skip to Main Content
Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52


ESCAPADA 5 dies – CREUER MSC GRANDIOSA

5 dies. Sortida 14 d'abril de 2023 (divendres)

PDF
PREU: 445
INFORMACIÓ / RESERVA

 

Data Port Arribada Sortida
Divendres 14 abril 2023 BARCELONA 18:00
Dissabte 15 abril 2023 MARSELLA (Provença) 09:00 17:00
Diumenge 16 abril 2023 GÈNOVA (Portofino) 08:00 17:00
Dilluns 17 abril 2023 MARSELLA (Provença) 08:00 18:00
Dimarts 18 abril 2023 BARCELONA 07:00

El vaixell més innovador MSC Grandiosa, el vaixell més nou i innovador de MSC Creuers fins ara, va entrar en servei el 31 d’octubre de 2019, és un dels vaixells al mar més respectuosos amb el medi ambient i un model a seguir amb eficiència energètica per als creuers moderns.

 

 


Camarot amb balcó Deluxe
Experiència “Fantàstica”
Preu per persona: 560€
Superfície aproximada de 17 m², balcó aproximat de 6-8 m², ponts 8-10 Àrea de descans amb sofà Bany amb dutxa o banyera, tocador amb assecador Còmodes llits dobles o individuals (sota petició) TV interactiva, telèfon, connexió Wifi disponible (cost addicional), caixa forta i minibar ZOE altaveu bluetooth a cabina
La imatge és només representativa; la mida, la distribució i el mobiliari poden variar (dins de la mateixa categoria de cabina).


Camarot Interior Deluxe
Experiència “Fantàstica”
Preu per persona: 445€
Superfície aproximada de 17 m², pont 5-10 Sofà Bany amb dutxa, tocador amb assecador Còmodes llits dobles o individuals (sota petició) TV interactiva, telèfon, connexió Wifi disponible (cost addicional), caixa forta i minibar ZOE altaveu bluetooth a cabina
La imatge és només  representativa; la mida, la distribució i el mobiliari poden variar (dins de la mateixa categoria de cabina).


El preu per persona inclou:

  • Trasllat Manresa-port-Manresa
  • Allotjament en categoria escollida, amb bany, A/C, telèfon, caixa forta, minibar i TV
  • Pensió completa amb pack de begudes “Easy” inclòs (24h.)
  • Cocktel del capità
  • Taxes d’embarcament
  • Propines
  • Ús de totes les instal·lacions del vaixell:; piscines, tumbones, tovalloles, gimnàs, discoteca)
  • Espectacles totes les nits al teatre
  • Assegurança mèdica i de cancel·lació

 

Al vaixell hi haurà una gran varietat de botigues i restaurants d’especialitats, així com un nou bar, L’Atelier Bistrot que oferirà un saló amb un escenari i una pista de ball. A més, tindrà exposicions d’art impressionista i una terrassa Bistrot parisenca durant tot el dia.

Un nou passeig interior més llarg de dues cobertes amb una espectacular cúpula LED on els passatgers poden admirar sorprenents espectacles de llums. És el cor de MSC Grandiosa i és el lloc ideal per sopar, anar de compres i socialitzar a qualsevol hora del dia o de la nit.

MSC Grandiosa està dissenyat per navegar en qualsevol època de l’any i pot atracar a la majoria dels ports per a creuers internacionals del món. Amb el desplaçament de 181.000 tones i una capacitat per a 6.334 passatgers, aquest nou vaixell es convertirà en el més gran de la flota de MSC Creuers fins ara. El vaixell comptarà amb la tecnologia mediambiental més recent disponible al mar, incloent els últims sistemes híbrids de neteja dels gasos d’escapament, catalitzadors SCR, moderns equips de reciclatge i gestió de residus, sistemes de recuperació de calor i energia per reduir les emissions , així com un tractament d’aigües residuals altament avançat.

– 97% menys d’òxid de sofre i 80% menys d’òxid de nitrogen gràcies a un sistema de neteja de gasos       d’escapament híbrid (EGCS) i una reducció catalítica selectiva (SCR) d’última generació;
– Energia en terra per a zero emissions al port
– Sistema de soroll radiant sota l’aigua que redueix l’impacte en mamífers marins grans;
– Sistema de purificació d’avantguarda per a les aigües residuals més netes.;
– Les darreres tecnologies per reduir les emissions de CO2;
– 28% * menys consum de combustible

PREU: 445
INFORMACIÓ / RESERVA
Back To Top
Traducir »