Aventura al Pallars

Durada
3 dies
Preu per persona en habitació doble
206€
Categoria
Escoles

Organitzem sortides d´aventura, natura i cultura pel Pirineu de Lleida, a partir d´una nit, fins a una setmana, amb activitats adeqüades a totes les edats i cursos. Itineraris interpretatius al Parc Nacional d’Aigüestortes i Sant Maurici, diferents trams de ràfting “activitat estrella”,  excursions a cavall, passejos en canoes, barranquisme i diferents circuits al parc acrobàtic, tot això i molt més, al mateix temps que gaudim de la natura, de l’esport i les tradicions del Pirineu.

EXEMPLE DE PROGRAMA 3 DÍES / 2 NITS

PREU “DES DE”  PER ALUMNE ( de diumenge a dijous) –Curs 2023-2024

Alberg Les Estades (Rialp) 206€
Alberg L´Orri del Pallars ( Montardit) 212€
Hotel Condes del Pallars (Sort) 218€
GRUP MÍNIM 25 estudiants fins a 18 anys

El preu “des de” per persona inclou:

 • Transport des de comarca de Bages (consultar altres sortides), amb 50 alumnes de pagament per autocar
 • 2 pensions completes, en distribució múltiple per alumnes
 • Pace Aventura.
 • Jeeps 4 x 4 a Sant Maurici i visita guiada del pac.
 • Descens de Ràfting, tram juvenil.
 • Material necessari pear les activitats.
 • Assegurança durant l´activitat.
 • 1 gratuitat cada 25 alumnes de pagament.


QUÈ NO INCLOU:

 • Assegurança mèdica fora les activitats
 • Taxa turística: 0,50€/persona/dia a majors de 16 anys.
 • Sac de dormir i tovallola a l´alberg.

 

Exemple d’itinerari:

DIA 1:

Sortida del lloc d´origen en direcció Rialp. Arribada a l´aberg/ hotel i distribució de les habitacions. Sopar i allotjament.

DIA 2:

Pensió completa. Pel matí descens de Ràfting. Dinar a l´alberg/hotel i a la  tarda
Parc Aventura. Sopar i allotjament.

DIA 3:

Esmorzar i sortida cap a Espot per fer l´excursió i trekking amb guia pel Parc Nacional d´Aigüestortes i llac de Sant Maurici. Dinar a l´alberg/ hotel i sortida. Fi  de serveis.

 

 

 

Condicions generals

El preu dels viatges publicats pot ser revisat fins a 20 dies naturals abans de la data de sortida, en el cas que hi hagi variacions en el cost dels transports (inclòs el cost del carburant), en les taxes i impostos referents a determinats serveis (com els d’aterratge, embarcament o desembarcament en ports i aeroports) i en el tipus de canvi de moneda aplicats al viatge vigent.

Els viatges publicats es regeixen per les clàusules del contracte de viatge combinat, per la fitxa tècnica del viatge que detalla el seu contingut definitiu i per les nostres condicions generals, redactades de conformitat amb el que disposa la Reglamentació catalana de les agències de viatges (Decret 168/1994, de 30 de maig), i que podeu consultar a la nostra web www.viatgesconcord.com

L’organització tècnica dels viatges publicats correspon a VIATGES CONCORD, S.A., amb títol/ llicència G.C. Núm. 143. NIF A-08845794 i domicili a Manresa, Passeig de Pere III núm. 53.