Creuer MSC OPERA, Canàries i Madeira

Sortida
02 de Desembre 2024
Durada
8 dies
Preu per persona en habitació doble
1.359€
Categoria
Compartits

Programa

2 DESEMBRE.- PUNT D’ORIGEN – AEROPORT DE BARCELONA – PALMAS DE GRAN CANÀRIA
Trasllats a l’aeroport del Prat a primera hora del matí, per sortir en vol directe amb destinació Las Palmas de Gran Canària. Arribada i trasllat al port per embarcar a al creuer MSC OPERA. Dinar buffet a bord. Tarda lliure per gaudir de les diverses activitats que ofereix aquest magnífic vaixell. Des d’espectacles al teatre, piscines, gimnàs, botigues, etc. A les 22:00h emprendrem la navegació. Nit a bord.

3 DESEMBRE.- PUERTO DEL ROSARIO – FUERTEVENTURA
Pensió completa a bord. Opció d’excursió de mig dia per descobrir els millor miradors de l’illa i els principals llocs d’interès i l’historia de Fuerteventura. Visitarem un dels pobles més bonics d’Espanya, Pájara, on disposarem de temps per recórrer els seus carrers i on destaquem la seva església amb decoracions d’origen Asteca. A continuació ens dirigirem cap a la Oliva, passant per la muntanya de Tindaya. Destaquem la seva església, un edifici del segle XVII amb una torre de guàrdia. També podem veure la Casa de Los Coroneles de camí a les famoses dunes d’arena de Corralejo, on farem una parada fotogràfica. Retorn al vaixell. Resta tarda per gaudir de les instal·lacions . Nit a bord.

4 DESEMBRE.- NAVEGACIÓ
Pensió Completa. Dia de navegació per gaudir de les múltiples atraccions que ofereix aquest vaixell. Animació, piscines, discoteca, espectacles, etc.

5 DESEMBRE.- SANTA CRUZ DE LA PALMA
Pensió Completa a bord. Acompanya’ns a una excursió de mig dia per explorar l’illa , visitarem el santuari de la Verge de les Neus, patrona de La Palma; farem una parada al mirador de “La Cumbrecita” des d’on gaudirem d’unes magnífiques vistes del Parc Nacional de la Caldera de Taburiente i el seu espectacular cràter. Amb el guia local ho anirem a viure de prop i farem una passejada pel voltant del cràter, una de les calderes més grans del món, amb una una circumferència de 28.000 m, un diàmetre de 9.000 m y una profunditat de 700 m -, una experiència única, De tornada veurem un antic molí al poble de “Marzo”, on descobrirem l’artesania local. Retorn a port. Nit a Bord.

6 DESEMBRE.- FUNCHAL (MADEIRA)
Esmorzar. Excursió opcional per Funchal, l’illa de l’eterna primavera; volcànica, verda i escarpada, amb els penya-segats més alts, platges i pobles al delta del riu Fajã. Passejarem pels seus carrers i admirarem la verdor de les seves muntanyes. Retorn al vaixell. Nit a bord.

7 DESEMBRE.-  ARRECIFE DE LANZAROTE (CANÀRIES)
Pensió Completa. Opció de mig dia per visitar d’Arrecife fins als Jameos del Agua, passant per l’esplèndida Teguise. Els Jameos del Agua son unes coves naturals amb unes espectaculars estalactites i estalagmites, un llac submarí d’aigua salada on habita el cranc albí cec. Retorn al vaixell. Tarda lliure. Nit a bord.

8 DESEMBRE.- SANTA CRUZ DE TENERIFE
Pensió completa a bord. Opció de visitar l’Orotava, ciutat fundada en el s. XV per algunes de les famílies més riques de l’illa. Passejarem pel centre fins a la famosa Casa de los Balcones, una joia arquitectònica de tres pisos, del s. XVII, amb uns fantàstics balcons de pi canari. A continuació podrem visitar els magnífics Jardins Botànics, amb més de 200 especies d’arbres i plantes tropicals i finalment seguirem fins a Puerto de la Cruz, la principal atracció turística de l’illa, i un lloc ideal per passejar pel seus carrers del casc antic. Retorn al vaixell. Nit a bord.

9 DESEMBRE.- LAS PALMAS DE GRAN CANÀRIA – BARCELONA – PUNT D’ORIGEN
A les 5:00h arribada a Gran Canària. Després d’esmorzar desembarcament i trasllat a l’aeroport per sortir en vol directe a Barcelona. Arribada i trasllat al punt d’origen.

 

PREU PER PERSONA:
Cabina doble interior : 1.359€
Cabina doble exterior finestra: 1.530€
Cabina doble amb Barcó: 1.659€

El preu inclou

  • Trasllats punt d’origen – Barcelona- punt origen
  • Guia acompanyant de Viatjalia Destins.
  • Vols Barcelona – Gran Canària – Barcelona., facturació amb 1 maleta fins 23 Kgs
  • Trasllats aeroport Gran Canària – Port – aeroport de Gran Canària
  • Cabina doble escollida.
  • Pensió Completa: Begudes tot inclòs “Easy”
  • Trasllats a Gran Canària
  • Taxes aerport / port
  • Propines al creuer
  • Assegurança d’assistència i cancel·lació

Condicions generals

El preu dels viatges publicats pot ser revisat fins a 20 dies naturals abans de la data de sortida, en el cas que hi hagi variacions en el cost dels transports (inclòs el cost del carburant), en les taxes i impostos referents a determinats serveis (com els d’aterratge, embarcament o desembarcament en ports i aeroports) i en el tipus de canvi de moneda aplicats al viatge vigent.

Els viatges publicats es regeixen per les clàusules del contracte de viatge combinat, per la fitxa tècnica del viatge que detalla el seu contingut definitiu i per les nostres condicions generals, redactades de conformitat amb el que disposa la Reglamentació catalana de les agències de viatges (Decret 168/1994, de 30 de maig), i que podeu consultar a la nostra web www.viatgesconcord.com

L’organització tècnica dels viatges publicats correspon a VIATGES CONCORD, S.A., amb títol/ llicència G.C. Núm. 143. NIF A-08845794 i domicili a Manresa, Passeig de Pere III núm. 53.