Cantàbria (en avió)

Sortida
15 de Maig 2024
Preu
Des de 2.150€
Categoria
Compartits

SORTIDA EN GRUP I  ACOMPANYANT
SORTIDA DE MANRESA AMB MÍNIM 4 PLACES DE LA ZONA 

15 MAIG
Arribada i trasllat a l’hotel escollit. Possibilitat de fer early-check in i de fer un esmorzar. Temps per descansar i agafar forces per començar la visita guiada de la ciutat. Juntament amb la nostra guia descobrireu els racons més bonics i interessants de la ciutat. Si el temps ens ho permet farem una passejada amb vaixell per la badia. En finalitzar la visita ens dirigirem al Centre Botín on després d’una presentació breu podrem visitar l’exposició que en aquest moment estigui activa.

16 MAIG
Esmorzar a l’hotel. Avui visitarem una altra part de Santander, Sardinero, Península de la Magdalena, Faro de Cabo Mayor… Com diu la cançó “un passeig pel Sardinero no n’hi ha al món sencer”. Això ho hauran de dir els nostres viatgers. El dinar d’avui el prendrem en un típic restaurant de peix al conegut com el Barri Pesquer. Després de dinar, temps lliure fins que ens reculli el bus per anar a fer una passejada per la Costa Quebrada i veure el capvespre. Tornada a l’hotel per sopar.

17 MAIG
Esmorzar. Aquest dia ho passarem a la costa occidental de la província. Primer arribarem a Comillas, un dels pobles més senyorials de la zona. No es poden perdre el seu cementiri, la Universitat Pontifícia, Palau de Sobrellanos i per descomptat el Caprici de Gaudí. Acabarem el matí a San Vicente de la Barquera, travessant el pont de 32 arcs. Després de dinar, ens dirigirem la vila de les 3 mentides, Santillana del Mar. Després de visitar aquesta meravella de lloc tornarem a Santander. Sopar i allotjament.

18 MAIG
Esmorzar a l’hotel. Si ahir vam estar a occident, avui anem cap a orient. Primera visita Santoña i els seus aiguamolls. Possible visita a una conservera on podran degustar les riques anxoves de Santoña. Després de les visites temps lliure perquè puguin visitar “el mercat dels dissabtes”. Per dinar sortirem cap a Castro Urdiales, una altra de les viles marineres més boniques de Cantàbria. La seva catedral (que no ho és), l’esperó i els seus carrerons més castissos. Un cop acabada la visita i camí ja de Santander, pujarem a veure el Santuari de la Bona Apareguda. Sopar i allotjament.

19 MAIG
Esmorzar i sortida cap a un dels atractius més visitats de la província: la Cova del Soplao. Des d’aquí i coneixent les valls i els pobles més càntabres visitarem Carmona. Passejar pels carrers empedrats i veure com les tradicions segueixen en ús és una de les coses més peculiars del lloc. I si Carmona els enamorarà hauran de dividir el seu cor amb Bárcena Major. El poble més antic de Cantàbria i l’únic situat dins del Parc Natural Saja-Besaya. Aquí degustarem un Cocido montañés dels que treuen el singlot. Després de dinar i per baixar el dinar ens dirigirem al Parc de Secuoyas a la localitat de Cabezón de la Sal. Farem un passeig pel bosc abans de tornar a l’hotel. Sopar i allotjament.

20 MAIG
Aquest serà el nostre darrer dia a Santander. Després d’esmorzar sortirem cap a Potes. Passant pel congost de l’Hermida arribarem a aquest poble pintoresc. Directament pujarem a Pics d’Europa i agafarem el telefèric per arribar al cim. Allí tindran possibilitat de fer una petita caminada i contemplar la bellesa dels cims. A la baixada dinar en restaurant típic d’un cocido lebaniego. Visita a Santo Toribio i per descomptat temps lliure al poble perquè puguin gaudir pel seu compte de l’amabilitat dels vilatans. Sopar al restaurant local. Allotjament.

21 MAIG
Esmorzar i temps lliure fins a l’hora indicada de trasllat a Santander per embarcar en vol amb destinació a Barcelona.

PREU PER PERSONA EN HAB DOBLE: 1.595€ + 205€  taxes = 1.800€
Suplement hab. Ind.: 250€

 

El preu inclou:

 • Sortida des de Manresa amb un mínim de 4 places de la zona
 • Vols Bcn-Santander-Bcn amb maleta facturada
 • Autocar Premium durant tot el recorregut.
 • Allotjament a l’hotel Santemar o similar de 4* situat al cor del Sardinero.
 • Règim de menjars a l’hotel de Santander, mitja pensió amb vi i aigua als serveis.
 • Dinars a restaurants locals.
 • Guia especialista.
 • Entrades al Palau de Sobrellano, Universitat Pontifícia i Caprici de Gaudí.
 • Entrades a les coves del Soplao.
 • Allotjament a l’Hotel Infantado de Potes en habitacions dobles i esmorzar buffet.
 • Tiquets d’accés al telefèric.
 • Totes les visites especificades a l’itinerari.

 

Condicions generals

El preu dels viatges publicats pot ser revisat fins a 20 dies naturals abans de la data de sortida, en el cas que hi hagi variacions en el cost dels transports (inclòs el cost del carburant), en les taxes i impostos referents a determinats serveis (com els d’aterratge, embarcament o desembarcament en ports i aeroports) i en el tipus de canvi de moneda aplicats al viatge vigent.

Els viatges publicats es regeixen per les clàusules del contracte de viatge combinat, per la fitxa tècnica del viatge que detalla el seu contingut definitiu i per les nostres condicions generals, redactades de conformitat amb el que disposa la Reglamentació catalana de les agències de viatges (Decret 168/1994, de 30 de maig), i que podeu consultar a la nostra web www.viatgesconcord.com

L’organització tècnica dels viatges publicats correspon a VIATGES CONCORD, S.A., amb títol/ llicència G.C. Núm. 143. NIF A-08845794 i domicili a Manresa, Passeig de Pere III núm. 53.