skip to Main Content
Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52


ÀUSTRIA

7 dies. Sortida 3 de setembre de 2022 (dissabte)

PREU: 1825
INFORMACIÓ / RESERVA

SORTIDA EN GRUP I GUIA ACOMPANYANT

 

3 SETEMBRE
PUNT D’ORIGEN – BARCELONA – VIENA: NÒRIA PRATER
Trasllat a l’aeroport del Prat per sortir en vol directe de la Cia Vueling al mig dia cap a Viena. Dinar no inclòs. Arribada a les 15:10 i visita de Viena amb guia local; seu de les Nacions Unides, Recorregut per l’avinguda del Rhin, el Parlament, Museu de Belles Arts, carrerons del centre històric fins la imponent Catedral de Sant Esteve, d’estil gòtic-germànic. Recorregut per la ribera del Danubi i el parc del Pràter, amb entrada a la seva noria gegant, un dels símbols de la ciutat i on gaudirem de la vista de Viena. Acomodació a l’hotel, sopar i allotjament.

4 SETEMBRE
VIENA; PALAU SCHONBRUNN I PALAU BELVEDERE
Després d’esmorzar, visita a l’impressionant palau de Schönbrunn de la dinastia dels Habsburg, recorregut per la gran galeria amb les dependències. i el famosos jardins. Després, visita del Palau de Belvedere amb el seu enorme jardí francès, on gaudirem de l’extraordinaria col·lecció d’obres del pintor Gustav Klimt, on destaca la famosa obra “El Beso”. Dinar. A la tarda, recorregut a peu pel casc antic de Viena, declarat Patrimoni Cultural per la UNESCO; Opera d’Estat, esglèsia Sant Pere, esglèsia Michaelerkirche i els carrers Kohlmarkt, Graben i Kärntnerstrasse. Sopar i allotjament.

5 SETEMBRE
VIENA; PALAU IMPERIAL HOFBURG
Esmorzar. Visita al palau imperial de Hofburg, el més important de la ciutat i on va viure la emperadriu Sissí. Fou la residència de la reialesa austríaca, és actualment la residència del president de la república, admirarem també el apartaments imperials, el saló de gala i la biblioteca nacional, etc. aquest palau allotja la escola d’art eqüestre. A continuació farem la visita de l’òpera de Viena, la més famosa del món amb 300 representacions a l’any. Dinar. Tarda lliure per passejar per la ciutat. Possibilitat opcional d’assitir a la sessió de valsos a la prestigiosa sala del Kursalon. Sopar i allotjament a l’hotel.

6 SETEMBRE
VIENA – VALL DEL DANUBI – ABADIA MELK – LINZ
Esmorzar. Sortida cap a Melk, passant per la fèrtil regió del la vall del Danubi. Visita a l’abadia benedictina, monument barroc més representatiu d’Àustria. Dinar, A la tarda, ens traslladarem a Durnstein, població on si ha el castell situat a la vora del Danubi, i on va ser empresonat “Ricard cor de Lleó”, al retorn de les creuades. Continuació cap a Linz, capital de l’alta Àustria i 3ª ciutat del país, on farem un recorregut panoràmic. Sopar i allotjament. a l’hotel.

7 SETEMBRE
LINZ – MAUTHAUSEN – ST WOLFGANG -SALZBURG
Esmorzar. Sortida travessant la bonica regió de Salzkammergut, la zona de llacs per pintoresca d’Àustria, fins arribar a Mauthausen, visita amb audioguia del camp de concentració nazi, tristament famós, ja que en ell van sofrir 7300 republicans espanyols. Arribada a St Wolfgang i dinar. Prosseguirem amb un passeig en vaixell pel llac de Wolfgangsee, contemplant els idíl·lics pobles de la ribera per aquest bonic indret. Desembarcarem a St. Gilgen. Continuació cap a Salzburg, la ciutat barroca de Mozart. Sopar i allotjament.

8 SETEMBRE
SALZBURG – EL TIROL;INNSBRUCK
Després d’esmorzar visita guiada dels jardins de Mirabell amb una preciosa vista de la fortalesa. Passejarem pels ponts del riu Salzach, entrada opcional a la casa de Mozart, la Catedral, la Font dels Cavalls, la Casa dels festivals, la Getreidegasse que ens recordarà l’època del barroc esplendorós. Dinar, A la tarda, gaudirem dels paisatges del Tirol, per arribar a la seva capital; Innsbruck, Acomodació a l’hotel, sopar i allotjament.

9 SETEMBRE
INNSBRUCK – AEROPORT MUNICH – BARCELONA – PUNT D’ORIGEN
Esmorzar. Visita detallada de la ciutat Innsbruck amb guia local, els principals monuments “la teulada d’or”, l’església de la cort (amb entrada), cases medievals… Al final de la visitarem la pista olímpica de sals d’esquí al sud de la ciutat.
Dinar en restaurant. A la tarda, trasllat a l’aeroport de Munich per sortir en vol directe Cia Vueling a les 20:55h cap a Barcelona. Arribada a Barcelona i trasllat al punt d’origen.

 

PREU PER PERSONA: 1.697 € + 128 € tax

SERVEIS OPCIONALS
Suplement habitació individual : 330 €

 

SERVEIS INCLOSOS

  • Vols Barcelona-Viena/Munich-Barcelona. Facturació 1 maleta 20 kgs
  • Hotels 4*.
  • Estada en Pensió completa, excepte dinar del 1r dia.
  • Totes les visites i entrades descrites a l’itinerari.
  • Autocar privat durant tot el circuit, grup reduït amb seients assignats per mantenir distància seguretat.
  • Guia acompanyant 
  • Servei de radio-guia, a fi de garantir la millor audició.
  • Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
  • Trasllats punt d’origen – aeroport – punt d’origen. (Descompte -30€ per no utilitzar aquest servei).
  • Assegurança d’assistència i cancel.lació amb cobertures per la Covid-19
PREU: 1825
INFORMACIÓ / RESERVA
Back To Top
Traducir »