skip to Main Content
Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52


BHUTAN i KATMANDÚ

10 dies. Sortida 11 d'octubre de 2024 (divendres)

PREU: 5950
INFORMACIÓ

SORTIDA EN GRUP REDUÏT I GUIA ACOMPANYANT

 

DIA 01 / 11 Octubre – Manresa – Barcelona – Doha – Kàtmandu.-
Sortida fins a l’aeroport de Barcelona/El Prat, on després dels tràmits de facturació, sortida amb vol de la companyia Qatar Airways amb destinació Katmandú, via Doha i sortida a les 09:30. Arribada a l’aeroport de Doha a les 16.10 i connexió amb vol de la mateixa companyia amb destinació Delhi i sortida a les 17.30. Nit a bord.

DIA 02 / 12 Octubre – Kàtmandu.-
Arribada a l’aeroport de Katmandú a les 01:00, tràmits migratoris, recollida d’equipatges, recepció per part del corresponsal i trasllat a la ciutat a l’hotel seleccionat, distribució d’habitacions i temps per descansar del viatge. Esmorzar a l’hotel. Temps lliure a la disposició dels clients per descansar del viatge. Dinar a l’hotel. A l’hora indicada sortida de l’hotel per fer la Visita Panoràmica de la ciutat, passant pel Mercat d’Ason on a més de botigues de la comunitat newari, veurem temples i santuaris. Seguirem cap a la Plaça Durbar, on veurem més temples i podrem observar les kumari, les deesses vivents del Nepal. Continuarem la visita pel Palau dels Nou Pisos i després creuarem el pont penjant sobre el riu Bishnumati. Pujarem fins a Swyambhunath o Temple dels Micos, on viuen centenars d’aquests primats. Des del turó on s’ubica el santuari podrem gaudir d’unes belles vistes de la serralada de l’Himàlaia i la vall de Katmandú. Tornada a l’hotel i temps lliure a disposició dels clients. Sopar inclòs a l’hotel. Allotjament.

DIA 03 / 13 Octubre – Kàtmandu – Atur – Thimpú.-
Esmorzar a l’hotel. A l’hora indicada sortida de l’hotel en direcció a l’aeroport de Katmandú per agafar el vol cap a la població de Paro i sortida a les 09:10. El vol a Paro és un dels més espectaculars de tot l’Himàlaia, ja que el viatge ofereix unes vistes fascinants i un emocionant descens cap a Bhutan. Arribada a l’aeroport de Paro a les 10:30, tràmits migratoris, recollida d’equipatges, recepció per part de corresponsal amb un tashi khaddar (mocador blanc que s’ofereix als hostes i que constitueix una manera de donar-li la benvinguda). Sortida en direcció cap a Thimpú, la capital de Bhutan. La carretera travessa la vall de Paro fins a la confluència dels rius Paro i Thimpu a Chuzom. Veurem el Tamchog Lhakhang, el temple construït per un enginyer pioner que va introduir la construcció de ponts penjants a Bhutan i Tibet (diversos dels quals segueixen en ús avui dia). L’actual pont de Tamchog Lhakhang es va restaurar el 2005 amb un disseny tradicional amb cadenes de ferro i creuar aquest pont és una bonica experiència (uns 50 minuts a peu entre l’anada i la tornada). Arribada a l’hotel seleccionat a Thimpú, capital de Bhutan i centre del govern, la religió i el comerç sent una ciutat única amb una inusual barreja de desenvolupament modern i tradicions ancestrals; distribució d’habitacions i temps de lleure. A l’hora indicada sortida de l’hotel per fer primerament el dinar al restaurant local. Tot seguit començarem la Visita del Memorial Chorten, una gran estructura blanca coronada per una agulla daurada. És a prop del centre de la ciutat i és un dels seus monuments més emblemàtics. És el lloc ideal per relacionar-se amb els vilatans, que acudeixen en massa a circumval·lar el chorten, fer girar les grans rodes vermelles de pregària i resar en un petit santuari situat dins la porta. Les pintures i les estàtues de l’interior del monument ofereixen una visió profunda de la filosofia budista. Seguidament farem un passeig pel carrer principal de la ciutat i on veurem la zona del mercat. Sopar inclòs. Allotjament.

DIA 04 / 14 Octubre – Thimpú.-
Esmorzar a l’hotel. A l´hora indicada sortida de l´hotel en direcció cap al nord a la ciutat de Buda Dordenma, situada a dalt d´un turó del Parc Natural de Kuenselphodrang, on veurem l´estàtua que emana una aura de pau i felicitat al món. Aquesta enorme estàtua fa 51,5 metres d’alçada, la qual cosa la converteix en una de les estàtues més grans de Bhutan i dins de l’estàtua s’han col·locat 125.000 estàtues de Buda més petites i cadascuna fosa en bronze i daurades. Visitarem el Museu Postal on ens mostraran els progressos dels serveis postals i també el sistema de comunicació al país. Visitarem també l’oficina de correus situada al costat per poder comprar si ho desitgen els propis segells postals personalitzats. Seguirem la visita amb el Museu Tèxtil, que està sota el patrocini de Sa Majestat la Reina Ashi Sangay Choden i on ens mostraran que el tèxtil butanès ha assolit noves cotes. Dinar al restaurant local. Tot seguit coneixerem l’artesania tradicional de Bhutan visitant l’Institut Nacional de Zorig Chusum creat el 1971 i és el principal institut per preservar i promoure les arts i els oficis tradicionals del país. Visitarem el Museu del Patrimoni Folklòric, dedicat a connectar la gent amb el passat rural butanès a través d’exposicions, demostracions, programes educatius i documentació de la vida rural. Explorarem a continuació el Centenary Farmers Market, amb el seu bulliciós i colorit centre comercial que és el més gran on es venen els productes agrícoles de la zona. Acabarem el dia visitant Trashichhoedzong, la “fortalesa de la gloriosa religió”, que es tracta del centre del govern i la religió, seu de la sala del tron de monarca i seient del Je Khenpo o Abad cap. Construït el 1641, va ser construït a la manera tradicional butanesa, sense claus ni plans arquitectònics. Tornada de nou a l’hotel. Sopar inclòs. Allotjament.

DIA 05 / 15 Octubre – Thimpú – Punakha.-
Esmorzar a l’hotel. Sortida de l’hotel en direcció cap al pas de Dochu-la (3.088 metres d’alçada) on farem una breu parada per contemplar les vistes i admirar el xorten, el mur i les banderes de pregària que decoren el punt més alt de la ruta. Si hi ha el cel clar es poden veure els següents pics: Msagang (7.158 metres), Tsendagang (6.960 metres), Terigang (7.060 metres), Jejegangphugang (7.158 metres), Kangphugang (7.170 metres), Zongphugang (7.060 metres) Gangkar Puensum (7.570 metres) el bec més alt del país. Veurem els diferents chorten construïts en diverses capes de camí cap a la població de Punakha, que va ser capital de Bhutan i seu del govern fins al 1955 i segueix sent la seu hivernal de Je Khenpo (l’abat en cap). Dinar al restaurant local. Visitarem el Punakha Dzong o “palau de la Gran Felicitat”, construït a la confluència dels rius Phochu i Mochu i que en el passat va ser el centre religiós i administratiu i que al seu interior té patis i estàtues religioses. Anirem a Chimi Lhakhang, situat en un turó al centre de la vall i conegut com el temple de la fertilitat i pel camí passarem pel llogaret proper al temple i permetrà conèixer la vida quotidiana i l’estil de vida dels seus habitants. Tornada de nou cap a Punakha on farem una passejada per la ciutat. Sopar inclòs. Allotjament.

DIA 06 / 16 Octubre – Punakha – Wangdue – Punakha.-
Esmorzar a l’hotel. Sortida de l’hotel per visitar Wangduephodrang Dzong, situat al cim d’una cresta oferint fantàstiques vistes de la vall inferior. La situació estratègica del dzong va donar oportunitat de protegir les rutes comercials de la zona. Explorarem el poble de Rinchengang, situat en un turó sobre la carretera, on podem veure les velles cases tradicionals de tova del poble que estan agrupades junts, perquè és una comunitat molt unida i els seus primers pobladors van ser contractats com a treballadors de la construcció per acabar els temples. Eren excepcionalment hàbils a la paleta de pedra i van contribuir en gran mesura a la construcció del Dzong. Dinar al restaurant local. Tot seguit farem una caminada cap al chorten Khamsum Yuelley Namgel que domina la part alta de la vall amb unes vistes imponents del Mo Chhu. Tornada a l’hotel i temps lliure. Sopar inclòs. Allotjament.

DIA 07 / 17 Octubre – Punakha – Atur.-
Esmorzar a l’hotel. Sortida de l’hotel en direcció de nou cap a Paro, visitant en ruta el Simtokha Dzong que s’explica que va ser el primer dzong construït a Bhutan. Arribada a la ciutat a la vall de Paro que conté en si mateix una rica cultura, bellesa paisatgística i centenars de mites i llegendes. Alberga molts dels temples i monestirs més antics del país, a més de ser una de les valls més fèrtils del Regne que produeix la major part del famós arròs vermell. Arribada i trasllat a l’hotel seleccionat, distribució d’habitacions. Dinar al restaurant local. Seguidament visitarem el Ta Dzong, construït originalment com a torre de vigilància, que ara acull el Museu Nacional i amb una extensa col·lecció de pintures, tèxtils, armes, armadures, objectes domèstics i una rica varietat d’artefactes naturals i històrics. Farem una passejada pel sender per visitar el Rinpung Dzong que significa “fortalesa del munt de joies” i que té una fascinant història. Sopar inclòs. Allotjament.

DIA 08 / 18 Octubre – Atur.-
Esmorzar a l’hotel. A l’hora indicada sortida cap al Monestir de Taktshang o Niu del Tigre, un dels monestirs més famosos de Bhutan, enfilat al vessant d’un penya-segat a 900 metres sobre el fons de la vall de Paro. Diu la llegenda que Guru Rinpoche va arribar aquí a lloms d’una tigressa i va meditar en aquest monestir, per això se’n diu “Niu del Tigre”. Ha estat reconegut com un lloc sagrat i visitat per tots els butanesos almenys una vegada a la seva vida. Finalitzada la visita, es farà el dinar. A la tarda, sortida cap a Drukgyel Dzong, que està estratègicament situat i té unes vistes impressionants de la zona. Tot seguit visitarem una granja típica butanesa, molt acolorides, decorades i construïdes tradicionalment sense utilitzar un sol clau. La població segueix vivint com ho ha fet durant segles en petites granges i llogarets aïllats, envoltats de camps de terrasses d’arròs, blat de moro i blat sarraí. Farem un alt en el camí al Kyichu Lhakhang un dels 108 temples construïts a l’Himàlaia i que marca la introducció del budisme a Bhutan. Tornada a l’hotel i temps lliure. Sopar inclòs. Allotjament.

DIA 09 / 19 Octubre – Atur – Katmandú – Doha 
Esmorzar a l’hotel. D’entrada sortida de l’hotel en direcció a l’aeroport de Paro per agafar vol cap a Katmandú i sortida a les 07:10. Arribada a l’aeroport de Katmandú a les 08:10, tràmits migratoris, recollida d’equipatges, recepció per part del corresponsal i trasllat a l’hotel seleccionat, distribució d’habitacions (day use) ia l’hora indicada sortida per fer un passeig panoràmic per la ciutat. Dinar a l’hotel. A l’hora indicada sortida en direcció a l’aeroport de Katmandú per agafar el vol de la companyia Qatar Airways amb destinació Barcelona, via Doha i sortida a les 18:00. Arribada a l’aeroport de Doha a les 20.15 i connexió amb vol de la mateixa companyia amb destinació Barcelona.

DIA 10/20 Octubre – Doha – Barcelona.-
Sortida del vol a les 01.20 amb destinació Barcelona. Arribada a l’aeroport de Barcelona a les 07.25, recollida d’equipatge i trasllat de nou fins a Manresa.


Preu per persona: 5.950€

Suplement d’habitació individual: 610€
Grup mínim 15 places

 

El preu inclou:
-Vols a classe turista amb la companyia Qatar Airways als trams BCN/DOH/KTM/DOH/BCN.
-Taxes d’aeroport
-Vols a classe turista amb la companyia Druk Air als trams KTM/PBH/KTM
-08 nits d’allotjament segons detall de circuit en habitació doble amb esmorzar inclòs en hotels seleccionats o similars.
-Trasllats d’arribada i sortida en privat per al grup.
-Transport amb autocar a Bhutan.
-Règim alimentari tal com ve indicat a l’itinerari.
-Excursions i trasllats segons itinerari descrit i en privat per al grup.
-Guia de parla castellana a Bhutan durant tot el viatge per aquest país.
-Entrades als monuments indicats a l’itinerari.
-Visat de Bhutan  (40 USD per persona).
-Taxes locals i de Govern a Bhutan incloses.
-01 ampolla d’Aigua Mineral per persona i dia.
-Acompanyant de l’agència durant tot el viatge
-Propines xofer i guia
-Assegurança mèdica i de cancel·lació

Hotels previstos (o similars)

KATMANDÚ: Hotel Aloft 4* o similar / habitación Loft Room.
THIMPU: Hotel Druk 4* o similar / habitación Deluxe.
PUNAKHA: Hotel RKPO Green Resort 4* o similar / habitación Deluxe.
PARO: Hotel Tenzinling Resort 4* o similar / habitación Deluxe.
KATMANDÚ: Hotel Aloft 4* o similar / habitación Loft Room.

 

IMPORTANT:
Segons el contingut del Reial Decret Legislatiu 1/2007, de 16 de novembre, de conformitat amb la redacció del Reial Decret-llei 23/2018, de 21 de desembre, de transposició de la Directiva de Viatges Combinats i Serveis de Viatge Vinculats:
El preu del viatge ha estat calculat al canvi de divises, tarifes de transport, cost de combustibles, impostos, taxes i recàrrecs turístics, a la data de la sol·licitud de serveis, que poden variar.
L’agència es reserva el dret a modificar el preu donat, per qualsevol increment / reducció en l’esmentada cotització del preu que podrà revisar-se i repercutir al client d’acord amb la normativa vigent, fins a vint dies abans de la data de sortida, segons l’article 158 RDL 1/2007.

 

PREU: 5950
INFORMACIÓ
Back To Top
Traducir »