Alsàcia i Selva Negra

Sortida
18 de Juliol 2024
Durada
6 dies
Preu per persona en habitació doble
1.751€
Suplement
Habitació individual: 295€
Categoria
Compartits

Programa

18 JULIOL.- PUNT D’ORIGEN – BARCELONA – ZURICH – COLMAR – EGUISHEIM – MULHOUSE
Trasllat a l’aeroport del Prat, per sortir en vol directe a les 07:00h amb destinació Zurich. Arribada a les 08:55h. Sortida en direcció a Colmar, on podrem passejar per la famosa ciutat dels canals i les típiques casetes de fusta, on podem destacar la “petita Venècia” i gaudir del seus carrerons medievals. Dinar en un restaurant. Visita guiada d’aquesta ciutat. A continuació ens dirigirem al bonic poble d’ Eguisheim, anomenat l’any 2013 com “la vila favorita de França”. Sembla tret d’un llibre d’història medieval: petit i fortificat, amb cases d’entramat de fusta encantadores amb façanes de colors. A l’hora convinguda ens dirigirem cap a Mulhouse. Sopar i allotjament a l’hotel.

19 JULIOL.- MULHOUSE – “RUTA DELS VINS ALSACIANS” – RIQUEWIHR – KAYSERBERG – RIBEAUVILLÉ – MULHOUSE
Esmorzar. A continuació iniciarem “la ruta del vi Alsacià”. Començarem visitant la bonica població de Riquewihr. Els seus carrers estrets i empedrats, les pintoresques i acolorides cases d’entramat de fusta, la torre i la font, van inspirar els il·lustradors de Disney per dissenyar el poble de Bella, la protagonista del llargmetratge d’animació La Bella i la Bèstia. Seguirem fins a Kayserberg, és un dels més característics d’Alsàcia, una joia de rara bellesa medieval, enclavada entre turons coberts d’encantadores vinyes. Tot i la seva altitud de 820 metres, aquí es produeix un excel·lent Pinot Grigio, estrella indiscutible de la zona. Degustació de vins. Dinar en restaurant. Continuació cap a Ribeauvillé, recorregut per la Grand Rue, l’ajuntament, l’església del Convent i la Torre Bouchers. Retorn a Mulhouse, sopar i allotjament a l’hotel.

20 JULIOL.- MULHOUSE – ESTRASBURG – SEU DEL PARLAMENT EUROPEU – OBERNAI – MULHOUSE
Esmorzar. Sortida direcció a Estrasburg on realitzarem una visita guiada pel casc antic, destacant la Catedral de Notre-Dame de façana gòtica amb el seu rellotge astronòmic, l’edifici de l’antiga duana i la presa militar de Vauban, el barri de la Petite France ple de cases amb els seus originals entramats de fusta a les façanes, canals d’aigua i botigues amb encant. Emocionant passeig pels canals de la ciutat. Dinar en restaurant. A la tarda ens dirigirem al barri dels diplomàtics i les institucions europees, parada davant del Parlament Europeu i visita de l’interior (visita subjecta a disponibilitat del moment, esdeveniments privats o assemblees…). Retorn a Mulhousem, farem una parada a Obernai, un encantador poble fortificat, totalment envoltat de muralles i a l’interior del qual és troba un preciós nucli antic medieval. Sopar i allotjament a l’hotel.

21 JULIOL.- MULHOUSE – RUTA SELVA NEGRA I LLAC TITISEE – VILLINGEN
Esmorzar. Sortida en direcció a Freiburg, capital de la regió de Baden-Württemberg, una de les més riques del continent. Visitarem la Catedral del segle XV amb el seu campanar de 116m d’alçada, un dels més bonics d’Europa, l’antic Ajuntament, l’edifici dels Curtidors, etc. Dinar en restaurant. A la tarda, sortida en direcció a la Selva Negra, travessant la carretera anomenada “Ruta panoràmica de la Seva Negra”, on podrem apreciar la bellesa i els colors de la tardor en els seus frondosos boscos, travessarem l’anomenada Vall de l’infern cap a la zona del llac Titisee, lloc paradisíac conegut pel seu llac d’origen glacial, on realitzarem una excursió per gaudir d’un entorn fantàstic en un mini-creuer. Retorn a l’hotel, sopar i allotjament.

22 JULIOL.-VILLINGEN – FREUDENSTADT – LLAC MUMMELSEE – BADEN BADEN
Esmorzar. Sortida en direcció a Freudenstadt, ciutat famosa per la Plaça del Mercat, la més gran d’Alemanya, rodejada per destacats edificis històrics. A continuació passarem per la “Ruta de les Crestes” amb espectaculars vistes de les valls. Farem una parada al llac Mummelsee, un dels pocs llacs d’origen glaciar que s’han conservat de l’Edad de Gel. Dinarem a Baden-Baden, una de les estacions termals més luxoses d’Europa. Retorn a l’hotel sopar i allotjament a Freiburg.

23 JULIOL.- VILLINGEN – CASCADES TRIBERG – ECOMUSEU – ZURICH – BARCELONA – PUNT D’ORIGEN
Esmorzar. Visitarem el PN de les Cascades de Triberg, on trobarem els salts d’aigua més impressionants d’Alemania. A continuació sortida cap al cor de la Selva Negra. Gaudint d’una ruta espectacular, arribarem a l’Ecomuseu a l’aire lliure on es recreen les granges típiques i es mostren tradicions locals en arquitectura. Dinar en restaurant. A l’hora convinguda, trasllat a l’aeroport de Zurich, sortida del vol a les 21:20h, arribada a Barcelona a les 23:10h i trasllat al punt d’origen.

El preu inclou

 • Trasllat punt d’origen – aeroport del Prat – punt d’origen.
 • Descompte 30€ per no utilitzar aquest servei.
 • Guia acompanyant durant tot el viatge.
 • Vols directe Barcelona – Zurich – Barcelona.
 • Facturació 1 maleta 23 Kgs per persona.
 • Autocar privat per realitzar tot l’itinerari.
 • 3 Nits a Colmar hotel 3*
 • 2 Nits a Selva Negra 3*
 • Pensió completa
 • Guies locals a Strasburg, Colmar i Freiburg
 • Guies locals de parla castellana.
 • Entrades: Navegació Llac Titisee, Ecomuseu i PN Cascades de Triberg.
 • Visita i degustació bodegues alsacians.
 • Assegurança assistència i cancel·lació.

Condicions generals

El preu dels viatges publicats pot ser revisat fins a 20 dies naturals abans de la data de sortida, en el cas que hi hagi variacions en el cost dels transports (inclòs el cost del carburant), en les taxes i impostos referents a determinats serveis (com els d’aterratge, embarcament o desembarcament en ports i aeroports) i en el tipus de canvi de moneda aplicats al viatge vigent.

Els viatges publicats es regeixen per les clàusules del contracte de viatge combinat, per la fitxa tècnica del viatge que detalla el seu contingut definitiu i per les nostres condicions generals, redactades de conformitat amb el que disposa la Reglamentació catalana de les agències de viatges (Decret 168/1994, de 30 de maig), i que podeu consultar a la nostra web www.viatgesconcord.com

L’organització tècnica dels viatges publicats correspon a VIATGES CONCORD, S.A., amb títol/ llicència G.C. Núm. 143. NIF A-08845794 i domicili a Manresa, Passeig de Pere III núm. 53.