skip to Main Content
Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52


BAVIERA AL COMPLET

8 dies. Sortida 14 de juliol de 2023 (divendres)

PDF
PREU: 2140
INFORMACIÓ / RESERVA

SORTIDA EN GRUP COMPARTIT  I GUIA ACOMPANYANT
SORTIDA DES DE MANRESA AMB MÍNIM 4 PERSONES

 

DIA 14: BARCELONA – MUNICH – NUREMBERG (170 Km)
Trobada a l’aeroport amb guia acompanyant, tràmits de facturació i sortida en vol directe. Arribada a Munic. Assistència a l’aeroport i trasllat al centre de la ciutat de Nuremberg per fer la visita d’aquesta ciutat, antic ciutat medieval, destaca el castell, les belles esglésies gòtiques, el mercat Hauptmarkt amb l’“anell de la sort” o el pont Fleischbrucke, intocat des de 1599, farem la visita del centre històric, dinar en restaurant i trasllat al nostre hotel situat en aquesta ciutat. Resta de tarda lliure. Sopar i allotjament.

DIA 15: NUREMBERG – WURZURG – BAMBERG – NUREMBERG (270 Km)
 Esmorzar. Avui ens endinsarem en part de la famosa “ruta romàntica” visitant Wurzurg, ciutat “de les 100 esglésies”, passarem per la seva fortalesa molt ben conservada i el “pont vell” sobre el riu Main, decorat amb estàtues de sants i personatges il·lustres , destaca la Residència Patrimoni de la Unesco. Dinar en ruta i entrarem a la ciutat de Bamberg, “la ciutat dels 7 turons” Patrimoni de la Unesco que no va ser bombardejada a la 2a Guerra Mundial amb el que conserva tot el seu encant de l’edat mitjana i el barroc burgès. Després de la visita tornada al nostre hotel. Sopar i allotjament.

DIA 16: NUREMBERG – ROTEMBURG OB DER TAUBER – DINKESBÜHL – NUREMBERG (280 Km)
Esmorzar. Seguirem visitant part de la ruta romàntica, avui entrarem a Rotemburg Ob Der Tauber aquesta ciutat medieval està magníficament preservada, i el seu centre històric és visita obligada per la bellesa pintoresca dels seus edificis i carrerons medievals, que han inspirat diverses pel·lícules. Dinar en ruta i visitarem també Dinkesbühl, considerada la ciutat antiga més bonica d’Alemanya, el passejar és ja un plaer de per si veient les diferents façanes artístiques de la majoria dels seus edificis, entrarem a l’Església de St George església gòtica que sorprèn per les seves dimensions. Tornada a Nuremberg. Sopar i allotjament.

DIA 17: NUREMBERG – REGENSBURG – KELHEIM – WELTENBURG – MUNICH (255 Km)
Esmorzar. Check out a l’hotel i sortida cap al sud, realitzarem la visita de Regensburg antiga Ratisbona, considerada la joia gòtica de Baviera, visitarem el centre històric declarat Patrimoni de la Unesco, continuarem cap a Kelheim on embarcarem per fer un passeig amb vaixell pel Danubi que ens portarà fins a la famosa Abadia de Weltenburg, situada a un preciós paratge en un dels meandres del riu. Dinar al restaurant de l’Abadia que és la cerveseria més antiga del món i el seu famós braó, a la tarda continuarem fins a la ciutat de Munic. Sopar i allotjament.

DIA 18: MUNICH
Esmorzar. Visita de la ciutat, passarem pel Deustches Museum, l´espectacular estadi Allianz Arena on juga l´equip Bayern de Munic, passarem pel Palau de Nymphenenbourg, l´anella olímpica, els jardins anglesos, la zona universitària, la Maximilianstrasse. Dinar al restaurant, a la tarda a peu recorrerem el centre històric de la ciutat, passant pel mercat de Vituallas, l’església de Sant Pere, el nou ajuntament amb el seu carilló. etc. Sopar i allotjament.

DIA 19: NEUSCHWANSTEIN – WIESKIRCHE – OBERAMMERGAU- LINDERHOF (110 Km)
Esmorzar a l’hotel, avui matinarem per fer una de les rutes més boniques del viatge, sortida a primera hora cap al Castell de Neuschwanstein, el castell construït per Lluís II de Baviera, conegut com el Rei Boig, en un meravellós paratge sobre el llac de Fussen. Continuem camí fins a la població d’Oberammergau, és mundialment famosa per les seves cases amb façanes decorades amb frescos, l’artesania en talles de fusta i sobretot per la seva representació teatral de la Passió. Dinar en ruta ia la tarda visitarem un altre dels palaus que es troben a aquesta regió el Palau de Linderhof, aquest petit palau va ser l’obra favorita de Lluís II, i un dels pocs projectes que va acabar com el rei desitjava; construït a imatge de Versalles però a menor escala, els seus jardins barrocs són espectaculars. Tornada al nostre hotel. Sopar i allotjament.

DIA 20: MUNICH – AUSBURG – DACHAU – MUNICH (170 Km)
Esmorzar. Sortida amb autocar a la ciutat d’Ausburg, però abans pararem al primer camp de concentració que es va construir a l’època nazi: el de Dachau, després de visitar-lo continuarem fins a Ausburg tercera ciutat més antiga d’Alemanya, va ser escenari de la “pau d’Ausburg”, que va posar fi a la guerra dels 30 anys. Coneixerem a la visita panoràmica l’abadia de Sant Ulrich i Sant Afra (meitat catòlica i meitat protestant), els habitatges socials del Fuggerei en ús ininterrompudament des de 1516, el campanar Perlachtum, etc… Dinar a la ciutat i tornada al nostre hotel. Resta de la tarda lliure. Sopar i allotjament.

DIA 21: MUNICH – HERREMCHIEMSEE – MUNICH – BARCELONA (205 Km)
Esmorzar. Check out a l’hotel, avui acabarem el nostre viatge visitant un altre dels somnis de Luis II, a l’illa d’Herremchiemsee al llac Chiemsee s’erigeix aquest meravellós palau, hi accedirem primer amb vaixell i després amb cotxe de cavalls. Després de visitar el palau, posarem rumb a l’aeroport. Dinar en ruta i arribada a l’aeroport de Munic per fer l’embarcament en el vol que ens portarà a la nostra ciutat. Arribada i fi del viatge

Preu per persona:  2.140€
Suplement habitació individual: 380€

 

El preu inclou:
*Trasllat Manresa-aeroport-Manresa , amb un mínim de 4 persones.
*Bitllet d’avió Barcelona – Munic -Barcelona amb taxes (104€) i 1 maleta inclosa.
*Guia acompanyant durant tot el recorregut des de Barcelona.
*Autocar per fer tota la ruta.
*7 nits d’hotel escollit en allotjament i esmorzar buffet.
*7 sopars a hotel o restaurant, amb aigua en gerra inclosa, menús de 3 plats o plat típic amb guarnició + postres i 1 cervesa per persona en 3 sopars, menú turístics.
*8 dinars en restaurant amb aigua a gerra inclosa, 1 cervesa inclosa a l’Abadia de Weltenburg, dinars menús turístics. *Entrades a: Castell de Nuremberg i Neuschwanstein, Palau de Linderhof, Església Wieskirche, Abadia de Weltenburg, *Vaixell de Kelheim a Weltenburg (40 minuts), Dachau, Palau Herremchiemsee amb vaixell i cotxe de cavalls per al grup.
*Audioguies a Castell de Neuschwanstein i Linderhof, Herremchiemsee.
*Guies locals a Nuremberg, Wurzurg, Bamberg,
*Assegurança d’assistència mèdica i cancel·lació

 

PREU: 2140
INFORMACIÓ / RESERVA
Back To Top
Traducir »