skip to Main Content
Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52


COSTA RICA, Pura vida

10 dies. Sortida 6 de juny de 2023 (dimarts)

INFORMACIÓ / RESERVA

VIATGE EN GRUP EXCLUSIU I GUIA ACOMPANYANT
EN PREPARACIÓ

 

DIA1r. MANRESA – BARCELONA – SAN JOSÉ
Sortida des de Manresa fins a l’aeroport de Barcelona i  sortida en vol de línia regular d’Iberia amb destinació SAN JOSÉ, vol via Madrid. Arribada i trasllat a l’hotel. Per la tarda, visita de la ciutat. La millor de les maneres d’iniciar aquest viatge pel país és gaudir d’un recorregut per la ciutat. Visitarem el Teatre Nacional, una icona de San José de finals del segle XIX i serem un “Tico” per unes hores caminant per les seves principals avingudes. Allotjament.

DIA 2n. SAN JOSÉ – PARC NACIONAL DE TORTUGUERO
Al matí, ben d’hora, sortida cap al PARC NACIONAL DE TORTUGUERO, un dels pacs nacionals més exuberants de Costa Rica. El recorregut s’inicia amb un ascens per la serralada volcànica central on es podran apreciar les belles caigudes d’aigua i els boscos sempre verds que adornen el Parc Nacional Braulio Carrillo. Posteriorment, al arribar a les planes del Carib es gaudirà d’un esmorzar i es continuarà per un camí rural que es caracteritza per estar envoltat d’exuberants boscos tropicals i cultius de banana. Per a l’última part del recorregut, s’ha d’abordar un bot i navegar a través dels petits canals al voltant d’unes dues hores enmig d’una vasta vegetació tropical, que permetrà gaudir d’una diversitat de flora i fauna fàcil d’observar per a qualsevol visitant. A la nostra arribada, ens brindaran una breu xerrada sobre les activitats incloses a la zona i les recomanacions que s’han de prendre en consideració pel fet d’estar allotjats al mig de la jungla. Dinar. Per la tarda, visita de la vila de Tortuguero. Sopar i allotjament.

DIA 3r. PARC NACIONAL DE TORTUGUERO
Pensió completa. Tortuguero és un lloc ideal per als amants de l’ecoturisme. Durant el dia, depenent de les condicions climatològiques, podrem gaudir d’una caminada guiada per la jungla on aprendrem com els diferents animals, insectes i aus interactuen amb les plantes del bosc, aconseguint un balanç perfecte entre cada espècie, o bé, podrem gaudir d’un recorregut en bot pels diferents canals naturals del Parc Nacional on podrem observar diferents espècies de mamífers, aus i rèptils. Tortuguero ens ofereix un contacte ple amb la mare natura. Gran part del Parc Nacional s’estén al llarg de les seves platges verges que serveixen com a refugi per a la fresa de les tortugues marines. (Visita nocturna de les tortugues es contracta directament en destí i té un cost aproximat d’uns 20 dòlars).

DIA 4t. TORTUGUERO – VOLCÀ ARENAL
Esmorzar. A mig matí iniciarem el nostre retorn fins a l’embarcador local i continuarem per carretera fins a les planes del nord de Costa Rica. Dinar en ruta. Aquesta ruta ofereix bells paisatges acompanyats de pintorescs pobles rurals com Río Cuarto, Aguas Zarcas i La Fortuna de San Carlos, en aquest lloc, i si les condicions climàtiques ho permeten, podrem apreciar el major atractiu natural de país: el Volcà Arenal que ens donarà la benvinguda amb el seu majestuós con volcànic. Arribada i acomodació a l’hotel. A l’hora convinguda, iniciarem la nostra visita inclosa a les aigües termals de Tabacón, un dels balnearis més reconeguts de l’àrea on podrem relaxar-nos i gaudir dels poders curatius de les aigües del riu que duu el mateix nom. Sopar inclòs a restaurant del balneari. Allotjament.

DIA 5è. VOLCÀ ARENAL (PONTS PENJANTS)
Esmorzar. Al matí visitarem els Ponts Penjants d’Arenal, famosos per la gran diversitat que es pot albirar en l’àrea. El viatge comença amb l’Sky Tram, uns 20 minuts gaudint de la bellesa del bosc des de dalt en una gòndola segura i còmoda. Una espectacular visita guiada amb una combinació de ponts penjants i senders amb altures que excedeixen les copes dels arbres. Descobrirem els exuberants boscos tropicals de Costa Rica des de totes les perspectives, gaudint de magnífiques vistes. El dinar està inclòs en un restaurant local. Per la tarda, caminada pel bosc als peus del Volcà Arenal, on tindrem l’oportunitat d’observar tres tipus de micos, peresosos, serps, pizotes i una gran varietat d’aus, inclosos tucans i moltes més espècies. La caminada finalitza en el flux de lava de 1992, on el guia ens donarà una informació interessant de la història i l’activitat del colós sorrenc. Sopar a l’hotel i Allotjament.

DIA 6è. VOLCÀ ARENAL – MONTEVERDE (TOUR CAFETARS)
Esmorzar. Sortida en bot a través de la Llacuna Arenal. El trasllat a través del Llac és la millor manera d’arribar al nostre destí, de forma ràpida mentre es gaudeix de les més espectaculars vistes del llac Arenal, de les muntanyes de Monteverde i, en dies clars, de la impressionant vista del Volcà Arenal. Continuació per carretera fins a arribar a Monteverde. Dinar i acomodació a l’hotel. Per la tarda, visitarem el Cafè Don Juan, recorrerem el cafetar, i aprendrem sobre tot el procés de producció. Finalitzarem amb una degustació dels diferents tipus de torrat de cafè i els seus efectes Sopar i allotjament.

DIA 7è. MONTEVERDE – MANUEL ANTONIO  (RESERVA BIOLÒGICA MONTEVERDE)
Esmorzar. Pel matí, visitarem la Reserva Biològica de Monteverde, reconeguda mundialment com la destinació perfecta per tal de gaudir d’un contacte ple amb la natura gràcies a una sèrie de factors climatològics, d’alçada, de vents i de sistemes muntanyosos on s’han creat les condicions perfectes perquè milers de plantes i animals convisquin en un dels ecosistemes més complets de Costa Rica. Els nostres guies naturalistes ens acompanyaran en una enriquidora experiència d’aprenentatge i sobretot de conservació, anirem a la recerca d’aus representatives com el bell quetzal, el melòdic cant de l’ocell campana o les màgiques acrobàcies dels petits colibrís i ens meravellarem de la gran quantitat d ‘orquídies, bromèlies, insectes, amfibis i mamífers. Dinar a l’hotel. Per la tarda, sortida cap a la zona del PARC NACIONAL DE MANUEL ANTONIO. Arribada i acomodació a l’hotel. Sopar i allotjament.

DIA 8è. MANUEL ANTONIO  (PARC NACIONAL MANUEL ANTONIO)
Esmorzar. Pel matí, visita del Parc Nacional de Manuel Antonio. Tot i ser un dels parcs nacionals més petits del país, és un dels més populars per la seva impressionant combinació de platges de sorra blanca i els exuberants boscos tropicals que les envolten. Al llarg dels senders, podrem apreciar l’abundant flora i fauna que aquí es troben amb gran facilitat, destacant els óssos peresosos, les iguanes, crancs colorits i a l’adorable mico aranya. Dinar lleuger al parc. Temps lliure per gaudir del parc. A l’hora convinguda retorn a l’hotel. Resta del dia lliure. Sopar i allotjament.

DIA 9è. MANUEL ANTONIO – BARCELONA
Esmorzar. Trasllat privat cap a l’aeroport internacional de San José per sortir en vol de tornada de línia regular d’Iberia, vol via Madrid. Nit a bord.

DIA 10è. BARCELONA – MANRESA
Arribada a l’aeroport de Barcelona i trasllat de nou fins a Manresa.


Preu per persona en Hab. Doble:
Suplement en Hab. Individual:


ELS NOSTRES PREUS INCLOUEN:

 • Trasllat Manresa-aeroport-Manresa (descompte per no utilitzar aquest servei: 30€)
  • Vols de línia regular d’Iberia, via Madrid (inclou facturació d’una peça d’equipatge per passatger).
  • Guia acompanyant de parla hispana des de / fins l’aeroport de Barcelona.
  • 8 nits d’allotjament en hotels 3* sup / 4*.
  • 8 esmorzars, 7 dinars i 8 sopars (begudes no incloses).
  • Trasllats i visites segons itinerari en servei privat excepte a la zona de Tortuguero.
  • Propines.
  • Assegurança mèdica i de cancel.lació


ELS NOSTRES PREUS NO INCLOUEN
• Begudes en els menjars.
• Extres als hotels.
• Maleters.
• Qualsevol altre servei no detallat amb anterioritat.

 

IMPORTANT: El preu està subjecte a possibles augments oficials, tal com divisa, carburant, impostos etc. que s’hauran de repercutir al client, sempre avisant fins a 21 dies abans de la sortida

 

INFORMACIÓ / RESERVA
Back To Top
Traducir »