sortida cap al Port de Isla Cristina, el segon més important de tot Espanya. on els aconsellem gaudir d’un passeig en vaixell, navegant per les seves aigües i observant els pescadors i mariscadors. La majoria d’aquestes rutes van cap a les maresmes per observar el paratge natural ple de vida i s’admiren aus autòctones i migratòries com corbs marins, àguiles pescadores i fins i tot flamencs. Aquestes rutes solen oferir degustació de les famosíssimes gambes blanques de Huelva. Continuació cap a l’hotel. Allotjament.

Dia 5 – COSTA DE LA LLUM
Esmorzar. Dia lliure per poder gaudir de les àmplies platges de sorra blanca on s’uneixen i combinen l’aigua, les dunes i les pinedes. Aconsellem fer la ruta de la posta de sol, un bell recorregut de 12 km. Al llarg de la costa amb cartells que assenyalen les cites que van fer poetes com Rafael Alberdi, Luis Cernuda, Gerardo Diego o Juan Ramón Jiménez sobre els capvespres de Isla Cristina. Allotjament.

Dia 6 – COSTA DE LA LLUM – SEVILLA
Esmorzar. Sortida cap a Sevilla i devolució del cotxe de lloguer a l’aeroport. Fi dels nostres serveis.

 

Preu per persona des de: 596€  (sortides mes de juliol, dos adults + 1 nen)
Consultar altres dates i ocupacions del cotxe.

 

EL PREU INCLOU
• Cotxe de lloguer tipus SEAT LEON o similar (2-3 persones)
o OPEL ZAFIRA o similar (4 persones).
• Quilometratge il·limitat, cobertura parcial de danys per col·lisió amb franquícia (CDW), cobertura parcial de
danys per robatori amb franquícia (TP), càrrec per servei d’aeroport, impost de circulació, taxes i impostos
locals (IVA).
• 5 nits hotel categoria 4 *.
• 5 esmorzars.
• Assegurança d’assistència en viatge.

A TENIR EN COMPTE:
1. Possibilitat d’afegir nits addicionals
2. Possibilitat d’afegir vols.
3. Taxes d’estada de pagament directe a l’hotel.
4. Preus no vàlids per ponts o dates amb esdeveniments especials.

TRA

PREU: 596
INFORMACIÓ / RESERVA
Back To Top
Traducir »