skip to Main Content
Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52


BRETANYA i NORMANDIA

7 dies. Sortida 16 d'agost de 2023 (dimecres)

PDF
PREU: 1867
INFORMACIÓ / RESERVA

SORTIDA EN GRUP COMPARTIT  I GUIA ACOMPANYANT

16 AGOST
PUNT D’ORIGEN – BARCELONA – NANTES – VANNES – CARNAC – QUIMPER
Trasllat a l’aeroport del Prat per sortir en vol directe a les 07:30h. Arribada a Nantes a les 09:05h. Sortida cap al municipi emmurallat de Vannes, situat al centre de la badia de Morbihan. Veurem el casc antic perfectament conservat. Observarem cases dels S. Xlll i XlV i entrarem a la Catedral on reposen les restes del valencià Sant Vicenç Ferrer. Dinar en restaurant. Continuarem cap a Carnac i visitarem el famós jaciment prehistòric que compta amb la major riquesa de megàlits i dolmens del món, gairebé 3000 menhirs que van ser construïts per les poblacions neolítiques l’any 6000 a. C. Tot seguit ens dirigirem cap a Quimper, la ciutat més important de Cornualles i una de les poblacions històriques de la Bretanya. Sopar i allotjament a l’hotel.

17 AGOST
QUIMPER – CAP DE RAZ – QUIMPER
Esmorzar a l’hotel. Avui coneixerem la regió de Cornualles. Començarem el matí al Cap de Raz, un dels més impressionants de Bretanya. Visitarem Locronan, una pintoresca població que s’ha conservat tal i com era al S. XVl. Veurem les cases de granit, l’església de St. Ronan. Dinar en restaurant. Continuarem cap a Quimper, visitarem el centre històric, passejarem pel carrer de Keréon, admirant l’arquitectura tradicional bretona. Posterior recorregut en autocar fins la costa sud, on visitarem la ciutat tancada de Concarneau on gaudirem d’una excel·lent vista de la badia. Retorn a Quimper, sopar i allotjament a l’hotel.

18 AGOST
QUIMPER – GUIMILIAU – DINAN – RENNES
Esmorzar a l’hotel. Ens dirigirem cap a Guimiliau, on veurem un dels tancats parroquials més ben conservats de la Bretanya. Continuarem fins a Ploumanach, una localitat termal situada a l’anomenada costa del granit rosa, famosa per les roques de colors i formes poètiques. Dinar en restaurant. Tot seguit seguirem fins a Dinan, amb els seus gairebé tres quilòmetres de muralles, el seu castell del segle XIV s’alça amb orgull sobre el riu Rance. Visitarem la plaça de Champ, entrarem a la Basílica de Saint Sauveur i passejarem per les muralles. Un cop acabada la visita, ens dirigirem cap a Rennes. Sopar i allotjament a l’hotel.

19 AGOST
RENNES – SAINT MICHEL – DINARD – RENNES
Esmorzar a l’hotel. Ens dirigirem cap al Mont Saint Michel. Té la particularitat de ser un illot rocós envoltat d’una meravellosa badia, escenari de les marees més grans d’Europa. La muntanya i la seva badia, classificats des del 1979 com a Patrimoni Mundial de la Humanitat de la UNESCO, no amaga un castell sinó una majestuosa abadia. Reuneix elements romànics i gòtics. Continuarem cap a la ciutat termal de Dinard l’anomenada perla de la costa Maragda on tindrà lloc el dinar. És un elegant centre turístic que ha sabut conservar l’esperit de la Belle Epoque, com es pot veure als nombrosos xalets de finals del segle XIX que han estat declarats d’interès turístic. Després tindrem temps per conèixer la ciutat i posterior temps lliure per gaudir de l’ambient. A l’hora conviuda, retorn a Rennes, sopar i allotjament.

20 AGOST
RENNES – PLATGES DESEMBARCAMENT DE NORMANDIA – SAINT MALO – CAEN
Esmorzar a l’hotel. Avui dedicarem el matí a recórrer els escenaris històrics de la Batalla de Normandia. Començarem pel Pointe d’Hoc, on hi havia una de les bateries alemanyes. Seguirem cap a la platja d’Omaha i visitarem el cementeri americà de Coleville-sur-Mer, on hi ha les creus de marbre dels 9.386 americans morts durant la batalla. A continuació coneixerem Arromanches, una petita població situada entre les platges d’Omaha i Gold. Es va fer famosa perquè s’hi va construir un port artificial que va ser portat flotant des d’Anglaterra. Dinar en restaurant. A la tarda ens dirigirem cap a Saint-Malo, ciutat històrica d’on va salpar el vaixell de Jacques Cartier per descobrir Canadà. Passejarem per les muralles i visitarem la Catedral. Continuació cap a Caen, sopar i allotjament.

21 AGOST
CAEN – BAYEUX – ROUEN – CAEN
Esmorzar a l’hotel. Al matí farem una ruta panoràmica de la ciutat de Caen. Continuació cap a Bayeux, on coneixerem el centre de la ciutat, la Catedral i el museu del famós Tapís de Bayeux. Aquesta ciutat d’Art i Història no es limita a aquesta obra mestra, que es va salvar dels bombardejos del 1944, sinó que Bayeux té un patrimoni arquitectònic excepcional gràcies al talent dels seus artesans. Dinarem a la població de Honfleur, a la desembocadura del riu Sena on hi ha una animada comunitat d’artistes. Continuarem el nostre viatge cap a la ciutat de Rouen, antiga capital del ducat de Normandia. Ens sorprendrà per les seves construccions gòtiques com Saint Ouen i la Catedral de Notre Dame on descansen les dinasties Normandes. Coneixerem el carrer del gran rellotge i el lloc on va ser jutjada i cremada Joana d’Arc i posteriorment santificada. Un cop finalitzada la visita, retorn a Caen, sopar i allotjament a l’hotel.

22 AGOST
CAEN – NANTES – BARCELONA – PUNT D’ORIGEN
Esmorzar a l’hotel. Visita de la abadia de les Dones fundada l’any 1.130. Un cop finalitzada la visita, ens dirigirem en autocar cap a Nantes. Dinar en ruta. Farem un recorregut panoràmic d’aquesta bonica ciutat on destaquem l’antic Castell ducal i la Catedral de St. Pere i St. Pau on hi ha enterrats els darrers ducs de la Bretanya. A l’hora convinguda, trasllat a l’aeroport de Nantes per sortir en vol directe a les 22:45h. Arribada a Barcelona a les 00:20h i trasllat al punt d’origen.

PREU PER PERSONA : 1.735 € + 132€ Taxes
Suplement habitació individual: 285  €

SERVEIS INCLOSOS:    

 • Trasllats Punt d’origen – aeroport del Prat – Punt d’origen.
 • Descompte 30€ per no utilitzar aquest servei.
 • Guia acompanyant  durant tot el viatge.
 • Vols directes Barcelona-Nantes-Barcelona. Facturació 1 maleta 23 Kgs
 • Autocar Gran Turisme, privat durant el circuit.
 • Hotels 3*.
 • Estada en pensió completa (begudes no incloses).
 • Visites i entrades descrites a l’itinerari.
 • Guies locals de parla castellana.
 • Assegurança d’assistència en el viatge i cancel·lació.

SERVEIS NO INCLOSOS:

 • Propines pel xofer i guia.
PREU: 1867
INFORMACIÓ / RESERVA
Back To Top
Traducir »