skip to Main Content
Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52


ALSÀCIA, LA RUTA DEL VI – FLY & DRIVE

5 dies. Sortida Diàries

PREU: 860
INFORMACIÓ

Viatge per als més independents: vols, cotxe de lloguer i reserva en els hotels per tenir garantit l’allotjament i gaudir del temps al teu aire.


Proposta d’itinerari (sortides diàries):

DIA 1 BARCELONA / ESTRASBURG
Vol de línia regular amb destinació Estrasburg. Arribada i recollida de el vehicle de lloguer a l’aeroport. La capital alsaciana ens ofereix la seva bella catedral gòtica. Visita “La Petite France” formada per l’antic barri dels moliners, pescadors i adobers. Allotjament.

DIA 2 ESTRASBURG – RIBEAUVILLÉ –  COLMAR (81 KM)
Esmorzar. Inici de la Ruta el Vi. En Obernai, antiga ciutat de la Decàpolis (1345) visita l’Ajuntament de la s. XVI, així com el seu mercat de blat. Arribada a Ribeauvillé dominat pels seus tres castells. Sortida cap a Riquewihr, potser el poble més bonic d’Alsàcia on ressalta la seva zona medieval amb fortificacions dels s. XIII i XIV. Keysersberg destaca pel seu ajuntament renaixentista i Turckheim compta amb els vestigis d’un recinte fortificat amb els seus tres portes anomenades “de França”, “de Brand” i “de Munster”. Arribada a Colmar, capital dels vins d’Alsàcia. Recorre barris sencers amb cases d’entramat de fusta, com la “Petita Venècia” la part més romàntica de barri de Krutenau, antic barri de Horticultors. Allotjament.

DIA 3 COLMAR – EGUISHEIM – COLMAR (15 KM)
Esmorzar. Al matí podeu visitar el Museu Unterlinden a Colmar, instal·lat a l’antic convent de les Dominicanes d’Unterlinden s. XIII. Sortida cap a Eguisheim, poble vitivinícola molt pintoresc. Retorn a Colmar i allotjament.

DIA 4 COLMAR / MULHOUSE / ESTRASBURG (156 KM)
Esmorzar. Sortida cap a Mulhouse amb la Plaça de la Reunió i els Museus de l’Automòbil i del Ferrocarril. Retorn a Estrasburg. Allotjament.

DIA 5 ESTRASBURG / BARCELONA
Esmorzar. Temps lliure per donar un últim passeig abans de tornar el vehicle de lloguer a l’aeroport. Sortida en vol de línia regular de tornada a Barcelona. Arribada.


Preu per persona: des de 860€

ELS NOSTRES SERVEIS
Vol de línia regular, classe turista (reserves en classes especials).
5 dies de cotxe de lloguer, grup B (Renault Clio) per 2/3 persones i grup F (Peugeot 2008 o similar) per a 4/5 persones amb quilòmetres il·limitats, taxes, assegurança a tercers, robatori i col.lisió amb franquícia.
Recollida i devolució de el vehicle en aeroport.
4 nits d’hotel amb esmorzar en els hotels indicats.
Assegurança de viatge.

INTERESSA SABER
Les distàncies quilomètriques indicades són aproximades.
És imprescindible presentar una targeta de crèdit (no de dèbit) a la recollida de el vehicle. En el moment de la recollida de el vehicle, la companyia de lloguer fa un bloqueig a la targeta de crèdit, de la quantitat corresponent a la franquícia, quantitat que es desbloqueja una vegada que el cotxe ha estat retornat i la companyia ha verificat que el cotxe no té cap mal.

CONDICIONS I ASSEGURANÇA
Aquest viatge es regeix per les següents Condicions Generals de contractació. Tots els nostres viatges inclouen una assegurança de viatge Consulta condicions i opcions d’ampliació de l’assegurança.

 

PREU: 860
INFORMACIÓ
Back To Top
Traducir »