skip to Main Content
Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52


cuba

11 dies. Sortida 16 d'octubre de 2023 (dilluns)

PDF
PREU: 3225
INFORMACIÓ / RESERVA

SORTIDA EN GRUP REDUÏT I GUIA ACOMPANYANT
Trasllats Manresa-aeroport-Manresa, amb mínim de 4 places

16 OCTUBRE: MANRESA – BARCELONA – L’HAVANA 
Sortida des de Manresa  cap a l’aeroport de Barcelona, Terminal 1, on podrem facturar el nostre equipatge en els mostradors de la companyia AIR EUROPA per després agafar el vol via Madrid a l’Havana. En arribar a l’Havana i després de cumplir amb els tràmits d’immigració i recollir el nostre equipatge, assistència per part del personal d’Havanatour i trasllat a l’Hotel NH CAPRI de l’Havana, on ens allotjarem. Sopar en un paladar.

17 OCTUBRE. L’HAVANA 
Esmorzar a l’hotel. A les 09.30 sortirem per fer la visita a la ciutat. El nostre primer dia per gaudir de l’Havana. Començarem el recorregut de la ciutat. Gaudint del ritme dels seus carrers i de la seva gent. Caminarem per les places més boniques de la zona: Plaça Vella, plaça de Sant Francesc, plaça de la Catedral. Ens espera un Mojito en una de les terrasses amb les millors vistes de la badia: la terrassa de l’Hotel Santa Isabel, després dinarem al paladar “Doña Eutímia”. A la tarda, continuarem el nostre recorregut fins al “Templete”, des d’on iniciarem una visita panoràmica de l’Havana moderna, passant per l’emblemàtic Hotel Nacional. Des d’aquí anirem al mundialment cèlebre bar “El Floridita”, on ens esperen uns dels millors Daiqurís. També visitarem la fàbrica museu del rom. Al capvespre ens vindran a buscar a l’hotel per anar a sopar en un bon paladar de l’Havana. Després de sopar, anirem al Cabaret Tropicana, en taula preferent. Gaudirem de l’espectacle “Sota els estels”, amb consumició inclosa. Allotjament a l’hotel.

18 OCTUBRE. L’HAVANA – GUAMA-CIENFUEGOS
Esmorzar. A les 08.30 sortirem per l’autopista direcció Cienfuegos. A uns 18 km ens desviarem per carreteres fins a arribar a Tapaste, un petit poblet on estirarem les cames i recollim una guia que ens portarà fins a Les Escales de Jaruco. Per arribar a aquest parc farem un trajecte on observarem un paisatge únic i les vistes del litoral de l’Havana. Tornarem a Tapaste per a prendre un refresc a casa de l’Esperanza i en Raül. Continuarem cap al parc natural Ciénaga de Zapata. Dinarem en una Festa de Camperols. Després de dinar continuarem cap a Guamá per veure els cocodrils. Abans haurem anat a visitar un poble Taino. Seguirem cap a Cienfuegos. Acomodació a l’Hotel JAGUA. A la nit soparem al “paladar Te quedarás”. Allotjament a l’Hotel

19 OCTUBRE. CIENFUEGOS- TRINIDAD
Esmorzar. Al matí farem un recorregut per la ciutat. Amb un calçat còmode i traje de bany, anirem cap al Nicho. Dia dedicat a la natura, aire pur, cascades i piscines naturals. Menjarem per la zona. Després continuació cap a Trinidad, la millor conservada de les ciutats colonials. Tarda lliure per poder caminar lliurement. Al cap vespre s’ha d’anar a les escalinates del costat de la catedral, la música en viu i la gent ballant ens dona una imatge de la vida que té aquest poble. Sopar i allotjament a l’Hotel IBEROSTAR TRINIDAD.

20 OCTUBRE. TRINIDAD-VALLE DE LOS INGENIOS-TRINIDAD
Esmorzar a l’hotel. Visita a Trinidad, la ciutat colonial més ben conservada. Trinidad: és com viatjar enrere en el temps, i ens deixarem sorprendre per la singularitat d’aquesta vila… visitarem “La Canchánchara” i La Hisenda Iznaga, la seva torre d’observació i el primer tren construït per Espanyols. Dinar A la nit aconsellem gaudir de l’ambient de ”La Casa de la Trova“. Sopar. Allotjament a l’hotel IBEROSTAR TRINIDAD.

21 OCTUBRE. TRINIDAD-REMEDIOS-CAYOS
Esmorzar. Després ens dirigirem cap al Cayo Santa Maria, amb una parada a Remedios, coneguda per les seves “parrandas” a l’estil de les Falles de València, on dinarem. Deixem l’illa de Cuba i per una carretera que es coneix com a “peraplen” ens dirigim a Cayo Santa Maria. Arribada al Cayo Santa Maria i acomodació a l’hotel Servei de tot inclòs en l’Hotel ROYALTON.

22 I 23 OCTUBRE. CAYOS-SANTA MARIA
Estada en règim de tot inclòs per gaudir dels Cayos del Nord de Villaclara, instal·lacions de l’hotel, excursió en catamarà, snorkel, etc. Servei de tot inclòs en l’Hotel ROYALTON. Allotjament al mateix hotel.

24 OCTUBRE. CAYO SANTA MARIA – SANTA CLARA – L’HAVANA
Esmorzar. A les 10:00h sortida per travessar la Sierra Maestra i arribada a Santa Clara, on realitzarem la ruta del Ché, tren blindat, tomba del Ché i plaça de la Revolució. Dinar. A la tarda, continuarem cap a L’Havana. Sopar de comiat a l’hotel. Allotjament a l’hotel NH CAPRI.

25 OCTUBRE. L’HAVANA – BARCELONA
Esmorzar. Dia lliure a l’Havana. Passejar per “La Habana Vieja“, conèixer la “Bodeguita del Medio“, etc. A les 14.00 sortirem per anar a dinar al Paladar Rio de Mar. Seguidament anirem al mirador del Morro i després continuarem per el Malecón per tornar a l’Hotel a recollir les maletes. A l’hora convinguda, trasllat a l’aeroport per sortir cap a Barcelona. Nit a bord.

26 OCTUBRE. BARCELONA – MANRESA
Arribada a Barcelona, recollida d’equipatge i trasllat de nou fins a Manresa


PREU PER PERSONA EN HAB DOBLE: 2.850€ + 375 taxes aeroport

– Visat Cuba: Inclòs
– Suplement hab. Ind.: 475 €

SERVEIS INCLOSOS:

Sortida des de Manresa (amb mínim de 4 places)
Vols amb facturació d’una maleta.
Hotels de 4/5* Sup. Cèntrics.
Pensió Completa durant tot el viatge.
Guia acompanyant des de Badalona durant tot el viatge.
Autocar privat pel nostre grup.
Guies locals de parla castellana.
Entrades dels monuments que es visiten.
Assegurança de viatge i anul·lació.

PREU: 3225
INFORMACIÓ / RESERVA
Back To Top
Traducir »