skip to Main Content
Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52


ALSÀCIA “fantasia medieval” – SETMANA SANTA

5 dies. Sortida 1 d'abril de 2021 (dijous)

INFORMACIÓ

SORTIDA DES DE MANRESA

Itinerari:

01 abril.- MANRESA – NIMES – MULHOUSE
Sortida del punt indicat a les 07:00 hores en direcció a Girona i Figueres fins a la frontera amb França. Arribada a Nimes i DINAR. Continuació cap a Valence, Lió, Besançon, Belfort i arribada a Mulhouse, amb la seva encantadora plaça de la Reunió i el seu ajuntament de segle XVI, s’ha convertit en el principal centre econòmic de la regió alsaciana. Acomodació a l’hotel, SOPAR I ALLOTJAMENT.

02 abril.- MULHOUSE – RIQUEWIRH – RIBEAUVILLÉ – CASTELL HAUT KOENIGSBOURG – MULHOUSE
ESMORZAR i sortida cap a Riquewihr, és un dels pobles amb més encant d’Alsàcia. Botigues de records, altres dedicades al tast de vins i de formatges, es barregen amb fonts, torres i una de les portes de l’antiga muralla. Continuació cap a Ribeauvillé, en part envoltada per muralles. Caminar pels seus carrers és un plaer per als sentits, ja que les seves cases de colors inunden tots els racons de la vila. DINAR. A la tarda sortida cap al castell de Haut-Koenigsbourg. És una veritable talaia que dominava les rutes del vi, del blat al nord, la de la sal i la plata d’est a oest. En estat de ruïnes després de la Guerra dels Trenta Anys, el 1899 l’emperador Guillem II emprèn la tasca de la seva restauració. Resulta impressionant el refinament de les seves sales interiors i les seves enormes estufes de ferro i ceràmica. A hora indicada retorn a l’hotel i SOPAR I ALLOTJAMENT.

03 abril.- MULHOUSE – STRASBOURG – OBERNAI – MULHOUSE
ESMORZAR i sortida cap a Strasbourg, important centre de comunicacions, especialment fluvial. Visita guiada pel barri internacional passant pel Parlament Europeu, la Cort Europea dels Drets Humans o el Consell d’Europa. Arribarem a la Gran Île, el centre històric de Strasbourg. Aquí es troba la seva catedral d’impressionant bellesa. La seva estilitzada agulla amb els seus 142 metres va ser considerada la més alta del món durant segles. DINAR TÍPIC. A la tarda farem un passeig en barca al llarg dels seus canals gaudint de “La petit France”, al llarg del riu Ill, amb el seu traçat de petites carrerons empedrats que circulen entre les moltes corbes del riu i precioses cases típicament alsacianes. Continuació cap al poble de Obernai, destancando la seva plaça del Mercat, l’Ajuntament, el pou dels Sis Cubells o el Campanar de la Mare de Déu. A hora indicada, tornada a l’hotel. SOPAR I ALLOTJAMENT.

04 abril.- MULHOUSE – COLMAR – EGUISHEIM – LYON
ESMORZAR. Sortida cap a la població de Colmar, coneguda com la “Petita Venècia”. Visita guiada a aquesta localitat. Al carrer dels Mercaders es troba la casa on va néixer Bartholdi, escultor de l’estàtua de la Llibertat de Nova York. Destaca la col·legiata romànica de Sant Martí, antiga catedral de la XIII-XIV, l’església dels Dominics a gòtic renà, etc. DINAR. A la tarda sortida cap a Eguisheim, on realitzarem un recorregut de vianants. Aquest poble va ser nomenat des de 2013 “la vila favorita de França”. S’hi succeeixen cases entramades, torres d’arenisca vermella, fonts, esglésies, i fins a un castell en ruïnes … però el que el fa especial i diferent és la seva estructura de ciutat emmurallada i rodona. Els seus carrers formen 3 cercles concèntrics al voltant de les restes del castell. Continuació en direcció a Lió. Acomodació a l’hotel, SOPAR I ALLOTJAMENT.

05 abril.- LYON – LUNEL – MANRESA
ESMORZAR i sortida cap a Lunel i DINAR DE COMIAT. A la tarda, continuació per autopista passant per Perpinyà, Figueres, Girona i de nou fins a Manresa.

 

PREU PER PERSONA: 

 

VISITES INCLOSES:
• Riquewihr, recorregut peatonal
• Ribeauvillé, recorregut peatonal
• CASTELL DE HAUT KOENINGSBOURG
• STRASBOURG, visita guiada
• STRASBOURG, passeig en vaixell
• Obernai, recorregut peatonal
• COLMAR, visita guiada
• Eguisheim, recorregut peatonal

EL PREU INCLOU:
• Autocar dotat de les últimes mesures de seguretat i confort
• Guia acompanyant en tot el circuit
• Hotels ***
• PC en hotels i restaurants amb aigua en dinars i sopars
• Taxa turística d’estada
• Assegurança de viatge

EL PREU NO INCLOU:
• Res no especificat
• Tot tipus d’extres

 

 

 

EUROCONTI

INFORMACIÓ
Back To Top
Traducir »