skip to Main Content
Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52


LA NOVA CROÀCIA DE L’EURO

8 dies. Sortida 1 d'abril de 2023 (dissabte)

PDF
PREU: 2250
INFORMACIÓ / RESERVA

SORTIDA EN GRUP COMPARTIT DE 25 PARTICIPANTS I GUIA ACOMPANYANT
SORTIDA DE MANRESA AMB MÍNIM DE 4 PERSONES

DIA1: BARCELONA ZAGREB. MP.

 

A l’hora indicada caldrà presentar-se a l’aeroport de Barcelona, on trobarem al nostre guia de viatge que ens ajudarà amb els tràmits de facturació. Posteriorment embarcarem en direcció a Croàcia. Arribada a l’aeroport  i trasllat fins a l’hotel. Temps lliure per explorar la capital de Croàcia. Sopar i allotjament a Zagreb.

DIA 2: ZAGREB. PC.

Després de l’esmorzar, visita guiada de Zagreb amb un guia local. Passejaran pel casc històric de Zagreb on coneixeran la famosa catedral de Zagreb, l’església Sant Marcos i la Plaça del Rei Tomislav. A la impressionant plaça principal, la plaça de Josip Jelacic, coneixeran la llegenda sobre l’origen del nom de la ciutat, vinculada a la font de la plaça. Dinar. A la tarda, tindran temps lliure per viure la fusió d’esperit continental i mediterrani que caracteritza aquesta ciutat. Sopar i allotjament a Zagreb.

DIA3: ZAGREB PARC NACIONAL PLITVICE ZADAR. PC.

Després de l’esmorzar anirem al Parc Nacional de Plitvice, que és declarat patrimoni universal per la UNESCO. Destaca la seva espectacular bellesa dels llacs, salts d’aigua i lleres que desapareixen i tornen a ressuscitar. Al parc gaudiran dels fenòmens aquàtics passejant per les senderes i tornaran al punt de partida en vaixells. Dinaren ruta. Més tard, trasllat a la ciutat de Zadar. Sopar i allotjament a Zadar.

DIA 4: ZADAR SIBENIK – SPLIT. PC.

Després de l’esmorzar, visita de Zadar, la cuitat medieval amb l’església de Sant Donato, l’edifici monumental més cèlebre de la Croàcia medieval. Mereix la pena veure el casc antic que s’endinsa en el mar formant una petita península. Es pot veure la porta i les muralles medievals, recomanem veure l’Òrgan de Mar que no sembla més que un simple conjunt de forats sobre diversos graons a simple vista. No obstant això, a l’interior alberga un enorme conjunt de tubs i una gran cavitat que permeten que escoltem el so produït per les ones. Dinaren ruta. Continuació del viatge cap a ibenik, port croat, a la regió de Dalmàcia que compta amb 50.000 habitants i que posseeix una de les catedrals més grans i belles de tota Croàcia, la Catedral de Santiago. Sopar i allotjament a Split.

DIA 5: SPLIT TROGIR – SPLIT. PC.

Esmorzar. Al matí, visita de Trogir que és una harmoniosa vila medieval de pedra situada en un illot, que forma part del patrimoni universal de la UNESCO. És famosa com a ciutat-museu pels seus edificis renaixentistes i barrocs molt bé conservats. Retorn a Split, la segona ciutat més gran de Croàcia. El casc històric, que va ser catalogat com a patrimoni universal per la UNESCO, ho coneixeran amb un guia local. Entraran en els soterranis del Palacio Dioclecià, construït al segle IV per l’emperador romà Dioclecià que tenia la funció de la seva casa de retir. Entraran també a la Catedral Sant Duje i opcionalment en el temple de Júpiter. Dinar. Temps lliure per explorar la ciutat. Sopar i nit a Split.

DIA 6: SPLIT STON – DUBROVNIK. PC.

Després del’esmorzar, ens traslladaran cap a Dubrovnik. Durant el camí podran admirar  les belleses naturals de la bella costa adriàtica. Parada a la ciutat de Ston. Ston va ser construïda al segle XV i està envoltat per una muralla de pedra que és la segona més llarga del món. Situat en una badia neta i única, Ston és també el lloc on es troben una de les millors ostres del món.Dinar en ruta. Després de la visita, trasllat a Dubrovnik. Tarda lliure, sopar i allotjament a Dubrovnik.

DIA 7: DUBROVNIK. PC.

Després de l’esmorzar, dia lliure per gaudir de la ciutat de Dubrovnik. Faran un recorregut del casc històric de Dubrovnik amb un guia local. cal destacar que Dubrovnik és la ciutat més famosa de la costa del Mar Adriàtic i forma part del patrimoni universal de la UNESCO.  Allí visitaran el Palau del Rector i el Monestir Franciscà amb la farmàcia més antiga del món. Després, podran pujar a les muralles del casc antic per gaudir de les vistes espectaculars sobre el Adriàtic. Opcionalment es podrà fer una excursió de vaixell a les illes Elafites o visitar el proper poble de Cavtat. Dinar, sopar i allotjament a Dubrovnik.

Dia 8: Dubrovnik Barcelona.AD.

Esmorzara l’hotel. A l’hora indicada prendrem l’autocar que ens durà fins a l’aeroport,  per embarcar en vol direcció a Barcelona, sempre acompanyats del nostre guia. Arribada a Barcelona i fi dels serveis contractats.

Preu per persona:
Mínim 25 places:   2.250€
Mínim 15 places :  2.395€

Suplemet habitació individual: 320€

 

EL preu inclou

 • Sortida de Manresa amb un mínim de 4 persones.
 • Bitllet d’avió Barcelona/Zagreb Dubrovnik/Barcelona, en classe turista. Taxes aèries (94 €) i una maleta per persona incloses.
 • Autocar gran confort, per els recorreguts.
 • Guia acompanyant català/castellà des de Barcelona.
 • Guia local de parla castellana, per les visites al destí.
 • Visites guiades (Zagreb, Zadar, Šibenik, Split, Trogir, Dubrovnik)
 • Les entrades: Parc Nacional de Plitvice, Església de Sant Donat a Zadar, Catedral de Sant Jaume a Šibenik, Església de Sant Doje a Split, Soterranis del Palau del Rector a Dubrovnik, Monestir franciscà a Dubrovnik .
 • Pensió completa, des de el sopar del primer dia fins el desdejuni de l’últim.
 • 7 nits d’allotjament en Hotels de 3***sup/ 4****, habitacions dobles de tipus estàndard. Taxes hoteleres incloses.
 • Assegurança mèdica i de cancel·lació

 

El preu no inclou

 • Despeses extres a l’hotel, Maleters, Propines
 • Cap servei que no hagi estat clarament especificat a l’itinerari.
 • Hotels previstos 4*
 • • A Zagreb: Hotel Astoria
 • • A Zadar: Hotel Kolovare
 • • A Split:   Hotel Globo
 • • A Dubrovnik: Hotel Lapad
PREU: 2250
INFORMACIÓ / RESERVA
Back To Top
Traducir »