skip to Main Content
Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52


AL TEU AIRE, 7 DIES PER GALÍCIA

6 dies. Sortida

PREU: 513
INFORMACIÓ / RESERVA

NO INCLOU EL TRANSPORT FINS AL PUNT DE SORTIDA
Circuit 6 dies – LLOGUER COTXE + HOTELS
SORTIDES DIÀRIES

 

Itinerari:

Dia 1 – ARRIBADA La Corunya
Recollida del cotxe de lloguer en l’aeroport de la Corunya. Passegi per la ciutat vella, el passeig marítim i finalitzi el dia veient el capvespre des de la Torre d’Hèrcules. Allotjament.

Dia 2 – La Corunya – VIVEIRO (RIAS ALTES)
Desdejuni. Sortida cap al nord i primera parada en Betanzos, el barri antic de la qual va ser declarat conjunt històric-artístic l’any 1970. Segueixi fins a Pontedeume, d’aires mariners i seguir fins a Xarxes, on veure les seves cases de colors d’origen indià i perfectament conservades. Pari en Mugardos, població que ha estat denominada, com la Real Vila, abans d’arribar a Ferrol. Segueixi fins a Cedeira fins a arribar als Penya-segats de Herbeira, que són els que tenen la major cota sobre el nivell de mar de l’Europa continental. Suggerim una parada en el petit poble de Sant Andrés de Teixido, on destaca el seu santuari. Allotjament.

Dia 3 – RIAS ALTES – LUGO (MARIÑA DE LUGO)
Desdejuni. Sortida cap a Castro de Fazouro un assentament costaner, i seguir cap a Foz, antic port ballenero i visita la basílica de Sant Martí de Mondoñedo. De camí a Lugo, pari en Mondoñedo, el barri antic del qual està declarat Conjunt Històric-Artístic des de 1985, sent el seu centre la plaça de la catedral. A Lugo, a la vora del riu Miño, veurà una ciutat que conserva tranquillas carrers per als vianants, àmplies places i espais enjardinats, on sobresurten edificis com la Catedral, el Palau Arquebisbal i l’Ajuntament. En el seu barri antic trobaràs alguns dels millors restaurants de Galícia. Allotjament.

Dia 4 – LUGO – MONFORTE DE LEMOS (RIBEIRA SACRA)
Desdejuni. Sortida cap a Portomarín, petit poble que va haver de ser traslladat del seu lloc original en ser engolit pel riu Miño. Continuació cap a Monforte de Lemos, la capital de la Ribeira Sacra i inici de partida de diferents rutes que permeten admirar l’increïble paisatge fruit del pas del riu Sil, el riu Miño, el riu Cap i el riu Mao entre altres. En el riu Sil és on hi ha major concentració de miradors, a causa de les vistes impressionants al canó del Sil. Possibilitat de realitzar un passeig en catamarà pel Riu Sil. Allotjament.

Dia 5 – MONFORTE DE LEMOS – PONTEVEDRA (ORENSE-RIBADAVIA-VIGO-*RIAS BAIXAS)
Desdejuni. Sortida cap a Orense, la ciutat de l’aigua. Segueixi cap a Ribadavia, la capital del vi Ribeiro situada a la vora del riu Avia, el seu barri antic és un dels més nobles i millor conservats de Galícia. Continue fins a Vigo i passegi pel Casc Borrissol i prengui unes ostres en A Pedra, el Parc de Castrelos, amb el seu pazo i els seus jardins. Surti cap a Pontevedra, el centre històric del qual va ser declarat Conjunt Històric-Artístic en 1951, és un dels millor conservats de Galícia (juntament amb el de Santiago de Compostel·la). Recomanem s’acosti a la vila marinera de Combarro, situada a 6 km de Pontevedra i declarada Conjunt Històric Artístic en 1972. Allotjament.

Dia 6 – PONTEVEDRA – SANTIAGO DE COMPOSTEL·LA (O´GROVE-*CAMBADOS-*VILAGARCIA DE AROSA)
Desdejuni. Sortida cap a Sanxenxo per a arribar a O´Grove, en el cor de les Ries Baixas gallegues. Encreuament fins a l’Illa de Toja unida per un pont vuitcentista. Reocmendamos tambuén, anar a Cambados, la capital do Albariño. En direcció Santiago, pari en Vilagarcia de Arousa. Visiti el seu interessant conjunt monumental, format pel pazo i convent de Vista Alegre. Finalitzi el dia a Santiago de Compostel·la. Passegi pel seu barri antic amb una infinitat de carrerons i places, acabant en la plaça del Obradoiro, amb la seva Catedral i l’hostal dels Reis Catòlics. Allotjament.

Dia 7 – SANTIAGO DE COMPOSTEL·LA
Desdejuni. A l’hora indicada devolució del cotxe de lloguer en l’aeroport. Fi dels nostres serveis.

Preu per persona des de:  581 € (sortides  juliol, dos adults + 1 nen)
Consultar altres dates i ocupacions del cotxe.

 


El preu inclou:
• Cotxe de lloguer tipus SEAT LEON o similar (2-3 persones) o OPEL ZAFIRA o similar (4 persones).
• Quilometratge il·limitat, cobertura parcial de danys per col·lisió amb franquícia (CDW), cobertura parcial de
danys per robatori amb franquícia (TP), càrrec per servei de aeroport, impost de circulació, taxes i impostos
locals (IVA).
• 6 nits hotel categoria 3/4 *.
• 6 esmorzars.
• Assegurança d’assistència en viatge

A TENIR EN COMPTE:
1. Possibilitat d’afegir nits addicionals 2. Possibilitat d’afegir vols.
3. Taxes d’estada de pagament directe a l’hotel.
4. Preus no vàlids per ponts o dates amb esdeveniments especials.

 

TRA

PREU: 513
INFORMACIÓ / RESERVA
Back To Top
Traducir »