skip to Main Content
Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52


ARÀBIA SAUDITA “la perla del desert”

11 dies. Sortida 20 de gener de 2024 (dissabte)

PDF
PREU: 4990
INFORMACIÓ

SORTIDA EN GRUP REDUÏT I GUIA ACOMPANYANT

Dissabte  20 Gener. Barcelona – Jedah – Riad.-
Sortida de l’aeroport de Barcelona amb vol de la companyia Saudia Airlines amb destinació Riad, via Jeddah i sortida a les 15:10. Arribada a l’aeroport de Jeddah a les 22:25 i connexió amb vol de la mateixa companyia amb destinació Riad.

Diumenge  21 Gener. Riad.-
Sortida del vol amb destinació Riad a les 01:30. Arribada a l’aeroport de Riad a les 03:15, recollida d’equipatges, recepció per part del corresponsal i trasllat a l’hotel seleccionat, distribució d’habitacions i temps per descansar. Esmorzar a l’hotel. Matí lliure per descansar qui ho desitgi, o  amb el nostre acompanyant, començarem a descobrir aquesta meravellosa ciutat. Dinar
i a la tarda ens aproparem al Boulevard Ryad., us sorprendrà la vostra vida i activitat, les atraccions, els nombrosos restaurants amb especialitats de nombrosos països, els seus espectacles en viu i sobretot l’espectacle de fonts de colors. Temps lliure per fer una passejada. Sopar.  Tornada a l’hotel. Allotjament.

Dilluns  22 Gener. Riad.-
Esmorzar a l’hotel. A l’hora indicada sortida de l’hotel per fer la Visita Panoràmica de la capital del regne, incloent-hi la pujada al mirador de la Torre del Kingdom Centre, la torre d’una mica més de 300 metres d’alçada que ofereix una vista espectacular sobre la ciutat, el seu disseny és molt bonic amb el seu mirador “en forma de pont”. Coneixerem també el National Museum el museu més gran del país, envoltat de preciosos parcs i aquí coneixerem la història, cultura i art del Regne. Després visitarem la Fortalesa de Masmak l’antiga fortalesa de la ciutat, el seu interior ens permet entendre l’increïble canvi que es va desenvolupar en aquesta ciutat a l’últim segle; tindrem a més un temps lliure per passejar pel barri, amb els seus socs i vida comercial. Dinar . A la tarda anirem al districte Al Turaif a Diriya zona declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO, aquest lloc a les afores de Riad, va albergar la primera capital de la dinastia saudita, el lloc inclou els vestigis de nombrosos palaus i un conjunt urbà als confins de l’oasi Ad-Diriya. Al final de la tarda entrada a la Mesquita Al Rajhi on tindrem una introducció a l’islam. Sopar. Trasllat a l’hotel. Allotjament.

Dimarts  23 Gener. Riad – Al-Qasab – Shaqra – Ushaiqer – Buraydah.-
Esmorzar a l’hotel. Viatjarem per l’antiga ruta de pelegrins que des de l’Iraq viatjaven cap a la Meca, nombroses ciutats històriques en petit oasi la jalonen. Al Qasab va ser coneguda des de l’antiguitat per la seva producció de sal i blat, també pels seus poetes; coneixerem la ciutat emmurallada i les petites llacunes salines on es produeixen encara 200.000 tones de sal a l’any. Paisatges de desert de dunes ens porten a Shaqra, una ciutat que està creixent al costat de la seva universitat, visitem l’antiga ben fortificada, amb el pintoresc antic mercat i els carrerons de tova. Continuem a Ushaiqer, on es farà el dinar. Coneixerem l’Heritage Village, un poble que va ser parada important per als pelegrins a causa de les seves fonts i la bellesa del seu oasi. Podem conèixer el petit museu i les cases d’arquitectura Najdi amb les portes de fusta tallada, les precioses finestres i els sostres triangulars. Continuació a Buraydah, capital de la província del Kasim, ciutat amb més de 600.000 habitants ubicada en un gran oasi. Arribada a final de tarda a l’hotel seleccionat, distribució d’habitacions. Sopar . Allotjament.

Dimecres  24 Gener. Buraydah – Medina.-
Esmorzar a l’hotel. A primera hora del matí sortida per conèixer el Mercat de Camells més gran del món, ubicat a Buraydah, ciutat que també compta amb un hospital de camells. L’economia de la ciutat està basada en una agricultura de productes d’oasi (dàtils, llimones, taronges, blat) cada any se celebra al voltant de setembre un immens mercat de dàtils, arriben persones de nombrosos llocs per comprar el requeriment anual d’aquest fruit; coneixerem “la ciutat del dàtil” més o menys activa segons l’època de l’any i podrem conèixer i degustar aquest fruit dolç de la palmera. Després tindrem un temps lliure per poder passejar pel centre de la ciutat, a la zona del mercat de verdures amb la seva gran mesquita, els seus socs de joies i la seva activitat diària. Dinar . Seguidament visitarem el Museu Al-Oqilat i continuarem la ruta per una excel·lent autopista que travessa el desert, per arribar al final de la tarda a la ciutat santa de Medina, “la ciutat lluminosa”. Ens trobem en un imponent destí històric, una de les dues ciutats més sagrades de l’islam, destí on arriben cada any milions de pelegrins i ciutat prohibida per a no musulmans fins fa molt poc temps; respecte pels seus habitants i creences, manera de vestir adequat és requerit. Trasllat a l’hotel seleccionat, distribució d’habitacions i temps de lleure. Anirem a la nit a conèixer, avui des de fora, la Mesquita Al Masjid construïda pel propi profeta i el lloc on està enterrat i no podrem evitar sentir emocions quan observem els milers de persones que entren a l’hora de l’oració. Sopar . Allotjament.

Dijous  25 Gener. Medina – A l’Ula.-
Esmorzar a l’hotel. A l’hora indicada sortida de l’hotel per fer la Visita Panoràmica de Medina, apropant-nos als seus llocs sagrats. Visitarem la Mesquita del Profeta (Al Masjid an Nabawi), sorprenent i lluminosa mesquita de 10 minarets amb capacitat per a un milió de visitants. La tomba del Profeta es troba sota la cúpula verda de la mesquita. El Turó d’Uhud importants lloc de peregrinació, aquí es van enfrontar les forces del profeta contra les tropes de la Meca; la seva immensa esplanada, la pujada al turó, si és possible fer-ho en silenci i respectant els centenars de pelegrins que ens envolten qualsevol dia. La Mesquita de Quba, l’any 622, el profeta i els seus seguidors van col·locar aquí la primera pedra de la primera mesquita de la història, encara que l’edifici actual sigui més recent; una passejada pel proper mercat on podran trobar dàtils, perfums i altres especialitats locals. Dinar . Disposarem després d’un temps lliure al centre de la ciutat perquè pugueu passejar per les zones comercials o si volem visitar el Museu del Ferrocarril de Hejaz (a l’antiga estació de tren otomana). A la tarda viatgem a un dels llocs més espectaculars del món: la regió i l’oasi Al-Ula; un autèntic museu a l’aire lliure envoltat de natura, on hi ha formacions rocoses, canons i barrancs que competeixen amb els majestuosos tresors tallats pels seus antics pobladors. Després de l’arribada a la zona, anirem a la Roca de l’Elefant, Jabal Al Fil, fenomen geomorfològic impressionant, roca de 52 metres d’alçada en forma d’Elefant. Trasllat al´hotel seleccionat, distribució d´habitacions. Sopar . Allotjament.

Divendres  26 Gener. A l’Ula – Tabuk.-
Esmorzar a l’hotel. Sortida de l’hotel a l’hora indicada per conèixer el recinte arqueològic patrimoni de la Humanitat de Hegra (Madain Salih), declarat Patrimoni Mundial per la UNESCO, de cultura Nabatea “l’altra Petra” ens meravella amb les tombes excavades a la roca en un entorn desèrtic carregat de misteri. Dinar. Tindrem temps lliure a “Al Ula heritage village” l’antic Al Ula magníficament restaurat amb els seus agradables restaurants i botigues. Tindrem també un temps per passejar pel magnífic Oasis. A mitja tarda sortirem cap a Tabuk, on en arribar ens traslladaran a l’hotel seleccionat, distribució d’habitacions. Sopar. Allotjament.

Dissabte  27 Gener. Tabuk – Jedah.-
Esmorzar a l’hotel. Sortida de l´hotel a l´hora indicada per conèixer Tabuk, una de les ciutats més antigues del país, amb més de mig milió d´habitants, activa capital provincial i una de les ciutats més antigues del país. Visitarem el Castell l’origen del qual es remunta a 3500 anys abans de Crist, al seu interior un museu narra la història del castell i la ciutat, des dels grans exploradors que la van visitar com a Ibn Battuta fins als pelegrins que paraven a beure de les fonts a la seva camí cap a la Meca o Medina. Després del castell caminem per tota la zona comercial del centre i arribem fins a l’Antiga Estació de tren, avui museu que conserva les màquines de vapor que comunicaven Damasc amb Medina. Després entrarem a El Mad House. Després de la visita de Tabuk, trasllat a l’aeroport per agafar vol local amb destinació Jedah. Arribada a l’aeroport de Jedah, segona ciutat del país amb quatre milions d’habitants a la vora del Mar Roig. Trasllat a l’hotel seleccionat, distribució d’habitacions i temps de lleure. Sopar. Allotjament.

Diumenge 28 Gener. Jedah.-
Esmorzar a l’hotel. Sortida de l’hotel a l’hora indicada per fer la Visita Panoràmica d’aquesta ciutat, plena de contrastos el centre dels quals ha estat declarat Patrimoni de la Humanitat i que coneixerem amb un guia local. Coneixerem el centre històric amb els seus carrerons medievals i les cases de fusta; visitarem la Casa de Beit Sallum i el Tabeyat International City, conjunt arquitectònic de gran bellesa amb els museus d’història i etnografia. Dinar. Tornada a l’hotel i temps lliure. Sopar. Allotjament.

Dilluns  29 Gener. Jedah.-
Esmorzar a l’hotel. Sortida de l´hotel a l´hora indicada per conèixer la ciutat. Ens sorprendran els seus contrastos, en aquest moment una gran part de la ciutat està sent reconstruïda per fer-ne una gran megalòpoli mundial; destaca la construcció de la Jedah Tower que serà l’edifici més alt del món amb més de mil metres d’alçada. Seguirem la Cornisa, amb les seves boniques vistes, les mesquites al costat del mar i les zones d’esbarjo; contemplarem la Font del Rei Fahd, la més alta del seu tipus al món, els seus raigs arriben a més de 300 metres d’alçada. Pararem a l’actiu i pintoresc Mercat de Peix. Tornarem a visitar el centre històric, entrant per Bab Makkah, la porta més important de Jedah, passarem també pel Cementiri d’Eva on la tradició diu que Eva va ser enterrada (la dona d’Adan, la primera dona de la humanitat segons la Bíblia) . Sopar com a Comiat en restaurant local. Allotjament.

Dimarts 30 Gener. Jedah – Barcelona.-
Esmorzar a l’hotel. Sortida a l’hora indicada de l’hotel en direcció a l’aeroport de Jeddah per agafar el vol de la companyia Saudia Airlines amb destinació Barcelona i sortida a les 09:50. Arribada a l’aeroport de Barcelona a les 13.50, fi del viatge i dels nostres serveis.

 

PREU PER PERSONA: 4.990€
Suplement habitació individual: 690€
Preu amb grup de 15 a 20 places.

EL PREU INCLOU:

• Trasllats Manresa-aeroport-Manresa (descompte per no utilitzar aquest servei: -30€)
• Vols a classe turista amb la companyia Saudia Airlines als trams BCN/JED/MED-JED/BCN
• Allotjament i esmorzar en hotels 4*
• Visites tal com vénen indicades a l’itinerari
• Vol intern a classe turista al tram TABUK/JEDAH.
• Sopar de a Comiat a Jedah.
• Impostos de municipi als hotels.
• Guia de parla castellana durant el recorregut.
• Autocar modern per a tot el recorregut.
• Règim de Pensió Completa
• taxes aeropòrt
• Propines
• Visat d’entrada a Aràbia
• Acompanyant de l’agència durant tot el viatge
• Assegurança mèdica i de cancel·lació

 

Segons el contingut del Reial Decret Legislatiu 1/2007, de 16 de novembre, de conformitat amb la redacció del Reial Decret-llei 23/2018, de 21 de desembre, de transposició de la Directiva de Viatges Combinats i Serveis de Viatge Vinculats  i la modificació en matèria de responsabilitat i altres aprovada en la Llei 4/2022, de 25 de febrer:
·El preu del viatge ha estat calculat al canvi de divises, tarifes de transport, cost de combustibles, impostos, taxes i recàrrecs turístics, a la data de la sol·licitud de serveis, que poden variar.
·L’agència es reserva el dret a modificar el preu donat, per qualsevol increment / reducció en l’esmentada cotització del preu que podrà revisar-se i repercutir al client d’acord amb la normativa vigent, fins a vint dies abans de la data de sortida, segons l’article 158 RDL 1/2007.
·Al moment de fer reserva en ferm, el client coneix i accepta aquesta particularitat.

PREU: 4990
INFORMACIÓ
Back To Top
Traducir »