skip to Main Content
Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52


ASTURIES i COVADONGA

6 dies. Sortida 15 de juny de 2023 (dijous)

PREU: 695
INFORMACIÓ / RESERVA

SORTIDA EN GRUP  I GUIA ACOMPANYANT

15 JUNY
PUNT D’ORIGEN – LOGROÑO – ASTÚRIES
Sortida a primera hora del matí direcció Logroño. Visitarem aquesta bonica ciutat famosa per la seva zona de tapes, carrer “Laurel”, entre altres atractius. Dinar. Continuarem la ruta fins a Astúries. Arribada a l’hotel a Candás (zona Gijón), sopar i allotjament.

16 JUNY
CANGAS DE ONÍS – COVADONGA – LAGO DE ENOL – RIBADESELLA
Esmorzar i sortida cap a Cangas de Onís. Va ser la primera capital del Regne Cristià on destaca el Pont Romà del s. XIII, icona de la ciutat i sobre el que penja la Creu de la Victòria, emblema del Principat d’Astúries, l’Ermita de la Santa Creu, l’Estàtua de Don Pelayo, l’Aula Regne d’Astúries, etc. Continuarem fins a Covadonga, a on es troba la Basílica i la Santa Cova, on hi ha la Verge de Covadonga i la tomba del Rei Don Pelayo. Pujarem al llac d’Enol amb transport privat. Dinar en restaurant.
A la tarda visitarem Ribadesella, zona turística on hi ha la desembocadura del riu Sella i que ofereix una vista panoràmica especial. Retorn a l’hotel, sopar i allotjament.

17 JUNY
RIBADEO – PLAYA DE LAS CATEDRALES
Esmorzar. Sortida cap a Ribadeo, vila d’aspecte senyorial en la que destaca el “pazo” modernista del germans Moreno, el far de la illa Panxa i les ruïnes del Castell de Sant Damià. A continuació visitarem la famosa “Playa de las Catedrales”, on el principal atractiu són els conjunts d’arcs de roca esculpida per la força del Mar Cantàbric, que recorden una catedral gòtica. Dinar. A la tarda passeig en barca per la ria de Ribadeo on descobrirem les viles de Castropol i Figuras amb molts punt d’interès durant el recorregut. Retorn a l’hotel per dinar. Tarda lliure. Sopar i allotjament a l’hotel.

18 JUNY
GIJÓN – VILLAVICIOSA – SIDRERIA
Esmorzar. Sortida en direcció a Gijón, on realitzarem una panoràmica de la ciutat passant per punts emblemàtics, com el Palau de Congressos, el Camp de San Francisco, el Teatre Campoamor, on es realitza l’entrega dels Premis Princesa d’Astúries, i la Catedral, entre d’altres. Dinar. A continuació seguirem fins a Villaviciosa, poble mariner que fou el port on va desembarcar al 1517 per primera vegada l’emperador Carles V, l’home més poderós de l’època. També hi passa el famós Camí de St. Jaume, declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO, deixant al seu pas nombrosos temples romànics i preromànics. Destaquem les seves nombroses plantacions de pomers per elaborar la famosa i delicada sidra. Visitarem un Lagar on ens explicaran el procés d’elaboració de la sidra amb degustació.
Retorn a l’hotel, sopar i allotjament.

19 JUNY
OVIEDO – CUDILLERO
Esmorzar. Sortida direcció Oviedo que ha estat vinculada des de la seva fundació (s.VIII), a la monarquia asturiana, arribant a ostentar la capitalitat del Regne. Aquest fet ha deixat un casc històric d’un indubtable caire medieval al que la modernitat ha dotat d’un traçat urbà fàcil de recórrer. A més a més, posseeix cinc dels sis monuments preromànics declarats Patrimoni de la Humanitat d’Astúries.
Retorn a l’hotel per dinar. A la tarda sortida cap a Cudillero, un port de pescadors petit i pintoresc, enclavat a la vessant d’una muntanya, a on destaquen les seves cases penjants amb finestres de colors vius que se situen en una abrupta filera de penya-segats al voltant del port. Retorn a l’hotel, sopar i allotjament.

20 JUNY
ASTÚRIES – TUDELA – PUNT D’ORIGEN
Esmorzar. Sortida en direcció a la ciutat navarresa de Tudela famosa per la seva horta on tindrà lloc el dinar. Continuació cap al punt d’origen i fi dels nostres serveis.

 

PREU PER PERSONA: 695€
Suplement habitació individual: 135€

SERVEIS:

  • Autocar privat durant tot el circuit, grup reduït amb seients assignats per mantenir distància seguretat.
  • Hotel 3* a Candás, zona Gijón.
  • Estada en Pensió completa amb begudes incloses.
  • Totes les visites i entrades descrites en l’itinerari amb guies locals a Oviedo i Gijón.
  • Guia acompanyant 
  • Passeig en barca per la ria de Ribadeo.
  • Santuari de Covadonga i llacs d’enol.
  • Sidreria Gaitero amb degustació.
  • Assegurança d’assistència i cancel·lació 

DOCUMENTACIÓ NECESSÀRIA:

  • D.N.I. vigent.
PREU: 695
INFORMACIÓ / RESERVA
Back To Top
Traducir »