ALCÀRRIA i POBLES NEGRES -SETMANA SANTA-

Sortida
29 de Març 2024
Durada
4 dies
Preu
Des de 720€
Categoria
Compartits
Preu per persona en habitació doble
Amb 25 places: 720€ - a partir de 36 places: 650€
Suplement
Habitació individual: 175€

Programa

Dia 1: Terminals – Calatayud – Torija – Guadalajara
Sortida de les nostres terminals en direcció Saragossa i arribada a Calatayud. Dinar en restaurant.
A la tarda continuació del viatge en direcció a Torija on visitarem amb el Centre d’Interpretació de la Província de Guadalajara i el Museu del Viatge de l’Alcarria, situat a la Torre de l’Homenatge de la fortalesa. Continuació fins a Guadalajara, acomodació a l’hotel, sopar i allotjament.

Dia 2: Guadalajara – Cogolludo – Pastrana – Guadalajara
Pensió completa. Esmorzar buffet i sortida cap a Cogolludo on farem la visita guiada a la població recorrent els seus carrers i el seu edifici més singular que és el Palau Ducal o Palau dels Ducs de Medinaceli, construcció renaixentista encarregada per Luis de la Cerda i Mendoza per a la filla de Rodrigo Díaz de Vivar.
A l’hora indicada retorn a l’hotel i dinar. A la tarda ens dirigirem cap a Pastrana. Visita del Palau Ducal on la princesa d’Éboli va estar empresonada 11 anys. Aquest palau destaca pels seus artesanats i rajoles del segle XVI.
Retorn a l’ hotel, sopar i allotjament.

Dia 3: Guadalajara – Pobles Negres – Guadalajara

Esmorzar buffet i sortida en direcció a la “Ruta dels Pobles Negres“. Arribada a Tamajón que ens dóna l’entrada a aquests pobles proposats per ser catalogats com a Patrimoni de la umanitat per la UNESCO. Tots ells presenten una característica comuna: la seva arquitectura.
Les seves cases estan construïdes amb llatges de pissarra i pedra fosca, la qual cosa els dóna un toc especial que les diferencia de la resta de les construccions populars. Recorregut pels pobles de Campillejo, El Espinar, Campillo de Ranas i Robleluengo fins a arribar als peus del pic Ocejón que, amb els seus 2048 metres, domina tota la comarca. Retorn a l’hotel i dinar.
A la tarda realitzarem un recorregut peatonal pel seu nucli antic. La fisonomia urbana del centre històric és la típica d’una ciutat andalusina, amb carrers curts i estrets i diverses placetes destacant: la Concatedral de Santa Maria de la Major, el palau de la Cotilla, convent de la Pietat i el palau de l’Infantat.
A hora indicada retorn a l’hotel, sopar i allotjament.

Dia 4: Guadalajara – Sigüenza – Alfajarín – Terminals
Esmozar i sortida en direcció Sigüenza. Realitzarem un recorregut peatonal pel seu nucli antic on destaca: la catedral del segle XII, la plaça Major, el castell que actualment és el Parador de Turisme, l’antiga Universitat de Sigüenza, la ciutat medieval, la Jueria i les portes de la Muralla.
Prossecució cap a Alfajarín. Dinar de comiat. A la tarda retorn a les terminals.

El preu inclou

  •  Autocar gran confort
    Sortida des de Manresa amb un mínim de 4 places de la zona
  • Hotel 4* – Guadalajara
  • Pensió completa des del dinar del primer dia fins al dinar de l’últim dia amb aigua i vi en dinars i sopars
  • Esmorzars Buffet
  • Guia especialista en aquesta destinació
  • Totes les visites acompanyats del nostre guia, o guia local segons detall de l’itinerari
  • Assegurança mèdica i de cancel·lació

El preu no inclou

despeses extres a l’hotel. Propines. Cap servei que no hagi estat detallat a l’itinerari i a l’apartat “Inclou”.

Condicions generals

El preu dels viatges publicats pot ser revisat fins a 20 dies naturals abans de la data de sortida, en el cas que hi hagi variacions en el cost dels transports (inclòs el cost del carburant), en les taxes i impostos referents a determinats serveis (com els d’aterratge, embarcament o desembarcament en ports i aeroports) i en el tipus de canvi de moneda aplicats al viatge vigent.

Els viatges publicats es regeixen per les clàusules del contracte de viatge combinat, per la fitxa tècnica del viatge que detalla el seu contingut definitiu i per les nostres condicions generals, redactades de conformitat amb el que disposa la Reglamentació catalana de les agències de viatges (Decret 168/1994, de 30 de maig), i que podeu consultar a la nostra web www.viatgesconcord.com

L’organització tècnica dels viatges publicats correspon a VIATGES CONCORD, S.A., amb títol/ llicència G.C. Núm. 143. NIF A-08845794 i domicili a Manresa, Passeig de Pere III núm. 53.