skip to Main Content
Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52


CASTELLS DE LA VALL DEL LOIRA

7 dies. Sortida 2 de setembre de 2023 (dissabte)

PDF
PREU: 1398
INFORMACIÓ / RESERVA

VIATGE EN GRUP I GUIA ACOMPANYANT / SORTIDA DE MANRESA

Dissabte 2: ORIGEN – TOURS
Sortida a primera hora del matí per tal de creuar frontera i seguir camí per les carreteres principals de la vessant atlàntica francesa. Parada per esmorzar i dinar de restaurant en ruta. Recorregut de l’últim tram del trajecte i arribada a la Vall del Loira, regió declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO, denominada “el Jardí de França” per comptar amb paisatges únics vorejant un riu de 280 km de llarg i convertida en un dels millors itineraris de castells a Europa. Sopar i allotjament.

Diumenge 3: VISITA GUIADA TOURS – JARDINS CASTELL DE VILANDRY – CASTELL d’AZAY-LE-RIDEAU – TOURS
Esmorzar a l’hotel i visita guiada de Tours, evocadora ciutat envoltada per vinyes on hi destaca la bella plaça Plumereau, rodejada d’edificis històrics; la catedral de Saint-Gatien i la basílica romànica de Sant-Martin cor de la ciutat medieval. Seguidament visita lliure dels jardins renaixentistes del Castell de Vilandry, possiblement els més elegants del Loira. Dinar de restaurant. A l’hora convinguda, sortida cap a Azay–Le-Rideu, petita i bella població de cases de pedra blanca i carrerons empedrats plens de flors, esquitxats de petites botigues d’artesania i restaurants. Temps per descobrir l’entorn i visita lliure del bell castell, obra mestra de l’arquitectura renaixentista francesa del segle XVI, edificat en una illa que dibuixa el riu Indre i envoltat per un parc romàntic del segle XIX. Acabada la visita, retorn cap a l’hotel i allotjament.

 Dilluns 4: CANDES SANT MARTIN – SAUMUR – ABADIA REIAL DE FONTEVRAUD – LANGEAIS – TOURS
Esmorzar a l’hotel i sortida cap a Candes Sant Martín, encantadora vila ubicada a la confluència dels rius Loira i Vienne. Breu temps per recórrer els seus carrerons i pujada a bord d’una embarcació que, tot navegant pel riu Loira, ens mostrarà belles panoràmiques de les poblacions de Montsoreau i Saumur. Dinar de restaurant a Saumur, bella ciutat medieval bastida al cor de la vinya angeví, anomenada perla d’Anjou. Temps per passejar pel seu barri històric i represa de la ruta fins arribar a l’abadia reial de Fontevraud,  fundada el segle XII i considerada el major conjunt monàstic d’Europa. En aquest impressionant conjunt abacial descobrirem sota les cúpules de l’església les sepultures de: Elionor d’Aquitània, la d’Enric II i la del seu famós fill Ricard Cor de Lleó, entre altres. Seguidament ens aturarem  Langeais, turística població coneguda per haver acollit el matrimoni d’Anne de Bretagne i Charles VIII i on gaudirem de temps per passejar pels seus carrerons.  A l’hora convinguda, arribada a l’hotel, sopar i allotjament.

Dimarts 5: LOCHES – MONTRÉSOR – CASTELL DE CHENONCEAU – TOURS
Esmorzar a l’hotel i sortida cap a Loches, catalogada com a població d’Art i Història, ubicada a la vora del riu Indre. Passeig lliure pel centre històric dominat per la silueta de la Ciutadella Reial edificada en un esperó fortificat que constitueix un preciós testimoni del Renaixement declarat patrimoni de la humanitat pel seu valor històric. Seguidament ens deixarem sorprendre per la població de Montrésor, considerada com una de més boniques de França. Dinar de restaurant. A la tarda, entrada i visita lliure de l’impressionant Castell de Chenonceau, elegant fortalesa sobre el riu Cher, conegut amb el sobrenom del “Castell de les Dames” ja que va ser estimat, administrat i protegit per dones. Acabada la visita retorn cap a l’hotel, sopar i allotjament.

 Dimecres 6: AMBOISE – LE CLOS LUCEE – CASTELL DE CHAUMONT SUR LE LOIRE – TOURS
Esmorzar a l’hotel i sortida cap Amboise, ciutat històrica plena d’encant, dominada pel seu castell ue va esdevenir residència reial sota els regnats de Carles VIII i Francesc I. Temps per descobrir el nucli històric de la vila, on un dels seus grans al·licients és passejar per la Rue Victor Hugo, una de les artèries de la localitat juntament amb la Rue Nationale, admirar el Castell Royal d’Amboise i visitar Le Clos Lucé, esplèndida casa senyorial en la qual es va instal·lar Leonardo da Vinci el 1516, convidat per Francesc I i en la que visqué els últims anys de la seva vida. La visita inclou l’accés a l’habitació on va morir i als jardins on podrem observar les maquetes dels seus últims invents. Dinar de restaurant. A la tarda descobrirem el Castell de Chaumont-sur-Loire considerat un bon exemple d’arquitectura defensiva gòtica i d’esbarjo renaixentista. Durant el recorregut veurem les estances de les dues dones que governaren el castell: Catalina de Médicis i Diana de Poitiers, que van competir en amors i rivalitzar en poder, la Sala del Consell, les cavallerisses i la biblioteca de Ruggieri, l’astrònom de la reina. Retorn a l’hotel sopar i allotjament.

Dijous 7: CASTELL DE CHAMBORD – BLOIS – CASTELL DE CHEVERNY – TOURS
Esmorzar a l’hotel i inici de l’excursió visitant amb guia local “la perla del la Vall del Loira” el Castell de Chambord, obra mestra del renaixement, considerat el més gran de la regió, edificat enmig d’un immens parc i envoltat pel frondós bosc de caça de Boulogne. Construït per Francesc I, aquesta imponent residència d’esbarjo ricament decorada, amb 440 estances, 282 xemeneies i l’impressionant escala interior de doble hèlix, obra del gran Leonardo da Vinci, ens donaran una idea aproximada de la fastuositat de l’època. Acabada la visita, ens desplaçarem a Blois on dinarem i disposarem de temps per conèixer alguns dels seus atractius turístics com son: els exteriors del majestuós Castell Reial, el seu casc antic que l’envolta, la Catedral de Sant Lluís, la Maison des Acrobates i els Jardins de l’Évêché mirador des del qual obtindrem unes vistes precioses. A la tarda, ens desplaçarem fins a l’encantador poblet de Cheverny on accedirem i realitzarem visita lliure del castell, que amb una sumptuosa decoració interior, és considerat el més ben moblat de tota la Vall. Retorn a l’hotel, sopar i allotjament.

 Divendres 8: TOURS – ORIGEN
Esmorzar a l’hotel, recollida d’equipatges i inici del viatge de retorn, tot recorrent les principals autopistes de França, tot realitzant breus parades per descansar. Dinar de restaurant en ruta. Recorregut de l’últim tram del viatge fins a creuar frontera per arribar als corresponents llocs d’origen on finalitzaran els nostres serveis.

 

PREU PER PERSONA:1.398€

Supl. habitació individual: 350€

El preu inclou:

Autocar i guia acompanyant durant tot el viatge.

Hotel a Tours i règim de pensió completa durant tot el viatge.

Entrades, guies locals i visites segons es detalla al programa.

Assegurança d’assistència en viatge.

 

PREU: 1398
INFORMACIÓ / RESERVA
Back To Top
Traducir »