skip to Main Content
Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52


AL TEU AIRE, 7 DIES PER ASTÚRIES

6 dies. Sortida

PREU: 513
INFORMACIÓ / RESERVA

NO INCLOU EL TRANSPORT FINS AL PUNT DE SORTIDA
Circuit 6 dies – LLOGUER COTXE + HOTELS
SORTIDES DIÀRIES

 

Itinerari:

Dia 1 – ARRIBADA OVIEDO
Recollida de el cotxe de lloguer a l’aeroport. Recorri el casc antic on destaca la gran Catedral de Sant Salvador declarada Patrimoni de la Humanitat, el Teatre Campoamor, la plaça Fontán, la més pintoresca i autèntica d’Oviedo i enclavada al centre de casc històric. Recomanem la visita al carrer Gascona, més coneguda com «el bulevard de la sidra». Recomanem pujar a la Muntanya Naranco a pocs quilòmetres de l’nucli urbà on trobaran la primera de les joies arquitectòniques: Santa Maria del Naranco. Tot just 200 metres més endavant es troba Sant Miquel de Lillo i, a l’arribar a dalt, el Crist Redemptor d’Oviedo, el Crist més gran de tot Espanya i des d’on tindrà unes magnífiques vistes de tota la ciutat d’Oviedo. Allotjament.

Dia 2 – OVIEDO (LLACS DE SALIENCIA o OLLONIEGO i MIERES)
Esmorzar. Aconsellem una excursió a el Parc Natural de Somiedo per descobrir Els llacs de Saliencia, quatre llacs d’origen glacial (Cova, Calabazosa, Cerveriz i Almagrera) que van ser declarats Monument Natural i formen part de la Reserva de la Biosfera de Somiedo. Aquesta excursió requereix bones condicions climàtiques. Si ho prefereixen, poden acostar-se a Olloniego, format pel pont, la capella i el palau, està declarat com a bé d’Interès Cultural. Continui fins Mieres i recorri la ciutat, el castellet del Pozo Barredo, el conjunt arquitectònic de la Universitat, els populars habitatges obrers, l’Ajuntament i la seva artística façana, els Jardins de Juan Vicario i la Plaça Requejo. Retorn a Oviedo. Allotjament.

Dia 3 – OVIEDO – CANGAS D’ONIS (LLACS DE COVADONGA)
Esmorzar. Dia dedicat a visitar els llacs de Covadonga, format per dos petits llacs, l’Enol i  l’Ercina d’origen glacial situats a la part asturiana de el Parc Nacional dels Pics d’Europa. (En temporada alta, estiu, Setmana Santa i Ponts, l’accés als Llacs de Covadonga es troba regulat i només es pot accedir mitjançant transport públic). Recomanem visitar el Santuari de Covadonga i continuar fins a Cangas de Onís on es troba el Pont Romà, icona de la ciutat i sobre el qual penja la ‘Creu de la Victòria’, emblema de el Principat d’Astúries. Allotjament.

Dia 4 – CANGAS D’ONÍS (POO DE CABRALES – ASIEGU- PONCEBOS – BULNES)
Esmorzar. Sortida cap al concejo de Cabrales, on poder degustar el fantàstic formatge. Continuació a Poncebos des d’on s’inicia la coneguda ruta deL Cares i punt de partida per fer boniques excursions com la pujada al Bulnes. Retorn a l’hotel. Allotjament.

Dia 5 – CANGAS D’ONÍS – GIJÓN (LLANES – RIBADESELLA – LASTRES)
Esmorzar. Sortida cap a Llanes, de gran riquesa costanera, platges naturals, cales amagades i alts penya-segats. Aconsellem visitar la platja de Gulpiyuri a Naves, s’ha convertit en una de les platges més famoses de nord d’Espanya. Continuació cap a Ribadesella amb parada als Bufons de Pría per veure aquest fenomen natural. Conducció cap a Gijón i de camí, recomanem aturar al bonic poble de Lastres. Allotjament.

Dia 6 – GIJÓN (PUERTO VEGA- LUARCA- CUDILLERO)
Esmorzar. Dia dedicat a visitar la part més occidental d’Astúries. Sortida cap a Puerto de Vega, que compta amb una preciosa muralla amb merlets que es va construir durant el segle XVIII. El Passeig del Baluard, ens brinda un preciós recorregut al costat de la mar. Continuació a Luarca, vila marinera on va néixer l’insigne científic Severo-Ochoa. De camí a Cudillero recomanem parar a l’Ermita de la Regalina i en la famosa platja del Silenci, considerada com una de les més boniques de tot Astúries gràcies a les seves vistes, aigües inusualment cristal·lines i calmades, i per estar envoltada de roques afilades. A Cudillero destaca la bella plaça de la Marina amb les seves casetes blanques i els marcs pintats de mil colors. La plaça és coneguda com «l’amfiteatre» perquè totes les cases de poble neixen des d’aquí al voltant d’ella. Retorn a Gijón. Allotjament. Allotjament.

Dia 7 – GIJÓN – OVIEDO SORTIDA
Esmorzar. Sortida cap a Oviedo i devolució del cotxe de lloguer. Fi dels nostres serveis.

Preu per persona des de:  513€ (sortides de l’1 al 20 juliol, dos adults + 1 nen)
Consultar altres dates i ocupacions del cotxe.


El preu inclou:
• Cotxe de lloguer tipus SEAT LEON o similar (2-3 persones) o OPEL ZAFIRA o similar (4 persones).
• Quilometratge il·limitat, cobertura parcial de danys per col·lisió amb franquícia (CDW), cobertura parcial de
danys per robatori amb franquícia (TP), càrrec per servei de aeroport, impost de circulació, taxes i impostos
locals (IVA).
• 6 nits hotel categoria 3/4 *.
• 6 esmorzars.
• Assegurança d’assistència en viatge

A TENIR EN COMPTE:
1. Possibilitat d’afegir nits addicionals 2. Possibilitat d’afegir vols.
3. Taxes d’estada de pagament directe a l’hotel.
4. Preus no vàlids per ponts o dates amb esdeveniments especials.

 

TRA

PREU: 513
INFORMACIÓ / RESERVA
Back To Top
Traducir »