skip to Main Content
Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52

VIATGE EXCLUSIU CONCORD

DINAMARCA

8 dies. Sortida 9 de juliol de 2024 (dimarts)

PREU: 3700
INFORMACIÓ

SORTIDA EN GRUP REDUÏT I GUIA ACOMPANYANT

Dia 1 Manresa-Barcelona – Copenhaguen
A l’hora prevista sortida  fins a l’aeroport de Barcelona, on després dels tràmits de facturació, sortirem en  vol amb destinació a Copenhaguen.
Arribada i trasllat a l’hotel. Sopar i Allotjament

Dia 2 Copenhaguen – Pensió Completa
Esmorzar a l’hotel. Sortida cap a Rönnede, per veure i pujar La Torre del Bosc, una rampa de fusta de 650 metres de llarg que es recargola sobre si mateixa formant una torre-observatori al mig del bosc. Tornada a la capital i dinar. A la tarda, visita panoràmica de Copenhaguen. Podrem contemplar els punts més espectaculars d’aquesta capital com la font de Gefion, la Residència Reial d’Amalienborg, els canals idíl·lics de Nyhavn amb nombrosos restaurants i cafès i els vaixells de fusta, el Palau de Christiansborg i la famosa Sireneta. Al final de la visita farem un passeig amb vaixell pels canals. Sopar i Allotjament.

Dia 3 Cophenhague – Pensió Completa
Esmorzar a Hotel i sortida cap a Helsingor per visitar el Castell de Konborg castell on s’inspiro Shakesperae per escriure “Hamlet” . Tot seguit sortida amb ferri cap a la ciutat de Malmö (Suècia), abans d’arribar-hi farem una breu parada a Lund, arribada a Malmö i visita de la ciutat, a l’hora prevista sortida cap a Copenhaguen a través del pont d’Oresund. Sopar i allotjament.

Dia 4 Copenhaguen-Roskilde-Aarhus – Pensió Completa
Esmorzar a l’hotel. Sortida cap a Aarhus, la segona ciutat més gran de Dinamarca, passant primer per la ciutat de Roskilde, on es troba una de les esglésies catedrals més importants de Dinamarca. Visita a l’església catedral de Roskilde, amb entrada inclosa, experimenteu una obra arquitectònica mestra, on 1000 anys d’història danesa es troben enterrats sota voltes bellament decorades i criptes fosques. Visita almuseu dels vaixells víkings a Roskilde amb entrada inclosa, on hi ha 5 tipus diferents de vaixells víkings al voltant de l’any 1000. Trajecte de ferri: Sjællands Odde— Aarhus, un recorregut d’aproximadament 75 minuts. A bord del vaixell hi ha una cafeteria on es pot comprar alguna cosa lleugera per dinar. Arribada i visita aDen Gamle By i Aarhus. Den Gamle By (The Old Town) és un museu nacional a l’aire lliure d’història i cultura urbana a Dinamarca a través de tres segles. El museu consta de més de 75 cases històriques reubicades en aquest lloc, les que vénen de tota Dinamarca. Sopar i allotjament.

Dia 5 Aarhus-Skagen-Aalborg – Pensió completa
Esmorzar a l’hotel. Sortida amb autocar privat cap a la ciutat de Skagen, arribada i visita a Skagens Museum, museu que alberga una col·lecció important del grup de pintors coneguts com “Els Pintors de Skagen”. Val la pena esmentar que la llum solar que es pot apreciar a les platges del poble juga un paper molt important a les obres dels artistes i és indubtablement reconeixible i inconfusible. Continuació del recorregut amb guia acompanyant per albirar els mars de Kattegat i Skagerak, situats al lloc conegut com Grenen, a pocs quilòmetres al nord de Skagen, es pot aturar amb una cama a cada mar. Aquí, a l’extrem més septentrional de Jutlàndia, és on Kattegat i Skagerak es troben., camí a Aalborg visitarem per fora Den Tilsandede Kirke (l’església coberta de sorra), l’església de Sant Llorenç, coneguda com l’església coberta de sorra, es va construir a la segona meitat del segle XIV i en aquell moment era la més gran de Vendsyssel. Arribada a Aalborg. I passeig pel centre de la població, la 4a més gran de Dinamarca. Sopar i allotjament.

Dia 6 Aalborg- -Ribe-Kolding – Pensió Completa
Esmorzar a l’hotel. Sortida cap a Kolding passant primer per la ciutat medieval de Ribe, la ciutat més antiga de Dinamarca, un passeig pels carrers antics i empedrats és també un viatge enrere en el temps. Gran part dels bells edificis de la ciutat estan vinculats amb personatges famosos o amb determinats períodes de la història mil·lenària de la ciutat, cosa que testifiquen les moltes plaques commemoratives que existeixen. Temps lliure a Ribe abans de seguir fins a Kolding. La història de Kolding es remunta a l’any 1231, quan la ciutat apareix per escrit al llibre d’impostos sobre la terra del rei Valdemar. Aleshores, Kolding estava ubicada a la zona fronterera més exterior de Dinamarca i, per tant, la ciutat tenia una importància estratègica per als antics reis i reines. La ciutat es va convertir en una pròspera ciutat d’oficis i artesanies, que encara caracteritza Kolding actualment. Kolding també és coneguda pel disseny i larquitectura. Sopar i Allotjament

Dia 7 Kolding-Odensen-Copenhaguen – Pensió Completa
Esmorzar a l’hotel. Sortida cap a Copenhaguen passant per Odense, la ciutat natal de l’escriptor més famós de Dinamarca, Hans Christian Andersen, autor dels contes mundialment famosos com La Sireneta, El Patito Feo i El Vestit Nou de l’Emperador entre altres. Entrada al museu de Hans Christian Andersen a Odense, molt abans que Hans Christian Andersen escribrís i publiqués els seus primers contes de fades i es fes famosos, la gent va guardar algunes de les coses que va fer, com un record. Continuació per creuar el pont Storebæltsbroen pont fix de 18 km de llarg a través de Storebælt comprèn dos ponts i un túnel i que uneix el continent amb les illes daneses. Arribada a Cophenagen. Sopar i Allotjament

Dia 8 Copenhaguen – Barcelona – Manresa
Esmorzar a l’hotel. A l’hora prevista trasllat a l’aeroport per sortir en vol amb destinació a Barcelona.
Arribada i trasllat de nou fins a Manresa.

Preu per persona:  3.700€
Supl. habitació individual: 695€
Preu amb grup mínim 15 places,

El preu inclou: 
Trasllats Manresa-aeroport-Manresa
Bitllet aeri de línia regular amb sortida des de Barcelona
Serveis, allotjament i entrades segons indicats en itinerari
Règim de Pensió Completa.
Guies locals de parla castellana
Acompanyant de l’agència des de la sortida
Assegurança mèdica i de cancel·lació
Propines de xofer i guies

No inclou: 
Begudes a dinars i sopars.
Extres personals com ara telèfon, bugaderia, etc.
Serveis no especificats a l’apartat El preu inclou

 

 

PREU: 3700
INFORMACIÓ
Back To Top
Traducir »