skip to Main Content
Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52


CONCA – Ciutat encantada | SETMANA SANTA

5 dies. Sortida 6 d'abril de 2023 (dijous)

PDF
PREU: 975
INFORMACIÓ / RESERVA

SORTIDA EN GRUP COMPARTIT  I GUIA ACOMPANYANT

Dijous 6.- MANRESA / MONESTIR DE PEDRA / CONCA
Sortida a primera hora del matí.  Parada tècnica a Alfajarin. Continuarem fins al Monestir de Pedra, és un lloc únic. Hi podràs visitar un autèntic monestir cistercenc del segle XIII on la història és present a cada estança, alhora que un espectacular Parc Jardí Històric del segle XIX, amb innombrables cascades i una exuberant flora. Dinar i visita del Monestir amb el nostre guia. Continuarem fins a Conca. Arribada a l’hotel a ultimo ara de la tarda, distribució d’habitacions. Sopar i allotjament.

Divendres 7.- CONCA / CIUTAT ENCANTADA
Esmorzar.
Al matí excursió a la ciutat de Conca, Patrimoni de la Humanitat. Panoràmica en autocar i visita als llocs de major interès com les Hoces dels Ríos Jucar i Huecar, les cases penjades, el casc històric on destaca la Catedral de la nostra Senyora de Gràcia, el Palau Episcopal, l’Ajuntament (S.XVIII), el Convent de Sant Pau, avui Parador de Turisme, des d’on tenim una bella vista de les cases penjades, edifici emblemàtic de la ciutat. Tornada a l’hotel per dinar. A la tarda excursió a la Ciutat Encantada, extraordinari paratge i fenomen geològic (Kàrstic) de figures esculpides pels corrents d’aigua que és la dolomia Ciutat Encantada. Totes aquestes figures tenen el seu nom: Tormo Alto, Los Callejones, Pont Romà, Mar de Pedra… Tornada a l’hotel, sopar i allotjament.

Dissabte 8.- CONCA / RIO CUERVO / ESTRET DE PRIEGO / MARS DE CASTELLA 291 KMS
Esmorzar
. Al matí excursió amb direcció al Riu Cuervo, un dels paratges més sorprenents i de visita imprescindible per a tothom que s’acosti a la Regió muntanyenca de Conca. Passarem per l’estret de Priego, punt en què el Riu Escabas creua les últimes i més altes muntanyes de la Serra d’Escabas. Des del punt més alt de la Hoz s’albira tota l’Alcarria de Conca. També passarem per la Hoz de Beteta. Pel vessant de la muntanya trobem diverses fonts que sorgeixen entre les roques, també coneixerem la Llacuna i Safareig del Tobar. Tornada a Conca per dinar. A la tarda, excursió als mars de Castella, Pantans d’Entre Penyes i Buendía. Tornada a l’hotel, sopar i allotjament.

Diumenge 9.- CONCA / BETETA
Esmorzar
. Al matí excursió per conèixer el jardí botànic de Beteta, on hi ha til·lers i grèvols centenaris. Beteta, que tenen origen Íbero, significa “Lloc sobre Pedres” i en principi s’hi hagi sobre un Poblament d’aquest origen. Tornada a l’hotel per dinar. Tarda lliure, sopar i allotjament.

Dilluns 10.- CONCA / CASES D’ALCANAR/DELTA/ MANRESA
Esmorzar
. Sortida en ruta de tornada, pararem a la frontera amb Catalunya per fer el dinar de comiat. Continuació fins a les ciutats d’origen

 

PREU PER PERSONA: 975€
Suplement habitación individual: 225€

Al moment de l’inscripció s’haurà de fer un dipòsit de 250€ per persona
El pagament final màxim día 20 de març


INCLOU:

– 5 DIES/4 NITS EN HOTEL*** A CONCA
– Règim PC des del dinar del primer dia fins al dinar del darrer dia.
– Begudes incloses (aigua i vi) als àpats.
– Guia acompanyant tot el recorregut.
– Entrada al Monestir de Pedra, a la Ciutat Encantada de Conca, Jardí Botànic de Beteta i Degustació de 3 vins
– Assegurança mèdica

PREU: 975
INFORMACIÓ / RESERVA
Back To Top
Traducir »