COLÒMBIA

EXCLUSIU CONCORD
Sortida
05 d'Agost 2024
Durada
13 dies
Categoria
Exclusiu Concord
Preu per persona en habitació doble
5690€
Suplement
Habitació individual: 650€

Programa

 DIA 05 AGOST   – MANRESA – BARCELONA – BOGOTÀ   -sopar-
Sortida de Manresa fins a l’aeroport de Barcelona amb 3 hores d’antelació per sortir en vol amb destinació a Bogotà. Arribada i trasllat a l’hotel. Sopar i allotjament a l’hotel seleccionat.
La vibrant capital de Colòmbia és una metròpoli de nou milions d’habitants que s’estén al llarg de 40 km de nord a sud i 20 km d’est a oest. Ubicada al centre del país i a 2.650 metres sobre el nivell del mar, Bogotà és en efecte la potència econòmica i industrial més important i en alça del país. El Congrés nacional, la Cort Suprema de Justícia i la residència del president de la República (Casa de Nariño) es troba aquí, envoltant la gran Plaça de Bolívar al pintoresc centre històric de Bogotà. Aquí a La Candelaria, edificis colonials pintats de colors, es troben excel·lents museus i galeria, biblioteques i cafès, tot això amb l’espectacular teló de fons de les muntanyes andines a l’est de la ciutat. L’Església de Monserrate i la verge de Guadalupe resideixen aquí a dalt als cims de la muntanya i vigilen Bogotà. Ofereixen la millor vista del conjunt d´edificis, autobusos, barris, mostrant la barreja eclèctica d´una ciutat històrica i moderna. Allotjament.

DIA 06 AGOST    BOGOTÀ- MONTSERRATE – BOGOTÁ  -Pensió completa-
Esmorzar a l’hotel. Recollida al seu hotel per sortir al centre històric de Bogotà, on comença un recorregut per a vianants per la Plaça de Bolívar i els carrers propers, on es veuen edificis com el Capitoli Nacional, centre de la vida legislativa del país; La Casa dels Comuners; la Casa de Nariño, seu de la Presidència de la República i visita panoràmica de l´Església Museu de Santa Clara. i es farà un recorregut pel Museu Botero. La ruta segueix dels 2.600 metres sobre el nivell del mar de la ciutat fins als 3.152 als quals hi ha el santuari on es venera la imatge del Senyor Caigut de Monserrate. Des d’allà s’aprecia la millor panoràmica de Bogotà.
Tornada a l’hotel.
A la nit, trasllat al restaurant Andres DC per sopar. Tornada a l’hotel. Allotjament.

DIA 07 AGOST    BOGOTA-ZIPAQUIRÀ – VILA DE LLEIVA  -Pensió completa-
Esmorzar a l’hotel. Sortida per iniciar un recorregut per poblacions que a l’època prehispànica estaven vinculades amb l’explotació i el comerç de la sal. La ruta comença al nord de Bogotà, arribant a Zipaquirà. En aquesta ciutat parem a la Catedral de Sal, un temple catòlic erigit als antics esvorancs d’una mina de sal, 180 metres sota terra. A la sortida continuem el viatge pels paisatges de Boyacá fins a Villa de Leyva.
La primera parada serà al Pont de Boyacá, on va tenir lloc la batalla que va segellar la Independència del país i on s’aixequen un obelisc i un arc del triomf. La ruta seguirà fins a Villa de Leyva on es farà un passeig  a peu per veure antics casalots colonials. Check in. Sopar al restaurant local i Allotjament.

DIA 08 AGOST :   VILA DE LEYVA – PEREIRA   -Pensió completa-
Esmorzar a l’hotel. Sortida  cap a les 08:00  per visitar el convent del Sant Ecce Homo, que des de 1620 atrau els pelegrins i visitarem el Museu El Fósil, fundat el 1977 i ubicat a 5,5 km de distància de Villa de Leyva. El museu va ser construït exactament al lloc on es va descobrir un kronosaurus, rèptil marí de més de 120 milions d’anys i 20 metres de longitud. Posteriorment, trasllat des de l’hotel a l’aeroport de Bogotà per agafar el vol. Arribada a  Pereira, trasllat a l’hotel.  Sopar i allotjament.
** Picnic de camí a l’aeroport**

DIA 09 AGOST    FINCA DEL CAFÈ /TERMALS SANTA ROSA  -Pensió completa-
Esmorzar a l’hotel. Finca del Cafè situada al municipi de Santa Rosa de Cabal té una altura mitjana de 1.500 metres sobre el nivell del mar en sòls d’origen volcànic de la Serralada Central dels Andes Colombians. En aquest lloc bonic es diu que un cafè sap molt millor quan es viu l’experiència de la finca. Trasllat privat cap al departament de Risaralda al municipi de Santa Rosa de Cabal. Un cop s’arriba a la Finca del Cafè, es comença el tour en companyia d’un expert local portant el grup per belles plantacions de cafè especial, explicant com és el procés del cafè des de la sembra, la recol·lecció manual selectiva i el despullat. Després d’això, torrarem grans de cafè especial en un fogó de llenya a la cuina de la casa típica pagesa on podrem tenir una autèntica experiència cafetera. Al recorregut es tenen diverses estacions amb miradors fets en guadua on podrem apreciar el bell paisatge i entorn natural del lloc mentre gaudim d’una tassa de cafè. Finalment, passem a l’innovador procés d’assecatge del gra de cafè i després al beneficiador, acabant a la cnansa principal en la qual ens acomiaden amb un deliciós Dinar . Posteriorment, és un lloc únic per a la recreació i el descans. Ofereix als visitants muntanyes i cascades d’aigua termal i aigua freda, les seves aigües termals brollen de la terra a una temperatura de 70 centígrads i baixa per una bella caiguda de 80 metres fins a arribar les piscines a una temperatura de 40 graus, apta per als banyistes. Assistència al lloc d’origen pel guia en idioma espanyol i trasllat a les termals de Santa  Rosa de Cabal. Entrada al balneari i temps lliure per gaudir de les instal·lacions del lloc i prendre un reconfortant bany terma. Tornada a l’hotel i sopar. Allotjament.

DIA 10 AGOST   PEREIRA / VALL DEL COCORÁ, FILÀNDIA I SALENTO   -Pensió completa-
Esmorzar a l’hotel. trasllat al poble típic de Filàndia. recorrer els seus carrers colonials, visitem el mirador del Quindío, parada a taller de cistelleria i experiència gastronòmica de beguda i postres a restaurant local. Després, trasllat a la Vall del Cocora apreciant el bell paisatge del lloc. Un cop s’arriba a la Vall, tindrem còctel de benvinguda (canyàs) i assistència per un eco-guia especialitzat del Cocora.  que fa introducció a la Reserva Natural del Cocora.Dinar típic,  Caminant, trasllat al bosc de boira on podrem apreciar la biodiversitat de fauna i flora del lloc on prendrem el sender ecològic del palmell de cera més alta del món i arbre insígnia nacional on  farem el ritual del palmell de cera del Quindío, el qual consisteix a conèixer la història de com els aborígens adoraven aquest palmell. Després es continua amb la sembra de plàntules de palmell. Trasllat al poble típic de Salento on prendrem una passejada visitant els seus carrers colonials, tallers artesanals i el mirador de Cocora. A l’hora acordada, assistència i tornada a l’hotel. Sopar i allotjament.

DIA 11 AGOST :   PEREIRA/ MEDELLIN  -Pensió completa-
Esmorzar a l’hotel. Check out i sortida de l’hotel amb destinació a l’aeroport per agafar el vol a Medellín. La capital antioqueña, ciutat de l’eterna primavera, una terra de gent alegre, amable i de bon humor amb costums arrelats; impressionants paisatges verds als voltants i bells capvespres que fan de la ciutat la destinació ideal.
Arribada, dinar i visita ciutat: Començarem un recorregut panoràmic en què apreciarà alguns llocs turístics de  Medellín, com el barri poblat centre financer, hoteler i comercial, jardí botànic, parc explora, parc dels desitjos, parc dels peus descalços, catedral metropolitana i la plaça botero on es troben 23 escultures de bronze a l’aire lliure del mestre colombià Fernando Botero. Al final, trasllat a l’hotel. Allotjament i sopar a l’hotel.

DIA 12 AGOST –   MEDELLIN  -Pensió completa-
Esmorzar. Avui farem un recorregut històric, estètic i polític que van dissenyar i executar artistes de carrer del moviment Hip Hop d’aquesta zona de la Comuna 13 a Medellín. A través de grafits, es donen a conèixer les històries que mouen i inspiren la recerca de millors condicions de vida per a la comunitat, també s’expliquen les  històries d’inequitat i violència històrica que encara són presents a la zona. Dinar en restaurant. El tour comença al barri San Javier a través d’un recorregut 100% caminant que acaba a les escales elèctriques de la Comuna 13 al barri Les Independències on s’interactua amb els costums propis de la comuna generant equitat social, finalment en farem una visita panoràmica a l’orient de Medellín al modern sistema de transport públic, urbà i ferroviari (trànvia i metrocable), que ha aconseguit transformar aquest entorn en un espai cultural artístic i esportiu. En acabar, tornarem a l’hotel. Allotjament.

DIA 13 AGOST .   MEDELLIN/ CARTAGENA
Esmorzar i sopar   (no inclou dinar per coincidir en horaris de vol)
Esmorzar a l’hotel. Check out i trasllat a l’aeroport per agafar el vol a Cartagena de Indias. Arriba i trasllat a l’hotel. A l’hora acordada, trasllat a un restaurant de la ciutat. Sopar i Allotjament.
A Cartagena de Indias, l’elegància colonial es troba amb l’estil caribeny, les antigues muralles i fortaleses de la ciutat són testimonis de tresors d’or i pirates, i els atzucacs empedrats, les places verdes i les façanes pintades de colors ens porten directament a les novel·les de Gabriel García Márquez. Les properes Illes del Rosari semblen venir directament d’una postal. Les platges de sorra blanca i el mar Carib cristal·lí ofereixen el marc perfecte per relaxar-se.

DIA 14 AGOST   CARTAGENA D’ÍNDIES   -Pensió completa-
Esmorzar a l’hotel. A l´hora acordada, inici d´un recorregut panoràmic per la ciutat de Cartagena de Indias. Durant el circuit passaran per l’àrea moderna de Bocagrande i Castillo Grande, després els traslladaran per   continuar el recorregut cap a barri de Manga, on podran apreciar la vista del fort Sant Sebastià del Pastelillo, i a més podran veure casalots antics d’inicis del segle XX. Després visitaran el Castell de Sant Felip de Barajas, amb què els espanyols buscaven defensar-se dels atacs anglesos al segle XVII. Seguiran amb una breu caminada pels carrers de la ciutat emmurallada i continuen amb la visita al museu de la maragda. Dinar a restaurant local. Tarda lliure per seguir gaudint d’aquesta encantadora ciutat  Sopar i allotjament.

Dia 15 AGOST   CARTAGENA D’ÍNDIES    -Pensió completa-
Esmorzar a l’hotel. Matí lliure fins a l’hora indicada per trasllat a la zona del barri Getsemaní, un dels sectors més tradicionals i populars de la ciutat. Allà començarà una caminada panoràmica guiada per aquest barri icònic. La visita finalitza, gaudint de l’activitat experiencial escollida: Es dirigiran a un bar de la zona, on un mixòleg els rebrà i donarà les pautes per portar a fer un tast de rom, que consisteix a maridar 8 classes de roms propis de la cultura colombiana acompanyat per xocolata de la nostra terra. Un cop finalitzada l’experiència, es prendrà el sopar al restaurant Ohlala i en acabar tornada a l’hotel.
** Dinar a l’hotel ***

DIA 16  AGOST CARTAGENA/ BARCELONA
Esmorzar. A l’hora acordada, sortida cap a l’aeroport per agafar el vol de tornada a Barcelona.

DIA 17 AGOST ARRIBADA A BARCELONA – MANRESA.
Arribada a l’aeroport de Barcelona, recollida d’equipatge i trasllat de nou fins a Manresa.

El preu inclou

Trasllats Manresa-aeroport-Manresa (descompte per no utilitzar el servei: -30€)
Vols internacionals i domèstics amb una peça d’equipatge facturada
Taxes d’aeroports
Trasllats d´entrada i sortida privats
Guia de parla hispana en visites
11 nits en hotels **** en règim d’allotjament i esmorzar
Pensió completa excepte 1 dinar que coincideix en horaris de vol
Visites i excursions indicades al programa en privat
Tast de rom i xocolata a Cartagena de Indias
Acompanyant de l’agència durant tot el viatge
Guia local a destí
Assegurança mèdica i de cancel·lació
Propines a xofer i guia

El preu no inclou

Begudes durant els àpats

Condicions generals

El preu dels viatges publicats pot ser revisat fins a 20 dies naturals abans de la data de sortida, en el cas que hi hagi variacions en el cost dels transports (inclòs el cost del carburant), en les taxes i impostos referents a determinats serveis (com els d’aterratge, embarcament o desembarcament en ports i aeroports) i en el tipus de canvi de moneda aplicats al viatge vigent.

Els viatges publicats es regeixen per les clàusules del contracte de viatge combinat, per la fitxa tècnica del viatge que detalla el seu contingut definitiu i per les nostres condicions generals, redactades de conformitat amb el que disposa la Reglamentació catalana de les agències de viatges (Decret 168/1994, de 30 de maig), i que podeu consultar a la nostra web www.viatgesconcord.com

L’organització tècnica dels viatges publicats correspon a VIATGES CONCORD, S.A., amb títol/ llicència G.C. Núm. 143. NIF A-08845794 i domicili a Manresa, Passeig de Pere III núm. 53.