skip to Main Content
Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52


CAPITALS ESCANDINAVES | COPENHAGUE-ESTOCOLM-HELSINKI

9 dies. Sortida 20 de juliol de 2023 (dijous)

PREU: 3675
INFORMACIÓ / RESERVA

SORTIDA EN GRUP I GUIA ACOMPANYANT
SORTIDA DE MANRESA AMB MÍNIM DE 4 PERSONES

 

20 JULIOL. BARCELONA – COPENHAGEN
Sortida de Barcelona en vol regular cap a Copenhagen. Després d´aterrar ens acostarem amb el nostre vehicle de nou places a Dragor, bonica població costanera que ens mostrarà l´harmoniosa arquitectura tradicional danesa. Trasllat a Copenhagen i després d’una breu passejada com a primer contacte, soparem i ens hi allotjarem.

21 JULIOL. COPENHAGEN
Esmorzar i visita panoràmica per descobrir els racons més emblemàtics de la capital danesa: el Palau Reial, la Sireneta, el Nyhavn, el Slotsholmen, el Castell de Rosenborg, l’Esglèsia de Sant Salvador, el Palau d’Amalienborg, l’Esglèsia de Marbre, etc. Després de dinar, visitarem la cerveseria Carlsberg i el Parc Tívoli. Temps lliure, sopar i allotjament.

22 JULIOL. COPENHAGEN – GÖTEBORG
Sortida després d´esmorzar en el nostre vehicle cap a Helsingor seguint la línia de la costa per visitar el Castell de Kronborg, on s’escenifica la vida del shakespearià príncep Hamlet. Havent dinat, embarcarem en un ferry per creuar l’estret d’Öresund fins arribar a Helsinborg, ja en terres sueques. Continuació fins a Göteborg, passejada per la ciutat, sopar i allotjament.

23 JULIOL. GÖTERBORG – JÖNKÖPING – STOCKHOLM
Havent gaudit d’una estona per acomiadar-nos de Göteborg, sortirem terra endins fins arribar a Jönköping per visitar el museu dels Llumins i dinar a la vora del llac Vättern, el segon en extensió de Suècia. Continuació cap a Stockholm, sopar i allotjament.

24 JULIOL. STOCKHOLM
Matí destinat a contemplar la bellesa reflectida en l’aigua de la capital sueca visitant l’ajuntament, el Gamla Stan, la catedral i el museu a l’aire lliure Skansen. Després de dinar sortirem de la ciutat per arribar-nos a Sigtuna, un encantador poble que ens mostra la tradicional imatge de les cases de fusta plenes de color. Retorn a Stockholm, sopar i allotjament.

25 JULIOL. STOCKHOLM – HELSINKI
Després d’esmorzar vorejarem la ribera del llac Mälaren per acostar-nos a la residència campestre de la família reial, el Palau de Dröttningholm, que visitarem conjuntament amb els seus jardins i un dels més peculiars teatres d’Europa. Retorn a la ciutat, dinar i trasllat al port per embarcar-nos en el gran ferry de la companyia Silja Line que ens transportarà durant la nit a Helsinki. Sopar, allotjament en cabines i esmorzar a bord.

26 JULIOL. HELSINKI
Atracarem al port de Helsinki i, de camí a l’hotel, farem una visita panoràmica de la ciutat per veure la catedral, les esglèsies ortodoxa i l’excavada dins una roca Temppeliaukion, l’estadi olímpic i el monument a Sibelius. Després de dinar marxarem cap a Porvoo, petita població marinera. Retorn a la capital, sopar i allotjament.

27 JULIOL. HELSINKI – TALLINN – HELSINKI
Havent esmorzat, tornarem al port per embarcar en aquesta ocasió en un fast-ferry que ens durà a la capital d’Estònia on passejarem pel seu encisador centre històric medieval que ens recorda el seu brillant passat vinculat a la Lliga Hanseàtica. Dinar i retorn a Helsinki. Sopar i allotjament.

28 JULIOL. HELSINKI – BARCELONA
Esmorzar i trasllat a l’aeroport per volar de retorn a Barcelona en línia regular. Fi dels nostres serveis.

 

PREU PER PERSONA EN HAB DOBLE: 3250€
– Taxes aeroport: 425€
– Suplement hab. Ind. 550€

 

SERVEIS INCLOSOS
SORTIDA DE MANRESA AMB MÍNIM DE 4 PERSONES
– Vols amb facturació d’una maleta.
– Hotels indicats de 4* Sup. cèntrics.
– Pensió Completa durant tot el viatge.
– Guia acompanyant des de Barcelona durant tot el viatge.
– Autocar privat pel nostre grup.
– Guies locals de parla castellana.
– Entrades dels monuments que es visiten.
– Assegurança de viatge i anul·lació.

PREU: 3675
INFORMACIÓ / RESERVA
Back To Top
Traducir »