BRASIL AMB PARC NACIONAL DE LENÇOIS

EXCLUSIU CONCORD
Sortida
07 de Juliol 2024
Durada
15 dies
Preu
Des de 7.600€
Categoria
Exclusiu Concord

SORTIDA EN GRUP REDUÏT I GUIA ACOMPANYANT

DIUMENGE 07 JULIOL BARCELONA – RIU DE JANEIRO
Presentació 3 hores abans a l’aeroport de Barcelona per agafar el vol fins a Rio de Janeiro. Arribada i trasllat a l’hotel. Sopar restaurant local. Tornada a l’hotel i allotjament.

DILLUNS 8 JULIOL RIU DE JANEIRO- PAN DE AZÚCAR- RIU DE JANEIRO – PC
Esmorzar. Sortida de l’hotel rumb al barri de la Urca on està localitzat un dels símbols més grans de la ciutat, compartint-ho amb el Corcovado. Va ser al peu de la muntanya de la Urca que, en la llengua Tupi, vol dir muntanya alta, punxeguda i aïllada que la ciutat de Rio de Janeiro va ser fundada el 1565, per Estácio de Sá. La visita al “Pan de azúcar” es fa en 2 etapes amb teleferic. La primera etapa connecta la Platja Roja a la Muntanya de la Urca, localitzada a 215 metres d’altitud i d’on es té una bella vista de la Badia de Guanabara i les seves illes, del parc de Flamengo, de la muntanya del Corcovado i el pont Rio- Niteroi. A partir de la Muntanya de la Urca, comença la segona etapa del viatge rumb a la Muntanya del Pa de Sucre a 395 metres, d’on es pot albirar, des d’un angle únic, la platja de Copacabana i la Fortalesa de Santa Cruz i algunes platges de Niterói amb el seu bellíssim capvespre. Seguirem amb una panoràmica pel centre antic de Rio passant per la Catedral Metropolitana, Arcos da Lapa, Cinelàndia on hi ha la Biblioteca pública i el bonic Teatre Municipal- Tornarem per l’Attero do Flamengo amb els seus meravellosos jardins i indescriptibles paisatges. Dinar .
Sopar al restaurant local. Allotjament

DIMARTS 9 JULIOL RIU DE JANEIRO- CORCOVADO- RIU DE JANEIRO – PC
Esmorzar. Sortida de l’hotel amb destinació al barri del Cosme Velho d’on es prendrà el tren o bus que travessa la Floresta de la Tijuca, la floresta urbana més gran del món, en un viatge preciós. Des de dalt, s’aprecia una bonica vista de la ciutat, incloent la Badia de Guanabara, les platges de la Zona Sud i la Llacuna Rodrigo de Freitas. L’estàtua, localitzada a 710 metres per sobre del nivell del mar, va ser inaugurada el 1931. Trasllat al restaurant per prendre el dinar típic (Feijoada) i després visita panoràmica a les platges de San Conrado, Leblon, Ipanema i retorn a Copacabana. Sopar a Churresquería . Tornada a l’hotel i allotjament.

DIMECRES 10 JULIOL RIU DE JANEIRO – IGUAZU – PC
Esmorzar. A l’hora prevista sortida cap a l’aeroport per agafar el vol a Iguazu. Arribada i trasllat a l’hotel. Check in a partir de les 15h. Lunch box a l’hotel. Tarda lliure, que amb el nostre acompanyant, començarem a descobrir aquest impressionant lloc.
La ciutat de Foz d’Iguaçú està situada a la frontera del Brasil amb Paraguai i Argentina, a una altitud de 164 metres sobre el nivell del mar, a la cruïlla dels rius Iguaçu i Paraná i l’entrada de Porto Meira. Fa pocs anys la ciutat esdevingué un important centre turístic originat per les Cascades d’Iguaçú. Sopar, ens traslladarem fins al restaurant Rafain amb espectacle de ball per amenitzar el sopar. Tornada a l’hotel i allotjament.

DIJOUS 11 JULIOL IGUAZU – PC
Esmorzar. Avui, visitarem el costat argentí. Un passeig que us permetrà descobrir tota la màgia de lguaçu. Sortida de l’hotel creuant el pont Brasil – Argentina, construït sobre el Riu Iguaçu. Les Cascades Argentines estan situades a 30 km del centre de la ciutat de Foz do Iguazu ia 24 km de Puerto Iguazu. Continuant al Parc Nacional d’Iguazú, proporciona una vista completa i més didàctica de les Cascades, principalment de la Garganta del Diablo. Les passejades superior i inferior permeten una major aproximació a les cascades, així com a l’Illa San Martín. Dinar en típica xurrasqueria Argentina El Fortin. La Gran Aventura inclosa. Tornada a l’hotel. A l’hora indicada, trasllat al restaurant local per sopar. Allotjament

DIVENDRES 12 JULIOL IGUAZU – SALVADOR DE BAHIA – PC
Esmorzar. A continuació, començarem el tour de les cataractes pel costat brasiler
Als costats de la Carretera a les Cascades, fins al Parc Nacional de l’Iguaçú, fundat el 1939 i declarat per la UNESCO com a Patrimoni Natural de la Humanitat s’aprecia la flora i la fauna protegida. Per les passarel·les que envolten el canó del Riu Iguaçú s’observen desenes de cascades fins a arribar als peus del Salto Floriano, que té accés a l’ascensor al mirador, des del qual es té una vista frontal i completa de la Gola del Diable. Dinar a Res Porto Canoas A l’hora estimada, trasllat a l’aeroport per agafar el vol que ens portarà fins a Salvador de Bahia. Arribada i trasllat a l’hotel. Sopar box a l’hotel. Allotjament.

DISSABTE 13 JULIOL SALVADOR DE BAHIA – PC
Esmorzar. Avui visitarem el Salvador històric.
L’excursió comença al Fort de Sant Antoni da Barra, (Farol de Barra) pujant per la ciutat alta, passant pel Corredor de Vitória (de bellíssimes construccions del segle XVIII, i avui un dels barris més nobles de Salvador) Teatre Castro Alves, Plaça de la Pietat, plaça Castro Alves, i passeig a peu pel Pelourinho considerat per la UNESCO el major i més important conjunt arquitectònic colonial dels segles XVII i XVIII, que encara existeixen al món. Parada per dinar en restaurant típic. Visita (opcional) a l’Església de San Francisco d’Asis, recoberta al seu interior d’Or, i el Llarg del Pelourinho (plaça on durant la colonització eren castigats els esclaus) i la Fundació Jorge Amado. Dinar a rest local –. Tornada a l’hotel.
Obs: Les Esglésies estan tancades els Diumenges i feriats a la tarda.
A la nit, trasllat al restaurant per sopar on assistirem a un xou florckloric on es barreja misticisme amb màgia i alegria, veurem una demostració de la cultura baiana amb el Candoble, Maculele, Samba de Rosa i com no, Capoeira. Tornada a l’hotel i allotjament.

DIUMENGE 14 JULIOL SALVADOR DE BAHIA – PC
Esmorzar. El dia d’avui farem una excursió panoràmica per la ciutat baixa, l’església de Bomfin i les platges de Boa Viagem, Monte Serrat fins arribar al Mercat Model, famós per l’artesania de Bahia i del nord-est brasiler. Parada per fer unes compres si ho desitgem. Dinar. Tarda lliure. A la nit, trasllat al restaurant per a sopar típic. Tornada a l’hotel i allotjament.

DILLUNS 15 JULIOL SALVADOR DE BAHIA- SAO LUIS – MP
Esmorzar. Trasllat a l’aeroport per agafar el vol que ens portarà a Sao Luis. Arribada i check in a partir de les 15 h. A l’hora acordada farem una visita a la ciutat de Sao Luis.
SÃO LUIS és una illa que encanta per les seves belleses arquitectòniques, llegendes i històries. La capital de Maranhão, Ciutat Patrimoni Cultural de la Humanitat des de 1997, rep els visitants en carrers centenaris, amb caserius de rajola colonials, escenaris literaris i bona gastronomia.
Sortirem de l’hotel, passant per les platges del Calhau, Sant Marc, Ponta D’areia, Espigão fins al Centre Històric. Iniciem una bona caminada pels carrers, carrerons i escales de pedres de cacera. En aquest recorregut passarem per la Plaça Pedro II, Palau dos Leões, Plaça Benedito Leite, Igreja da Sé, Carreró Estrella, Carrer Portugal, Alley Catarina Mina i la Cambra de contenidors. En acabar la visita, sopar a un restaurant típic. Allotjament

DIMARTS 16 JULIOL SAO LUIS- BARREIRINHA – PC
Esmorzar. A les 08:00 sortida cap a Barreirinhas (4 hores de trajecte aproximadament). Arribada i dinar al restaurant Mangue (dinar a base de peix). Check in. Sortida amb 4X4 per fer una travessia amb llanxa pel PN Lencois Maranhenses. Després, farem una caminada d’aproximadament 45 minuts visitant la Laguna Bonita on podreu gaudir d’un bany. Temps lliure per gaudir del bany. Tornada a l’hotel. Sopar i allotjament.

DIMECRES 17 JULIOL BARREIRINHAS – PC
Esmorzar. A la 08.30 hrs sortida en vans per a Sant Amaro (1h i 20 min), arribada al punt de canvi de transport. Sortida a continuació amb 4×4 amb destinació a Betània, en el trajecte passejarem per dunes i llacunes. Prendrem unes llanxes i farem parada per dinar. Tornada. Continuació del passeig per les dunes i llacunes fins al capvespre. Retorn a Barreirinhas. Des d’aquí tornarem a l’hotel. Sopar i allotjament.

DIJOUS 18 JULIOL BARREIRINHAS – PC
Esmorzar. Sortida a les 08 hrs en 4×4 i bassa per la travessia del riu Preguisas amb destinació al Parc Nacional de Lencois – ubicat en una zona de transició de biomes: Tancat, Caatinga i Amazònia. Té àrees de descans, dunes lliures i costa oceànica. Tram de 1 h i 30 minuts fins arribar a ATINS on farem la primera parada per visualitzar la trobada del riu Preguicas amb l’Oceà Atlàntic. Continuació fins a Atins per visitar les millors llacunes d’aquesta època, parada per a banys i fotos. Dinar al Rest Sto Antonio. Temps lliure per a descans. Retorn a Barreirinhas, gaudint de la posta de sol durant el retorn. Arribada a l’hotel. Sopar i allotjament.

DIVENDRES 19 JULIOL BARREIRINHAS – SAO LUIS  –
Esmorzar. A les 08:00, sortida en vehicles fins a assolir les llanxes per navegar pel riu Preguicas en direcció a la Península Cabure, ubicada entre el Riu Preguicas i l’oceà Atlàntic. Farem una parada a Vassouras Parada a Vassouras(Pequenos Lencois) on podrem l’aigua de coco local, amb la possibilitat de veure els micos “prego” que habiten la regió.
Continuació pel riu fins al poble de Mandacaru on es troba el Far de les Preguiques. Es pot pujar el fanal des d’on podreu gaudir d’unes vistes privilegiades de la regió, amb les seves dunes, el Riu, la foç, l’oceà i la vegetació. Prosseguirem amb llanxa fins a la platja de Cabure, parada per dinar a Rest Pé . Temps lliure per caminar o gaudir d’un bany al Rio Preguicas. A les 15:00, tornada a Sao Luis (durada de 4 hores de viatge) i ens dirigirem a un sopar a Rest Sal i Brasa – churresqueria. Farem un check in a l´hotel per descansar fins a la sortida a l´aeroport. A les 00:10 del dia 20.07 trasllat a l’aeroport per agafar vol de tornada.

DISSABTE 20 JULIOL SAO LUIS- BARCELONA
Vol de tornada via Sao Paulo i Madrid.

DIUMENGE 21 JULIOL BARCELONA
Arribada a Barcelona.

 

Preu per persona: 7.600€
Suplement habitació individual: 1.150€

El preu inclou:
Trasllat Manresa-aeroport-Manresa (Descompte: 30 € per no utilitzar aquest servei)
Bitllet avió des de Barcelona amb Iberia/Latam
Allotjament en hotels 4-5*
Règim de Pensió completa -excepte 1 dinar-
Visites indicades a l’itinerari
Activitat “Gran Aventura” a Iguaçú
Guia local de parla castellana
Taxes d’aeroport
Propines a xofer i guia
Acompanyant de l’agència des de Manresa
Assegurança mèdica i de cancel·lació

Condicions generals

El preu dels viatges publicats pot ser revisat fins a 20 dies naturals abans de la data de sortida, en el cas que hi hagi variacions en el cost dels transports (inclòs el cost del carburant), en les taxes i impostos referents a determinats serveis (com els d’aterratge, embarcament o desembarcament en ports i aeroports) i en el tipus de canvi de moneda aplicats al viatge vigent.

Els viatges publicats es regeixen per les clàusules del contracte de viatge combinat, per la fitxa tècnica del viatge que detalla el seu contingut definitiu i per les nostres condicions generals, redactades de conformitat amb el que disposa la Reglamentació catalana de les agències de viatges (Decret 168/1994, de 30 de maig), i que podeu consultar a la nostra web www.viatgesconcord.com

L’organització tècnica dels viatges publicats correspon a VIATGES CONCORD, S.A., amb títol/ llicència G.C. Núm. 143. NIF A-08845794 i domicili a Manresa, Passeig de Pere III núm. 53.