skip to Main Content
Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52


BORDEUS – VINYES I NATURALESA

5 dies. Sortida 6 de desembre de 2023 (dimecres)

PDF
PREU: 1195
INFORMACIÓ / RESERVA

SORTIDA EN GRUP COMPARTIT  I GUIA ACOMPANYANT
SORTIDA DES DE MANRESA AMB MÍNIM 4 PERSONES

 

06 DESEMBRE.- MANRESA – TOULOUSE – BORDEUS
Sortida del punt indicat en direcció Girona, Figueres i continuació per autopista fins a Toulouse, anomenada la “Ciutat Rosa” a causa del color dominant als edificis antics, fets amb maó. Temps lliure per passejar i DINAR EN RESTAURANT. Continuació cap a la regió atlàntica d’ Aquitània, terra de paisatges històrics i vitivinícoles. Prossecució del viatge fins a Bordeus, acomodació a l’ hotel, SOPAR I ALLOTJAMENT.

07 DESEMBRE.- BORDEUS – SAINT EMILION – BORDEUS
PENSIÓ COMPLETA A L’ HOTEL. Després de l’ESMORZAR BUFFET i visita guiada a la ciutat de Bordeus. Començarem amb una interessant panoràmica per les principals avingudes i places situades al marge est del riu Garona, ennoblides amb el pas dels segles. Coneixerem el patrimoni del segle d’or bordelès, el segle XVIII, amb el famós barri de Saint Pierre i la plaça de la Borsa, la maravillosa Catedral de Saint André, l’ajuntament i els palaus particulars que configuren el conjunt monumental urbà. DINAR A L’ HOTEL. A la tarda, sortida cap a Saint Emilion, la joia d’Aquitània envoltada de vinyes. Aquesta ciutat medieval va néixer al voltant de la tomba de Saint Emilion. Va ser al segle VIII que es va construir una ermita excavada a la roca. Recorregut peatonal. Retorn a l’ hotel, SOPAR I ALLOTJAMENT.

08 DESEMBRE.- BORDEUS – COGNAC – CIUTADELLA DE BLAYE – BORDEUS
ESMORZAR BUFFET i sortida cap al nord d’ Aquitània fins a arribar a la vila de Cognac. Visitarem aquesta famosa ciutat amb un esplèndid centre històric ubicat sobre les aigües del riu Charente. Destaca el barri de “Vieux Cognac”, que va des de la part del camí de Santiago (Tours Saint-Jacques) a l’església de Saint-Léger. Aquesta àrea conté diversos edificis construïts entre els segles XV i XVIII, amb carrers estrets i empedrats, podent veure a les gàrgoles i decorades façanes de les cases, multitud d’escultures de “la salamandra”, símbol del rei Francesc I. Seguidament visitarem el Castell d’Otard, lloc de naixement del monarca. DINAR EN RESTAURANT. A la tarda visitarem la ciutadella medieval de Blaye, situada molt a prop de l’estuari de la Gironda. La tradició narra que l’heroi Roldán i els seus companys Oliveros i el bisbe Turpin, principals personatges del medieval Cantar de Roldán, van ser enterrats a la seva basílica, consagrada a Sant Romà, que era al lloc de la ciutadella i les restes de la qual són visibles encara en l’actualitat. Va ser un important fort, que va jugar un paper destacat en les guerres contra els anglesos (els qui el van incendiar el 1352). Retorn a l’ hotel, SOPAR I ALLOTJAMENT.

09 DESEMBRE.- BORDEUS – ARCACHON – DUNA DE PILATUS – BORDEUS
ESMORZAR BUFFET i sortida cap a un dels indrets més singulars del paisatge d’ aquesta regió, els aiguamolls d’ Arcachón, situats al vèrtex occidental de la desembocadura de la Garona. Si la climatologia ho permet, prendrem un catamarà que ens portarà a través de la dàrsena d’Arcachon fins als criadors d’ostres, des d’on podrem contemplar el bell paisatge de platges i dunes que ens ofereix la badia. DINAR EN RESTAURANT. A la tarda sortida cap a la Duna de Pyla o Pilatus, la més alta d’Europa, imponent fenomen natural de sorra blanca i fina que avança cada any a raó de 4 a 5 metres segons mesuraments des dels anys 60. Retorn a l’ hotel, SOPAR I ALLOTJAMENT.

10 DESEMBRE.- BORDEUS – CASTELNAUDARY – MANRESA
ESMORZAR BUFFET i sortida cap a Castelnaudary que a finals del segle XII, va ser un gran centre d’implantació càtara. En l’actualitat destaca el seu port fluvial del Canal du Midi, el Grand Bassin. El 1997, aquest canal va ser classificat com a Patrimoni de la Humanitat per la Unesco. DINAR EN RESTAURANT. A la tarda, continuació per l’ autopista cap al punt d’ origen.

 

PREU PER PERSONA:
Mínim de places Preu per persona
DE 36 PAX A 45 PAX 1.195€
DE 25 PAX A 35 PAX 1.325€
SUPLEMENT NET HABITACIÓ INDIVIDUAL 335€

 

VISITES INCLOSES:
BORDEUS, visita guiada de la ciutat
SAINT EMILION, recorregut peatonal
COGNAC, visita al Castell d’Otard amb degustació
BLAYE, recorregut per la Ciutadella Medieval
ARCACHON, recorregut en barca per la badia si les circumstàncies metereològiques ho permeten

EL PREU INCLOU:
• Autocar dotat de les últimes mitjanes de seguretat i confort
• Guia acompanyant en tot el circuit
• Hotel IBIS BORDEAUX MERIADECK 3* / SIMILAR
• PC en hotels i restaurants
• Aigua inclosa en dinars i sopars
• Esmorzar Buffet
• Assegurança de viatge
• Taxes Turístiques

EL PREU NO INCLOU:
• Res no especificat
• Tot tipus d’extres

 

 

PREU: 1195
INFORMACIÓ / RESERVA
Back To Top
Traducir »