Albània i Montenegro

Sortida
07 de Juliol 2024
Sortida des de
Barcelona
Durada
7 dies
Preu per persona en habitació doble
1.890€
Suplement
Habitació individual: 358€
Categoria
Compartits

Programa

7 JULIOL.- PUNT D’ORIGEN – BARCELONA – DUBROVNIK – KOTOR – BUDVA (120 KM)
Trasllat a l’aeroport del Prat, per sortir en vol directe a primera hora del matí en destinació a Dubrovnik. Arribada i trasllat fins a Montenegro on realitzarem una navegació per la badia de Kotor fins a l’illa del monestir de La Nostra Senyora de les Roques i Perast. Dinar en restaurant. Continuació cap al nostre hotel a Budva i acomodació. Sopar i allotjament.

8 JULIOL.- BUDVA – CETINJE – NJEGUSI – BUDVA
Esmorzar a l’hotel. Visita de la ciutat vella de Budva. Les muralles de pedra que van construir els venecians envolten els carrers estrets de l’antiga ciutat medieval (Stari Grad). En el centre històric hi ha una ciutadella i edificis religiosos com l’església de Santa Maria in Punta, que data del segle IX. Dinar en restaurant. Sortida cap a Cetinje, l’antiga capital de Montenegro. Els obsolets edificis de l’ambaixada continuen explicant la història de la metròpoli del país. Visitarem el Palau Reial del Rei Nikola, convertit en museu des del 1926. Després ens dirigirem al poble de Njegusi. Farem una petita degustació del pernil cru típic de la zona. Retorn a Budva. Sopar i allotjament a l’hotel.

9 JULIOL.- BUDVA – BAR – LAGO SKADAR – SHKODRA
Esmorzar. Sortida cap al sud fins a Bar. El seu casc antic sota un majestuós castell construït sobre una roca e les muntanyes de Rumija. A continuació anirem al llac Skadar, on farem una navegació que ens portarà a l’antiga presó estatal “Montenegrin Alcatraz”, una illa-presó abandonada. Dinar en restaurant. A la tarda arribada creuarem la frontera per anar cap a Albània. Arribada a Shkodra. Sopar i allotjament a l’hotel.

10 JULIOL.- SHKODRA – KRUJA
Esmorzar a l’hotel. Avui Visita de la ciutat de Shkodra, la ciutat més gran d’Albània i capital cultural del país. Visita de la fortalesa de Rozafa d’estil venecià i que alberga un museu arqueològic i etnogràfic. Seguirem per l’antic barri de Gjuhadol. Dinar en restaurant. A continuació ens dirigirem cap a Kruja, la primera capital del país de les àguiles (com es coneix Albània). És una ciutat construïda en una vessant escarpada de la muntanya, amb bones vistes de tota la plana i el mar. Veurem la impressionant fortalesa i el casc antic amb el seu basar d’aspecte oriental. Visita del basar de Kruja, un dels millors d’Albània. Sopar i allotjament a l’hotel.

11 JULIOL.- KRUJA – BERAT – APOLLONIA – VLORA
Esmorzar. Sortida direcció Berat, coneguda com la ciutat de les 1000 finestres, Patrimoni de la UNESCO. A continuació ens dirigirem cap a las excavacions d’Apollonia, una colonia construïda fa més de 2500 anys pels antics grecs en honor a Apolo. Dinar en restauarant. A continuació ens dirigirem a la ciutat de Vlora. S’ha convertit en una destinació turística gràcies a les seves platges que formen part de la coneguda com a Riviera Albanesa. Sopar i allotjament a l’hotel.

12 JULIOL.- VLORA – PN LLOGARA – HIMARA – TIRANA
Esmorzar. Recorregut per la pintoresca carretera que voreja la costa Albanesa. Naturalesa única ens espera al Parc Nacional de Llogara. Els vents de la zona han fet que els arbres es dobleguin en formes molt interessants. Una d’elles és “La bandera de pi” que té la forma de l’àliga que apareix a la bandera albanesa. A continuació visitarem Himara, la joia del sud d’Albània. A la península de Porto Palermo farem una breu parada per fotografiar l’enorme fortalesa triangular d’Ali Pasha. Dinar en restaurant. Tot seguit ens dirigirem cap a Tirana on gaudirem d’un sopar especial de comiat amb musica tradicional albanesa. Allotjament a l’hotel.

13 JULIOL.- TIRANA – BARCELONA – PUNT D’ORIGEN
Esmorzar a l’hotel. Visita guiada de Tirana, la capital de país. Emplaçada vora el riu Ishm, és el principal centre industrial i cultural d’Albània. Les indústries més importants inclouen els productes agrícoles i la maquinària, els tèxtils, farmacèutics i metal·lúrgics. Coneguda pels seus edificis de colors construïts al llarg de les eres otomana, italiana i soviètica. Veurem l’antic “cuartel general” comunista Blloku i el museu BunkArt (antic búnquer de la Guerra Freda reconvertit en un museu subterrani d’història i art contemporani amb diverses plantes). Dinar en restaurant. A l’hora convinguda, trasllat a l’aeroport de Tirana per sortir en vol directe amb destinació Barcelona. Arribada a les 22:10h i trasllat al punt d’origen.

El preu inclou

 • Trasllats Punt dorigen – aeroport del Prat – Punt d’origen
 • Vols directes Barcelona – Dubrovnik i
 • Tirana – Barcelona
 • Facturació 1 maleta per persona de 20 kg
 • Expert guia acompanyant 
 • Trasllats privats aeroport – hotel – aeroport
 • 2 nit Hotel 4* a Budva
 • 1 nits Hotel 4* a Shkodra
 • 1 nit hotel 4* a Kruja
 • 1 nits a hotel 4* a Vlora
 • 1 nit Hotel 4* a Tirana
 • Pensió Completa excepte dinar del últim dia.
 • Excursions privades amb guia local de parla castellana i amb servei d’audioguies.
 • Entrades: Cetinje, museo del rey nikola, degustació de pernil, Stari Bar, Passseig en barca, PN Skadar, Fortalesa Rozafa, Kruja: museu i fortalesa, Museu Bujkart.
 • Sopar folcloric a Tirana de comiat
 • Assegurança d’assistència i cancel·lació.

El preu no inclou

SERVEIS NO INCLOSOS:

 • Les propines són un costum establert al sector del turisme. Cal preveure pel guia 5€ per persona/dia i pel xofer 3€ per persona/dia

Condicions generals

El preu dels viatges publicats pot ser revisat fins a 20 dies naturals abans de la data de sortida, en el cas que hi hagi variacions en el cost dels transports (inclòs el cost del carburant), en les taxes i impostos referents a determinats serveis (com els d’aterratge, embarcament o desembarcament en ports i aeroports) i en el tipus de canvi de moneda aplicats al viatge vigent.

Els viatges publicats es regeixen per les clàusules del contracte de viatge combinat, per la fitxa tècnica del viatge que detalla el seu contingut definitiu i per les nostres condicions generals, redactades de conformitat amb el que disposa la Reglamentació catalana de les agències de viatges (Decret 168/1994, de 30 de maig), i que podeu consultar a la nostra web www.viatgesconcord.com

L’organització tècnica dels viatges publicats correspon a VIATGES CONCORD, S.A., amb títol/ llicència G.C. Núm. 143. NIF A-08845794 i domicili a Manresa, Passeig de Pere III núm. 53.