skip to Main Content
Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52


ALBÀNIA

8 dies. Sortida 3 de maig de 2023 (dimecres)

PDF
PREU: 1670
INFORMACIÓ / RESERVA

SORTIDA EN GRUP COMPARTIT  I GUIA ACOMPANYANT
SORTIDA DE MANRESA AMB MÍNIM DE 4 PERSONES

Dia 3: BARCELONA – TIRANA

A l’hora indicada caldrà presentar-se a l’aeroport de Barcelona, on trobarem al nostre guia de viatge que ens ajudarà amb els tràmits de facturació. Posteriorment   embarcarem en direcció a Albània.  A l’arribada a l’aeroport de Tirana, trobarem el bus que ens traslladarà fins a l’hotel. Sopar i Allotjament a l’hotel de Tirana.

DIA 4: TIRANA – KRUJË- SHKODRA –  PC.

Després de l’esmorzar a l’hotel, sortirem en direcció Krujë, al nord-est de Tirana. Va ser la primera capital del país de les àguiles, que és com es coneix popularment Albània. Krujë recorda al niu d’un au rapinyaire penjada d’una escarpada vessant. Des d’aquest promontori domina les muntanyes, la plana i el mar. Va ser la caserna general de Skanderbeg, l’heroi nacional que va guiar des d’aquí la resistència al  segle XV contra els Turcs. Al castell es troba una bonica tekke bektashi (santuaris d’inspiració sufí) i un museu etnogràfic. Visitarem l’antic basar, un dels millors basars d’Albània, amb el seu carrer principal i uns carrerons laterals envoltats de cases tradicionals baixes. Després de dinar continuarem fins a Shkodër, la capital cultural d’Albània i la mes europea de les ciutats de país. També és el centre catòlic d’Albània. Es creu que es va fundar al voltant del segle IV a. C. Visitarem el Castell de Rozafa reconstruït durant la dominació veneciana al segle XIV. S’albira a quilòmetres de distància i des del seu interior es té una vista panoràmica que abasta fins al mar, amb el gran llac, la confluència dels rius Buna, Drin i Kiri i la plana de Shkodra.  Sopar i Allotjament.

DIA 5. THETH (ELS ALPS ALBANESOS). PC.

Esmorzar a l’hotel i sortida  per passar un dia al parc natural de Theth. La veritable essència del poble albanès resideix a la muntanya. A les escarpades i inaccessibles  valls del nord-est del país va ser on es va forjar l’esperit albanès i on s’ha mantingut durant segles la seva identitat. També és el lloc on la natura presenta la seva millor  cara; impressionants paisatges i puríssimes aigües a les cascades. Aquí aprendrem  sobre la llei de l’honor (Kanuni), una antiga tradició de la cultura albanesa del nord que es manté  viva fins avui de dia. Visitarem la torre d’aïllament. Dinar en ruta. Per la tarda continuarem fins arribar a Theth per el Sopar i l’Allotjament.

Dia 6. THETH – BERAT. PC.

Després de l’esmorzar deixarem Theth i ens anirem cap a Berat, una de les ciutats més antigues d’Albània, amb cases blanques grimpant pel vessant i parets que envolten tot el pujol. Aquesta ciutat albanesa, que va ser ciutat fronterera de l’Imperi Bizantí, avui patrimoni de la UNESCO, està classificada com un dels llocs més bells d’Europa per visitar.  Amb tres barris antics -Mangalem, Gorica i Kalaja- i moltes mesquites i esglésies, la ciutat de les mil finestres té 2.400 anys d’història i és excepcional en el sentit literal de la paraula.  Situada a cavall del riu Osum, a les seves cases otomanes de parets blanques s’oculten llocs de culte (islàmics, cristians, bektashíes) i un esplèndid Museu Etnogràfic. Al capdamunt s’alça la gran ciutadella, encara habitada i submergida en un somni, amb una església al centre on s’exposa la col·lecció d’icones del mestre Oufri (segle XVI), de visita obligada. Dinar, Sopar i Allotjament a Berat.

DIA 7: BERAT – GJIROKASTRA. PC.

Esmorzar a l’hotel i continuació del nostre viatge fins a Gjirokastra, un lloc declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO des de 2005, amb més de 350 cases de  pedra construïes al voltant del seu castell. Gjirokastra és la ciutat dels carrers verticals, de les persones que es conformen amb caminar en certs angles desconeguts pels visitants, fascinats per l’harmonia de les pedres.

Després de registrar-nos  a  l´hotel anirem a visitar el Centre Històric amb  el mercat  i els paviments típics de pedra. El magnífic castell, el més gran del país i les característiques cases de la fortalesa de Skendulaj, fetes amb pedra i fusta. Dinar, Sopar i Allotjament a Gjirokatra

DIA 8: GJIROKASTRA – VLORË. PC.

Després de l’esmorzar, anirem cap a Vlorë, una ciutat  costera, on es divideixen  els mars Adriátic i Jònic. A causa de la seva posició geogràfica sempre ha estat un  important port mediterrani des de l’antiguitat. Vlorë és la ciutat més gran del sud d’Albània amb 110 mil habitants. Visitarem el pont mes important de ciutat i continuarem viatge fins Kusbaba per veure on es divideixen els dos mars. Temps lliure per gaudir la platja. Dinar, Sopar i Allotjament.

DIA 9:  VLORË – TIRANA. PC.

Després l’esmorzar deixarem Vlorë per anar a Tirana, la capital del país, on  visitarem les principals atraccions. Trobarem una barreja d’arquitectura otomana, italiana i soviètica, els blocs del segle XX i una plaça plena d’edificis històrics, des de la mesquita de Ethem Bey, una de les més belles d’Albània, als edificis dels bancs els i ministeris d’època feixista (anys 30).  Visitarem el BunkArt el túnel secret del dictador Enver Hoxha. Temps lliure per gaudir de la capital albanesa. Dinar, sopar i Allotjament.

DIA 10. TIRANA – BARCELONA

Esmorzar a l’hotel. A l’hora indicada prendrem l’autocar que ens durà fins a  l’aeroport, per embarcar en vol direcció a Barcelona, sempre acompanyats del nostre guia. Arribada a Barcelona i fi dels serveis contractats.

 

PREU PER PERSONA  EN HABITACIÓ DOBLE
AMB 15 PARTICIPANTS 1.795 €
AMB 20 PARTICIPANTS 1.750 €
AMB 25 PARTICIPANTS 1.670 €

suplement habitació individual:  230€

 

 EL PREU INCLOU

 • Trasllats Manresa-aeroport -Manresa, amb un mínim de 4 places
 • Bitllet d’avió Barcelona/Tirana/Barcelona, en classe turista. Taxes aèries 86 € i una maleta per persona incloses.
 • Autocar gran confort, per els recorreguts.
 • Guia acompanyant des de l’aeroport de sortida.
 • Guia local de parla castellana, per a les visites al destí.
 • Totes les visites que es detallen a l’itinerari.
 • Pensió complerta, des de el sopar del primer dia fins el desdejuni de l’últim.i 1 beguda inclosa
 • Allotjament a Hotels de 4****, habitacions dobles tipus estàndard. Taxes hoteleres.
 • Assegurança mèdica i de cancel·lació

 

EL PREU NO INCLOU

 • Despeses extres a l’hotel
 • Maleters
 • Propines
 • Cap servei que no hagi estat clarament especificat a l’itinerari.

NOTA. L’ordre de les visites pot ser modificat per motius operatius, sense alterar-ne el contingut

 

 • Condicions de pagament:
 • A la confirmació del viatge, dipòsit de 400€ per plaça
 • La resta 30 dies abans de la sortida

PREU: 1670
INFORMACIÓ / RESERVA
Back To Top
Traducir »