skip to Main Content
Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52


DOLOMITES i ESLOVÈNIA

8 dies. Sortida 16 de juny de 2024 (diumenge)

PREU: 2365
INFORMACIÓ

SORTIDA EN GRUP  I GUIA ACOMPANYANT
SORTIDA DE MANRESA AMB MÍNIM 4 PLACES

DIA 1: MANRESA – BARCELONA – VENÈCIA – TRENTO. PC.
Trasllat des de Manresa fins a l’aeroport de Barcelona,  on trobarem al nostre guia de viatge. Ens ajudarà amb els tràmits de facturació i posteriorment embarcarem en direcció a Venècia. A l’arribada a l’aeroport de Venècia, trobarem l’autocar amb el que farem tot el recorregut i sortirem en direcció a Trento. Dinar a restaurant. Distribució d’habitacions i després d’un temps de descans realitzarem la visita de la ciutat. Situada a la Vall de l’Adigio, en el Tirol del Sud, aquesta ciutat va ser el punt de partida de la Contrareforma, moviment que va canviar la història de l’Església Catòlica. Visitarem el seu centre històric en el qual destaca la seva majestuosa Catedral de Sant Virgili, Segles XII i XIII, d’estil romànic llombard, la font barroca de Neptú, el Palau Pretori, les Cases Rella i els seus frescs. Sopar i allotjament.

DIA 2: VAL DE GARDENA – BOLZANO. PC.
Esmorzar a l’hotel. Sortida a primera hora del matí en direcció a bellíssim Pas de Gàrdena, situat a 2136 m., creuant pintoresques poblacions del Tirol del Sud a la província de Bolzano, com Ponte Gàrdena amb menys de 100 habitants en el seu nucli i Ortisei, principal localitat de la Val de Gàrdena, un de les valls més boniques dels Dolomites i envoltat d’espectaculars muntanyes. Dinar inclòs. Sortida en direcció a la ciutat de Bolzano, que fa frontera entre la cultura italiana i alemanya. El nostre guia acompanyant ens introduirà en aquesta ciutat enclavada en una vall envoltada de vinyers muntanyencs i porta d’entrada a la serralada dels Dolomites, en els Alps italians. Al centre de la ciutat medieval es troba el Museu d’Arqueologia del Tirol del Sud, que custodia la mòmia neolítica Ötzi, el “Home del gel”. Per gaudir de la ciutat de Bolzano el millor és recórrer els seus carrers i places, on els negocis mostren les seves antigues insígnies de ferro, amb els seus palaus burgesos, i sobretot «Via dei Portici» centre vital de la ciutat. Retorn a Trento. Sopar i allotjament.

DIA 3: TRENTO – ARABBA – CORTINA D´AMPEZZO. PC.
Esmorzar a l’hotel. Els Dolomites és una cadena muntanyenca d’Itàlia que s’estén per les províncies de Belluno, Bolzano, Trento, Udine i Pordenone. El nom prové de Deodat de Dolomieu, geòleg francès que va descobrir la composició de la roca en 1791. Anteriorment se’ls coneixia per Monti Pallidi. Durant aquest dia descobrirem el conjunt muntanyenc del Sella. Pujarem el famós Passo Pordoi, un Port de muntanya a 2239 metres que connecta les poblacions de Canazzei i Arabba. Aquest pas és una de les pujades més famoses del Gir d’Itàlia i tot un referent per als afeccionats al ciclisme. En només 4 minuts, el Funivia del Pordoi ens portarà des de la carretera fins al Mirador de Sass Pordoi a 2950 m d’altura, batejat com la Terrassa de Dolomites. Es tracta d’un altiplà envoltat de muntanyes. Seguirem vorejant el Sella fins a arribar a Arabba, Dinar inclòs. Continuarem el nostre viatge fins a Cortina D´Ampezzo, , ciutat de la província de Belluno, a la regió del Véneto, al nord d’Itàlia. Es troba enmig dels Alps Dolomites, i avui és un de les principals destinacions turístiques internacionals, després de visitar-la continuarem fins al nostre hotel. Acomodació, sopar i allotjament en aquesta zona.

DIA 4: CORTINA D´AMPEZZO – ALPS JULIANS – BLED. PC. .
Esmorzar al´hotel. Al matí pujarem en telefèric a la Muntanya Faloria, de 2.123 metres, podrem contemplar la Muntanya Cristallo i una perspectiva espectacular de tot el conjunt muntanyenc. Seguim amb el nostre viatge. Dinar inclòs en ruta. Ja a Eslovènia, ens dirigirem als Alps Julians, Arribada a Bled, acomodació, sopar a l’hotel i allotjament.

DIA 5: BLED – congost DEL VINTGAR – LJUBLJANA . PC.
Esmorzar a l’hotel. Excursió a les Goles del Vingtar, recorregut a peu de 2 kms per les passarel·les de fusta que discorren entre les muntanyes Hom i Borst, Continuació per visitar el Castell de Bled. És el més antic d’Eslovènia. Dinar en restaurant i a la tarda amb barca navegarem per les aigües del llac fins a la Illa que es troba enmig del llac amb la famosa Església de Santa María, entrada a l’Església inclosa. Continuació a Ljubljana, ciutat capital d’Eslovènia. Arribada a l’hotel distribució de les habitacions, sopar i allotjament.

DIA 6: LJUBLIANA. PC.
Esmorzar. El matí, acompanyats també per un guia local, el dedicarem a visitar Ljubliana. Capital d’Eslovènia i la ciutat més gran del país, coneguda per la seva població universitària i les seves zones verdes, com l’extens parc Tivoli. El riu Ljubljanica, de formes corbes, està vorejat d’animades cafeteries i separa el casc antic de la ciutat del seu nucli comercial. Compta amb una rica vida cultural. Destaquen el seu Castell Medieval, la Catedral, l’Església Franciscana de l’Anunciació, edificis de l’època barroca italiana, mostres arquitectòniques del Art Nouveau com el Pont del Drac, entre d’altres. Dinar i a la tarda passejo amb vaixell pels canals per poder veure la ciutat des d’un altre perspectiva. Resta de tarda lliure. Sopar i allotjament

DIA 7: LJUBLIANA – PREDJAMA – POSTOJNA – VENÈCIA. PC.
Esmorzar. Sortida cap a dos dels llocs més coneguts d’Eslovènia. El Castell De Predjama, visita inclosa, és majestuós i desafiador, regnant en una paret rocosa de 123 metres d’altura des de fa més de 800 anys. Continuarem fins a la Cova de Postojna per visitar-la. És el paradís de les estalactites, un univers natural i una experiència única esculpida al llarg del temps. El tour dura 90 minuts aproximadament, després de recórrer un divertit i fascinant trajecte de 3,7 km en un tren que ens endinsarà en les entranyes de la terra. La segona part de la visita serà en un passeig a peu, descobrint les parts més impactants de la gruta. Dinar inclòs en un restaurant. Continuarem fins a Trieste, després d’una ràpida visita , continuarem fins al nostre hotel situat a l’àrea de Mestre. Sopar i allotjament.

DIA 8: TRIESTE – VENÈCIA – BARCELONA – MANRESA. MP.
Esmorzar. Sortida cap al centre de Venècia, on visitarem la Piazza Sant Marco i el centre de la ciutat acompanyants per un guia local. Dinar. A l’hora indicada prendrem l’autocar que ens durà fins a l’aeroport, per embarcar en vol direcció a Barcelona, sempre acompanyats del nostre guia. Arribada a Barcelona i trasllat de nou fins a Manresa.

PREU PER PERSONA SUPLEMENT PER HABITACIÓ INDIVIDUAL
AMB 15 PARTICIPANTS 2.435 430 €
AMB 20 PARTICIPANTS 2.400 430 €
AMB 25 PARTICIPANTS 2.365 € 430 €
El preu inclou
 • Trasllat Manresa-aeroport-Manresa, amb un mínim de 4 places
 • Bitllet d’avió Barcelona/Venècia/Barcelona, en classe turista. Taxes aèries 95 € i una maleta per persona incloses.
 • Autocar gran confort, amb aire condicionat, per els recorreguts.
 • Guia acompanyant català des de l’aeroport de sortida.
 • Guies locals de parla castellana per les visites de Trento, Liubliana i Venècia.
 • Pensió complerta, des del dinar del primer dia fins el dinar de l’últim.
 • 7 nits d’allotjament en Hotels de 3*** Superior y  4****, habitacions dobles de tipus estàndard. Taxes hoteleres incloses.
 • Entrades als Castells de Bled y Predjama, la Cova de Postojna, Esglesia de la Illa de Bled i Passarel·la del Congost Vingtar
 • Passeig en barca pel llac Bled I pels canals de Lujbjana
 • Telefèrics a Passo Pordoi, a la muntanya Faloria i funicular a Liubliana
 • Assegurança  mèdica i de cancel·lació
El preu no inclou
 • Despeses extres a l’hotel
 • Maleters
 • Propines
 • Cap servei que no hagi estat clarament especificat a l’itinerari.
PREU: 2365
INFORMACIÓ
Back To Top
Traducir »