skip to Main Content
Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52


CARNAVAL A TENERIFE

7 dies. Sortida 16 de febrer de 2023 (dijous)

PREU: 874
INFORMACIÓ / RESERVA

SORTIDA EN GRUP I GUIA ACOMPANYANT

 

16 FEBRER
PUNT D’ORIGEN – BARCELONA – PUERTO DE LA CRUZ
Trasllat privat a l’aeroport de Barcelona. Sortida en vol directe a primera hora del matí amb destinació Tenerife. Arribada i trasllat privat a l’hotel al Puerto de la Cruz. Acomodació i estada en pensió completa.

17 FEBRER
PUERTO DE LA CRUZ – SANTA CRUZ: ‘CABALGATA ANUNCIADORA’
Pensió completa a l’hotel. Matí lliure per gaudir de les instal·lacions de l’hotel. A la tarda ens dirigirem en autocar privat cap a Santa Cruz de Tenerife. La Cavalcada anunciadora obre les portes a la celebració del Carnaval al carrer. Es tracta d’una exhibició que transcorre per les principals vies de Santa Cruz: una explosió de color i fantasia que protagonitzen, principalment, els grups que participen a cada edició de la festa. A l’hora convinguda, retorn al Puerto de la Cruz.

18 FEBRER
PUERTO DE LA CRUZ: INICI DEL CARNAVAL
Pensió completa a l’hotel. Al matí aconsellem passejar pel centre del Puerto de la Cruz i gaudir de les seves platges. A la tarda assistirem a les fantàstiques festes d’inici del Carnaval.

19 FEBRER
PUERTO DE LA CRUZ: CONCURS DE DISFRESSES
Pensió completa a l’hotel. Durant el matí gaudirem del Carnaval familiar i del concurs de disfresses al Puerto de la Cruz.Tarda lliure per veure l’ambient de les festes del carnaval.

20 FEBRER
PUERTO DE LA CRUZ: RITUAL ‘MATAR LA CULEBRA’
Pensió completa a l’hotel. Al matí aconsellem passejar pel casc antic i la zona de la Plaza del Charco i realitzar interessants compres. A la tarda assistirem al “ritual matar la culebra”. El mataculebra arriba a Puerto de la Cruz de la mà de D. Manuel Díaz, conegut com a Manuel Catalina, qui el va portar de Cuba a finals del segle XIX i el va representar millor que ningú pels carrers de la ciutat i altres pobles de l’Illa fins a la seva mort el 1948. Els seus descendents, les Caterines, van continuar representant-la als carnavals de la ciutat guardant la tradició fins a mitjans de la dècada dels vuitanta del segle passat.

21 FEBRER
PUERTO DE LA CRUZ – SANTA CRUZ; NIFÚ-NIFÁ, FREGOLINOS, COSO
Pensió completa a l’hotel. Trasllat amb autocar privat a Santa Cruz per gaudir del concert de Nifú-Nifa, Fregolinos. Gaudirem de l’espectacular desfilada del Coso del Carnaval chicharrero. És el colofó ​​de la festa a l’Avinguda Marítima de la capital de Tenerife. A l’hora convinguda retorn al Puerto de la Cruz.

22 FEBRER
TENERIFE – BARCELONA – PUNT D’ORIGEN
Esmorzar a l’hotel. Possibilitat opcional de realitzar una excursió de mig dia al Teide. A l’hora convinguda trasllat a l’aeroport per sortir en vol directe a última hora del vespre cap a Barcelona. Arribada i trasllat al punt d’origen.

 

PREU PER PERSONA: 874,00€  (en base 25 persones)

SERVEIS INCLOSOS:

  • Trasllat privat punt d’origen – aeroport – Punt d’origen.
  • Acompanyant  durant tot el viatge.
  • Vols directes Barcelona – Tenerife – Barcelona. Inclou maleta i seient.
  • Trasllat privat aeroport – hotel – aeroport.
  • Hotel CATALONIA LAS VEGAS 4* al Puerto de la Cruz.
  • Pensió completa amb begudes incloses (excepte dinar de l’últim dia).
  • 2 dies d’autocar privat pel grup (Puerto de la Cruz-Santa Cruz).
  • Assegurança d’assistència i cancel·lació amb cobertures Covid-19

SERVEIS OPCIONALS:

  • Suplement habitació individual : 138 €
  • Excursió al Teide: Preu a consultar.
PREU: 874
INFORMACIÓ / RESERVA
Back To Top
Traducir »