Croàcia i Ljubljana

Sortida
01 d'Octubre 2024
Durada
8 dies
Preu per persona en habitació doble
2.270€
Suplement
Habitació individual: 485€
Categoria
Compartits

Programa

Dia 1.- TERMINALS – BARCELONA – ZAGREB
Sortida de les nostres terminals en direcció a l’aeroport de Barcelona-El Prat. Tràmits d’embarcament i sortida amb el vol en direcció a Zagreb. Assistència a l’aeroport i trasllat a l’hotel, sopar i allotjament.

Dia 2.- ZAGREB – LJUBLJANA – OPATIJA
Esmorzar i visita guiada de la capital croata, amb la Fortalesa de la “Ciutat Superior”, el centre històric, l’Església de Sant Marc amb el seu sostre multicolor, el Teatre Nacional i la Universitat. En acabar la visita, sortida cap a Ljubljana, on dinarem en un restaurant local i seguidament realitzarem la visita de la capital eslovaca. durant la qual podrem veure la part antiga de la ciutat entre el castell i el riu Ljubljanica. Descobrirem una ciutat barroca on destaquen els seus ponts i les imponents façanes i decoracions de les seves esglésies. A la tarda, continuació fins a Opatija, “La Reina del turisme” del país. Des de finals del s. XIX, Opatija ha estat el centre de salut d’hivern d’Europa Central. Acomodació a l’hotel. Sopar i allotjament.

Dia 3.- OPATIJA – PENÍNSULA D’ISTRIA (PULA, ROVINJ) – OPATIJA
Esmorzar i sortida en direcció a Pula, la ciutat portuària més gran d’Istria , a la punta sud de la península Croata. Visitarem l’amfiteatre romà del s. I, símbol de la ciutat i un dels més ben conservats d’Europa. Continuarem fins a Rovinj, població que evoca al romanticisme amb esplèndids monuments del renaixement venecià, esglésies barroques i el seu port antic. La Catedral de Santa Eufèmia domina la ciutat i està considerada l’edifici barroc més gran d’Ístria. Visita i dinar. A l’hora prevista, retorn a Opatija. Sopar i allotjament a l’hotel.

Dia 4.- OPATIJA – PARC NACIONAL DE PLITVICE – ZADAR
Després d’esmorzar ens dirigirem al Parc Nacional Llacs de Plitvice, proclamat per la UNESCO Monument de la Natura i Patrimoni de la Humanitat el 1979. Les muntanyes amb boscos densos abracen 16 llacs d’aigües de color blau verdós, de diferents mides units per cascades i salts d’aigua. Visita del parc. Dinar en un restaurant dins del parc. A l’hora indicada, continuació de viatge fins a Zadar. Acomodació a l’hotel, sopar i allotjament

Dia 5.- ZADAR – SPLIT – MAKARSKA
Esmorzar i visita guiada de la ciutat de Zadar, construïda en una península, que compta amb més de 3000 anys d’història. El seu centre històric està ple de monuments, esglésies com la de San Donato o Sant Crisódono i museus. Dinar i sortida en direcció a Split, la segona ciutat més habitada del país, declarada Patrimoni de la Humanitat, on destaquem el seu port pesquer i base naval de l’Adriàtic, el seu casc antic, la Catedral, el Convent dels Franciscans, el Palau Dioclecià, que data del S. III i reformat a l’edat mitjana. A la tarda continuació del viatge cap a Makarska, acomodació a l’hotel, sopar i allotjament

Dia 6.- MAKARSKA – STON – DUBROVNIK
Esmorzar i sortida en direcció Dubrovnik, durant el trajecte realitzarem una parada al pintoresc poble de Ston i la seva Badia, parc natural protegit pel desenvolupament del cultiu d’ostres, on farem una degustació d’aquests mol·luscs i dinar en un restaurant de la zona. A hora indicada continuació del viatge cap a Dubrovnik. Arribada, acomodació a l’hotel, sopar i allotjament.

Dia 7.- DUBROVNIK
Esmorzar i visita amb guia local de Dubrovnik, ”La Perla de l’Adriàtic”, també declarada per la UNESCO Patrimoni de la Humanitat. Recorrerem la ciutat, una de les més boniques de l’Adriàtic, rodejada d’una gran muralla de 2 km., on visitarem el centre històric medieval amb el Monestir franciscà, la Catedral de Ntra. Sra., el Palau de Knezev Dvor, la farmàcia més antiga del món. Dinar. Tarda lliure per poder gaudir dels seus carrers plens d’història. Sopar i allotjament a l’hotel.

Dia 8.- DUBROVNIK – BARCELONA – TERMINALS
Esmorzar a l’hotel. A l’hora indicada trasllat a l’aeroport de Dubrovnik per sortir en direcció Barcelona. Arribada, recollida de maletes i trasllat a les nostres terminals.

El preu inclou

-Trasllats Manresa-aeroport-Manresa, amb un mínim de 4 places de la zona
-Autocar pels trasllats interns
-Vols anada i tornada des de Barcelona
-Guia acompanyant
-Totes les visites especificades a l’itinerari i Visites
amb guia local (Zagreb, Ljubljana, Pula, Rovinj, Zadar, Split y Dubrovnik)
-Entrades: amfiteatre de Pula; Parc Nacional de Plivitce: passeig en vaixell; Església de Sant Donato a Zadar; Catedral, Soterranis de Dioclecià i Temple de Júpiter a Split; Catedral i monestir franciscà amb antiga farmàcia a Dubrovnik.
-Degustació d’ostres fresques i vi local
-Àpats indicats (7 esmorzars, 6 dinars i 7 sopars)
-Assegurança mèdica i de cancel.lació
-Hotels de 3*/4*

El preu no inclou

Extres
Begudes als àpats
Entrades opcionals o de lliure elecció
Propines
Qualsevol altre mitjà de transport que no estigui especificat
Tot allò no detallat a l’apartat “Inclou”.

Condicions generals

El preu dels viatges publicats pot ser revisat fins a 20 dies naturals abans de la data de sortida, en el cas que hi hagi variacions en el cost dels transports (inclòs el cost del carburant), en les taxes i impostos referents a determinats serveis (com els d’aterratge, embarcament o desembarcament en ports i aeroports) i en el tipus de canvi de moneda aplicats al viatge vigent.

Els viatges publicats es regeixen per les clàusules del contracte de viatge combinat, per la fitxa tècnica del viatge que detalla el seu contingut definitiu i per les nostres condicions generals, redactades de conformitat amb el que disposa la Reglamentació catalana de les agències de viatges (Decret 168/1994, de 30 de maig), i que podeu consultar a la nostra web www.viatgesconcord.com

L’organització tècnica dels viatges publicats correspon a VIATGES CONCORD, S.A., amb títol/ llicència G.C. Núm. 143. NIF A-08845794 i domicili a Manresa, Passeig de Pere III núm. 53.