skip to Main Content
Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52


CAP D’ANY A LONDRES

5 dies. Sortida 29 de desembre de 2022 (dijous)

PDF
PREU: 1746
INFORMACIÓ / RESERVA

SORTIDA EN GRUP I GUIA ACOMPANYANT

29 DESEMBRE
PUNT D’ORIGEN – BARCELONA – LONDRES
Trasllats a l’aeroport del Prat per sortir en vol directe a les 10:50h amb destinació Londres. Arribada a les 12:20h. Assistència i trasllat a l’hotel per fer el check-in. Dinar en restaurant cèntric.
A la tarda gaudirem d’un passeig pel centre de Londres i visitarem el Museu Britànic. És el museu més important del Regne Unit i un dels més importants del món sobre història i cultura. Es va fundar l’any 1753 per Sir Hans Sloane. Un cop finalitzada la visita del museu, ens dirigirem a peu al Covent Garden, situat a West End, la principal zona d’entreteniment i de teatres de Londres. Aquí es troba la Piazza, una zona sense cotxes i amb botigues de roba, artesania a l’Apple Market i la Royal Opera House. Sopar lliure. Allotjament a l’hotel.

30 DESEMBRE
LONDRES: SAN PAUL’S – TORRE DE LONDRES – LONDON EYE
Esmorzar a l’hotel. Visita de la Catedral de St. Paul’s. És un dels edificis més importants de Londres. Va ser construïda entre 1676 i 1710 sota la direcció de l’arquitecte Christopher Wren i sobre les ruïnes d’una antiga catedral medieval de menor envergadura cremada en el gran incendi de 1666. És una de les poques edificacions de la zona que va sobreviure a la Segona Guerra Mundial i ha estat escenari d’esdeveniments com el casament del príncep Carles amb la princesa Diana.
Continuarem visitant la Torre de Londres. Ha representat un destacat paper en la història d’Anglaterra. Va ser assetjada en diverses ocasions i tenir-la controlada era important per controlar el país. La torre ha servit com armeria, tresoreria, casa de feres, Reial Casa de la Moneda, registres públics, i casa de les Joies de la Corona del Regne Unit.

Dinarem en un restaurant local. A la tarda passejarem per la vora del riu fins arribar al famós “London Eye”. També conegut com a Millennium Wheel, és un dels majors miradors del món des de la seva construcció l’any 1999. Disposa de 32 càpsules per a passatgers tancades i climatitzades. Gira a 0,26 m/s (uns 0,9 km/h), de manera que el temps d’una volta completa és d’uns 30 minuts. Sopar lliure. Allotjament a l’hotel.

31 DESEMBRE
LONDRES – WESTMINSTER – SOPAR CAP D’ANY
Esmorzar a l’hotel. Ens dirigirem en autobús cap a Westminster. L’Abadia de Westminster és el temple més antic de Londres. Seu de les coronacions, l’Abadia de Westminster acull les tombes dels monarques i figures històriques britàniques dels darrers mil anys. El seu verdader nom és església col·legiata de Sant Pere. Presenciarem el canvi de guàrdia.
Dinarem en un restaurant. Tarda lliure. A l’hora convinguda ens dirigirem cap a l’hotel per preparar-nos pel sopar i festa de cap d’any (opcional).

Ens dirigirem cap al riu, per embarcar-nos en un creuer pel Tàmesis (5 hores de durada). Sopar de cap d’any tipus bufet de 3 plats i copa de xampany a mitjanit. Passarem per sota del famós Tower Bridge (el pont de la Torre de Londres), que s’obrirà exclusivament per deixar passar el vaixell per a que puguem veure els focs artificials. Gaudirem d’una banda de música en directe, pista de ball i bar a bord. Un cop finalitzada la festa, retorn a l’hotel i allotjament.

1 GENER
LONDRES: DESFILADA DE CAP D’ANY I MERCAT NADALENC HYDE PARK
Esmorzar a l’hotel. El dia d’any nou es celebra amb una de les desfilades més importants que tenen lloc a Londres, el New Year´s Day Parade. Hi participen ballarins i acròbates de tots els racons del món. Tindrà un recorregut de 2,5 quilòmetres, començant per l’Hotel Ritz a Piccadilly Street, pujant per Piccadilly Circus i baixant a Trafalgar Square i Big Ben. Dinar en restaurant. A la tarda visitarem el mercat nadalenc de Hyde Park, amb més de 200 casetes on podrem gaudir de productes tradicionals, begudes o menjars, així com botiguetes de regals nadalencs. Sopar lliure. Allotjament a l’hotel.

2 GENER
LONDRES: WINDSOR – BARCELONA – PUNT D’ORIGEN
Esmorzar a l’hotel. Al matí ens dirigirem cap a Windsor. El castell de Windsor és un palau i residència reial situat a Windsor, al comtat de Berkshire, notable per la seva antiga relació amb la família reial britànica i per la seva arquitectura. És el castell habitat més gran i més antic del món i ha estat la residència oficial dels sobirans britànics durant més de 900 anys.
Visitarem també la capella San Jordi. Dinar en restaurant. Tarda lliure. A l’hora convinguda, trasllat a l’aeroport de Gatwick per sortir en vol directe a les 20:55h amb destinació Barcelona. Arribada a les 23:59h i trasllat al punt d’origen.

 

 

PREU PER PERSONA: 1.648€ + Taxes 98 €
Suplement hab. Individual: 340 €

SERVEIS:

 • Trasllats Punt d’origen – aeroport del Prat – Punt d’origen  –Descompte -30€ per no utilitzar aquest servei.
 • Guia acompanyant durant tot el viatge.
 • Vols cia Vueling Barcelona-Londres-Barcelona. Facturació 1 maleta 23 Kgs.
 • Autocar Gran Turisme, privat durant el circuit.
 • 4 Nits Hotel Royal National 3* al centre Londres
 • Estada en mitja pensió.
 • Visites i excursions descrites en l’itinerari.
 • Guia local de parla catalana.
 • Assegurança d’assistència en el viatge i cancel·lació per Covid.
 • Trasllats Punt d’origen – aeroport del Prat – Punt d’origen

SERVEIS OPCIONALS:

 • Sopar i festa de cap d’any en vaixell: 245€

DOCUMENTACIÓ NECESSÀRIA:

 • Passaport vigent
 • CERTIFICAT DE VACUNACIÓ EU
PREU: 1746
INFORMACIÓ / RESERVA
Back To Top
Traducir »