skip to Main Content
Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52


CUBA AL TEU AIRE – FLY & DRIVE

10 dies. Sortida Diàries

PREU: 1995
INFORMACIÓ

Viatge per als més independents: vols, cotxe de lloguer i reserva en els hotels per tenir garantit l’allotjament i gaudir del temps al teu aire.


Proposta d’itinerari (sortides diàries):

 

DIA 1 BARCELONA / l’HAVANA
Sortida en vol amb destinació a l’Havana. Arribada i allotjament.

DIA 2  l’HAVANA
Esmorzar. Lliurament de el cotxe de lloguer. Recomanem visitar l’Havana Vella, declarada Patrimoni Cultural de la Humanitat per la UNESCO, en la qual destaquen les seves 4 places: de Sant Francesc d’Assís, Vella, de les Armes i de la Catredral, el Museu de la ciutat i la Bodeguita del Mitjà. A la part moderna de la ciutat es pot fer una passejada per la zona del Capitoli Nacional, el Parc Central i prendre una copa al restaurant-Bar “El Floridita”.

DIA 3  l’HAVANA
Esmorzar. Recomanem una visita a una fàbrica de tabac o de rom. Una altra opció molt interessant és visitar Viñales, a la província de Pineda de el Riu, on es conrea el millor tabac de el món. Allà es pot visitar la Vall de Viñales, declarat paisatge cultural protegit per la UNESCO i Monument Nacional Natural. El parc destaca per la bellesa dels seus “mogotes” (formacions rocoses cobertes de vegetació), les seves coves de gran interès i el Mural de la Prehistòria.

DIA 4  l’HAVANA / CIENFUEGOS
Esmorzar. Sortida cap a Santa Clara, prenent l’autopista nacional. Podràs fer una parada en ruta a la Finca “Festa Camperola”, a Jagüey Gran per visitar el viver de cocodrils. Continuació per la carretera fins a Aguada de Passatgers i, des d’allí a Cienfuegos, coneguda com La Perla del Sud. Recomanem realitzar un recorregut pels seus carrers i avingudes fundades pels francesos.

DIA 5 CIENFUEGOS / TRINIDAD
Esmorzar. Sortida cap a Trinitat. Recomanem realitzar la visita de la ciutat, declarada per la UNESCO Patrimoni Cultural de la Humanitat i una de les primeres ciutats fundades pels espanyols al començament de la s. XVI; l’Església Parroquial Major de la Santíssima Trinitat, amb el seu luxós altar ornamentat amb pedres i fustes precioses; la Plaça Major i el Palau de el Comte Brunet, actual seu del Museu Romàntic. Suggerim visitar el bar “La Canchánchara”, on es pot degustar el famós còctel de el mateix nom.

DIA 6 TRINITAT / VARADERO
Esmorzar. Sortida cap a Varadero. Arribada i devolució del cotxe de lloguer. Tot inclòs.

DIES 7 I 8 VARADERO
Tot inclòs. Dies lliures per gaudir de sol i de la platja.

DIA 9 VARADERO / l’HAVANA / BARCELONA
Esmorzar. Trasllat a l’Havana i sortida en vol de tornada a Espanya. Nit a bord.

DIA 10 BARCELONA
Arribada.

Preu per persona, des de: 1.995€

 

ELS NOSTRES SERVEIS
Vol de línia regular, classe turista (reserves en classes especials).
Allotjament i esmorzar.
Tot inclòs: esmorzar, dinar, sopar i begudes locals.
Consultar altres serveis inclosos segons hotel seleccionat; 5 dies de cotxe de lloguer categoria mitjana (a reconfirmar en destí marca i model segons disponibilitat), amb quilometratge il·limitat i assegurança obligatòria.
Trasllat privat d’entrada i sortida a l’Havana; resta de trasllats en servei regular (compartit amb més clients).
Assegurança de viatge.

INTERESSA SABER
Per opció d’extensió a Cayos consultar

CONDICIONS I ASSEGURANÇA
Aquest viatge es regeix per  Condicions Generals de contractació.
Tots els nostres viatges inclouen una assegurança de viatge Consulta condicions i opcions d’ampliació de l’assegurança.

CATAI

PREU: 1995
INFORMACIÓ
Back To Top
Traducir »