skip to Main Content
Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52


CREUER EN IOT PRIVAT PER CROÀCIA

8 dies. Sortida 16 d'agost de 2023 (dimecres)

PREU: 2650
INFORMACIÓ / RESERVA

SORTIDA EN GRUP COMPARTIT  I GUIA ACOMPANYANT
SORTIDA DE MANRESA AMB MÍNIM DE 4 PERSONES

 

16 AGOST. BARCELONA – DUBROVNIK
Trobada a l’aeroport de Barcelona. per a sortir en vol directe cap a Dubrovnik El vaixell estarà atracat al port de Dubrovnik Gruž, on podrem embarcar. A la tarda nit se celebrarà el sopar de benvinguda on el Capità ens presentarà a la seva tripulació.

17 AGOST. DUBROVNIK – NAVEGACIÓ
Esmorzar, i excursió al centre històric de Dubrovnik, famosa ciutat declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO, on el guia ens mostrarà els llocs més interessants de la ciutat. Visitarem el centre històric, les muralles de la ciutat i agafarem un telefèric panoràmic fins al cim de la Muntanya Srđ. Dinarem a la ciutat, i ens traslladarem de retorn en autocar per a embarcar i començar la navegació.

18, 19, 20 I 21 ILLES DE L’ADRIÀTIC
Dies per a gaudir de les espectaculars illes de Dalmàcia, banyar-nos en les millors cales i badies de la mar adriàtica. Visitarem entre altres illes: BRAC, el seu principal poble San Pietro di Brazza, i una de les seves principals atraccions és la platja de Bol Zlatni Rat HVAR. Els enclavaments més destacats de la localitat portuària de Hvar són les muralles del segle XIII, la fortalesa en el cim d’un pujol i la plaça principal dominada per la catedral renaixentista. VIS, que és la més misteriosa de totes les illes croates, fins i tot per als croats. És la més allunyada de les principals illes de Dalmàcia Central de la costa, Vis va passar gran part de la seva història recent servint com una base militar per a l’exèrcit iugoslau, KORČULA La ciutat de Korčula és l’assentament principal de l’illa i és coneguda com el lloc de naixement de Marco Polo, un dels exploradors més famosos de tots els temps. Visita a la ciutat de Korčula amb el nostre guia a través dels seus carrers estrets i empedrats i la seva rica història. MLJET Explorarem el Parc nacional, caminarem al voltant del Llac Gran i Petit i anirem fins a l’Illot de Santa Maria amb el seu Monestir Benedictí del segle XII i, per descomptat, ens podrem banyar.

22 AGOST. SPLIT
Al matí navegarem cap a Split, el nostre últim port d’aquest creuer, amb una parada per a nedar en el camí. Després d’esmorzar, el nostre guia ens farà un recorregut per la ciutat d’Split, visitant el Palau Diocleciano. Split és el segon centre urbà més gran de Croàcia amb més de mil set-cents anys d’antiguitat, és abundant en llocs d’interès cultural i històric, molts d’ells situats dins del nucli històric d’Split, Patrimoni Mundial de la UNESCO.

23 AGOST. SPLIT – BARCELONA
Després d’esmorzar, desembarcament i fi del creuer. A l’hora acordada, ens dirigirem cap a l’aeroport per a prendre rumb de tornada cap a Barcelona.

PREU PER PERSONA CAMAROT ESTANDAR: 2.325€
PREU PER PERSONA CAMAROT PRINCIPAL:  2.525€
– Taxes aéreas: 
325 €

– Taxes navegación 
45€ (A pagar en destí)
– Propines 70€ (A pagar en destí)

– Suplement hab. Ind. 950 €

 

Serveis inclosos:

– Vols BCN – DUBROVNIK / SPLIT- BCN
– Iot flotat exclusivament per a nosaltres
– Pensió completa durant tot el viatge (excepte esmorzar del primer i últim dia)
– Guia des de Barcelona i  durant tot el viatge.
– Guies locals de parla espanyola.
– Entrades dels monuments que es visiten.
– Taxa turística.
– Assegurança de viatge i anul·lació.

 

PREU: 2650
INFORMACIÓ / RESERVA
Back To Top
Traducir »